100 de motive pentru care te iubesc!

posted in: Scrisori | 0

100 motive ca te iubesc Şi să ştii că eu te iu… , băi ce greu e … , nu că pot

Cei de la TAXI au cântat în melodia asta despre un sentiment pe care toţi bărbaţii şi unele femei l-au avut la un moment şi unii încă îl mai avem ocazional.

Nu este sfârşitul lumii dacă rostesteşti cele două cuvinte, dar unii dintre noi preferăm să nu ne riscăm. Până la urmă, care e marea scofală? De ce să rostim acele cuvinte? Care e marea diferenţă?

Crezi că o să iasă Aerosmith din boscheţi ca să vă cânte o baladă? Crezi că o să se facă din iarnă primăvară? Crezi că o să sară pe tine de bucurie? Este foarte posibil că DA (mai puţin primele două).

Dar dacă sentimentul e reciproc nu o să îţi mai pese nici de muzică şi nici de temperatură, deşi ai putea să iei melodia pe telefon şi să îţi aduci persoana iubită la căldură când îi vei face declaraţia.

Te iu … x 100

Dacă eşti o fire un pic mai ruşinoasă atunci nu îţi mai fă griji, fiindcă ai mai multe opţiuni la îndemână pentru a-ţi îndeplinii misiunea.

Vrei ca momentul acela, când în sfârşit o să afle sentimentele tale, să fie un moment frumos şi memorabil. Secvenţa în sine oricum o să fie ieşită din comun, având în vedere că e prima oară când rosteşti acele cuvinte, dar nu strică să mai adaugi câteva detalii în plus pentru a asigura o amintire cu adevărat originală.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Să îţi recunoşti sentimentele pentru persoana iubită este ca şi cum ai dezlipi un leucoplast.

Poţi să o faci ori scurt, dureros şi mai repede sau poţi să o iei încet, încet prelungind durerea până uiţi şi de ce ţi-ai pus leucoplastul în primul rând. Ehh, poate nu e chiar aşa, dar seamănă până într-o anumită măsură.

Până la momentul actual, cred că ai dezbătut foarte mult acest subiect în capul tău şi ai găsit o grămadă de motive care să îţi demonstreze că dragostea ta este adevărată.

Dacă ai făcut deja acest lucru, atunci jumătate din munca ta este cu siguranţă făcută, iar dacă nu, măcar ştii de unde poţi începe.

Ideea care este? Eu îţi propun să notezi toate motivele pentru care îţi iub… partenerul pe câte un bileţel şi apoi să i le dai. Ideal ar fi să ai 100 de bileţele cu câte un motiv de ce îl iubeşti, dar dacă ai mai multe sau mai puţine atunci e bine şi aşa.

Bileţele nu te sfătuiesc să le pui într-o pungă şi să i le dai pur şi simplu. De fapt, ai putea face şi asta, dar ar fi păcat de munca ta de până acum.

O idee interesantă ar fi să ascunzi fiecare bileţel unde ar putea să îl găsescă partenerul tău: prin dulapuri, prin pat, în haine, în rucsac sau geantă, în portofel, într-un buchet de flori, într-o ciocolată, în maşină, în frigider, în cereale sau mâncare, umple-i cutia poştală cu bileţele sau oriunde ar putea să le găsesască din greşeală.

Eu am primit această declaraţie originală şi îţi zic că este foarte frumoasă şi surpriza în sine durează mult mai mult decât te-ai aştepta. Încă mai găseam biletele şi după câteva zile după ce am citit primul bileţel.

Această declaraţie poţi să o faci chiar şi dacă ai trecut deja de primul „te iubesc”. Este o metodă minunată de a reîmprospăta sentimentul respectiv.

Câteva motive

Exemple pentru iubită

– Te iubesc pentru zâmbetul tău.

– Te iubesc fiindcă nu am de ales.

– Te iubesc pentru căldura ta interioară.

– Te iubesc pe tine precum un diavol iubeşte păcatul.

– Te iubesc pentru felul tău de a fi.

– Te iubesc pentru sunetul vocii tale.

– Te iubesc pentru dulceaţa buzelor tale.

– Te iubesc pentru că miroşi a primăvară.

Şi lista tot continuă. Cred că ai prins care este mecanismul acestor mesaje. Urmează doar să compui cât mai multe mesaje posibile.

Acest cadou nu se limitează doar la persoana iubită, se poate pune în practică pentru mai multe persoane dragi: mamă, cel mai bun prieten, fiică/fiu, bunică, etc.

Exemple pentru mamă:

– Te iubesc pentru că mi-ai dat viaţă.

– Te iubesc pentru că m-ai sprijinit mereu.

– Te iubesc pentru că tu mă iubeşti exact aşa cum sunt.

– Te iubesc pentru că mi-ai dat puterea să ajung unde sunt acum.

– Te iubesc pentru că eşti mama mea.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Exemple pentru cel mai bun prieten:

– Te iubesc pentru că ma accepţi aşa cum sunt.

– Te iubesc pentru încrederea ta.

– Te iubesc şi pentru că m-ai scos din c***t de mai multe ori.

– Te iubesc pentru că îmi eşti ca un frate.

– Te iubesc fiindcă nici distanţa nu ne-a separat.

Dacă mai aveţi nevoie de alte sugestii sau sfaturi pentru a pune în practică această surpriză, atât eu, cât şi Andru vă stăm la dispoziţie.

Vă urez succes şi o zi cât mai bună,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.