Poze agatate cu carlige

posted in: Poze | 0

poze gatate cu carligeDe acum o să tot fie frumos pe afară şi este minunat aşa. Ce ar fi dacă, pe timp de vară, ai petrece cât mai mult timp în aer liber?

Începe de azi să te înconjori de copaci, flori, raze ale soarelui şi mai ales de prieteni buni! Mergi afară şi bucură-te de aer proaspăt şi de absolut tot ce vezi şi simţi.

Azi m-am gândit la ceva care, pe lângă toate cele de mai sus, s-ar potrivi excelent cu atmosfera de care poţi avea parte. Este ceva legat de amintiri dragi, oameni frumoşi şi bucurii!

Înconjuraţi de poze dragi

Ideea de azi constă în a decora, într-un stil aparte, locul unde veţi avea o reuniune, o petrecere, o întâlnire, un eveniment sau ora de relaxare.

Piesa de rezistenţă sau atracţia decorului este banala poză. De fapt sunt mai multe poze cu tine, cu familia, cu prietenii, cu cei dragi şi alte lucruri care dau o stare de bine.

Pot fi poze de dragoste, poze amuzante, poze frumoase, poze cu mesaje de dragoste, poze portret, poze comice, poze tari, poze perfecte pentru a crea locul perfect.

Aceste poze vor fi agăţate cu cârlige sau agrafe pentru foi pe sfori colorate prinse de copaci, garduri sau beţe înfipte în pământ.

Dacă din diferite motive reuniunea nu poate avea loc afară, decorul poate fi făcut şi înăuntru 😉 . Singurul lucru diferit va fi suportul sforii colorate. Aici intervine imaginaţia ta 🙂 .

Pregătiri necesare

1. Printează pozele potrivite.

2. Întinde sfori colorate de-a lungul spaţiului unde veţi sta şi veţi petrece momente frumoase.

3. Pozele printate, prinde-le pe sfori cu cârlige simpatice sau agrafe de foi.

4. Aşteaptă momentul să vă simţiţi bine, să râdeţi, să glumiţi sau să vă bucuraţi în linişte privind pozele care vă luminează faţa.

Decorul care aduce zâmbete

Partea cea mai bună a acestei surprize este că se face foarte uşor. Nu ai nevoie de mari resurse sau efort. Iar partea şi mai bună este faptul că rezultatul este de-a dreptul wow!!!

Toţi participanţii vor admira pozele, apoi vor zâmbi larg şi cu drag. Aşadar, cât mai curând, agaţă cu cârlige în grădină sau casă poze minunate şi ai să vezi ce stare de bine te va cuprinde.

Mult spor la bucurie!

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.