Panoul amintirilor superbe

posted in: Poze | 2

Panou cu poze Amintiri care hrănesc sufletul

Uneori stau şi mă gândesc cât de importante sunt pozele în viaţa noastră şi cât de fericit a fost Joseph Nicéphore Niépce, pionierul fotografiei, atunci când a reuşit să facă prima fotografie.

Cu siguranţă s-a mândrit ceva timp atunci când a avut experienţa asta.

Chiar dacă încerci să negi lucrul ăsta, cred că eşti şi tu mândru cam de fiecare dată când faci o poză reuşită în care ai surprins cel mai tare moment. Este evident că te dai mare cocoş atunci când faci o poză lângă Turnul Eiffel, Big Ben, Muzeul Luvru, Capela Sixtină, nu ştiu ce insulă exotică şi multe altele.

Hai să recunoaştem acum, cine nu se bucură când reuşeşte să fotografieze live atracţiile lumii şi acele momente frumoase din viaţa sa?

Uneori am impresia că uiţi să te bucuri din plin de momentele unice pentru că eşti prea preocupat să fixezi detaliile, amintirile, momentele în câteva poze de calitate. Dacă tot eşti dispus să faci sacrificiul ăsta, nu crezi că este păcat să laşi fotografiile să zacă pe un CD sau un Hard Disk?

Sper că eşti de acord cu mine că fiecare poză realizată merită din plin să fie expusă în modalităţi frumoase care să încânte privirea şi să declanşeze amintirile şi dorinţa de a zâmbi instantaneu.

Momente dragi care aduc zâmbetul instantaneu

Sunt convinsă că până acum ai avut parte de multe momente frumoase şi mai ştiu că urmează să trăieşti în viitor o sumedenie de clipe superbe. Acum te rog să te axezi pe amintirile minunate care s-au petrecut până acum.

Gândeşte-te la pozele pe care le-ai realizat şi care, din păcate,  zac uitate de toţi la tine în casă. Îţi sugerez să le dai viaţă şi să creezi un cadou minunat pentru cei dragi. Meşteşugăreşte un dar de care te vei putea bucura şi tu de fiecare dată când îl vei vedea.

Complicat nu este dacă ai voinţă şi multă dragoste pentru ceilalţi. Azi îţi propun o idee potrivită pentru absolut oricine: profesori, şefi, copii, familie, iubiţi, prieteni, chiar şi străini atunci când poţi să vezi dincolo de aparenţe.

Ideea constă în realizarea unui panou de aminintiri asemenea panoului cu visuri pentru anul care urmează. Nu ştiu dacă ai mai auzit de el, dar îţi garantez că este o unealtă care te motivează şi îţi dă un imens chef de viaţă. Panoul pe care îl vei realiza va cuprinde, fotografii, magneţi, bileţele, scrisori şi tot felul de chestii care te duc în timp.

Panoul amintirilor nu necesită o investiţie de bani sau timp mare. Gândesc că toată acţiunea ţi se va părea chiar relaxantă şi palpitantă.

Realizează panoul în câţiva paşi simpli

Mai întâi de toate este nevoie să procuri toate materiale necesare: un panou de plută cu ramă de lemn de orice dimensiune vrei, pioneze pentru panoul de plută, fotografii developate, magneţi şi lipici, un ziar cu multe titluri sau câteva foi pe care să ai imprimate litere de diferite mărimi şi culori, obiecte memorabile pe care le-ai cumpărat împreună cu sărbătoritul tău.

Pe acest panou vei prinde cu pioneze sau cu lipici (depinde ce este mai potrivit) următoarele:

– fotografiile într-un stil dezordonat, rebel sau aiurea. Ai grijă să fie împrăştiate pe întregul panou, şi nu numai într-un singur loc.

– magneţii pe care îi vei lipi cu un lipici destul de rezistent pentru că nu vrei să ai neplăcuta surpriză să se desprindă în timp.

– bileţele pe care vor fi scrise sentimentele şi urările tale.

– literele despre care vorbeam le vei folosi la scrierea unor cuvinte frumoase sau expresii care îl vor face să zâmbească şi să retrăiască acele momente magice. Te sfătuiesc să te străduieşti ca să obţii un aspect similar cu o scrisoare anonimă dată pentru răscumpărare, ca cele din filme.

– diferite lucruri memorabile care îi stârnesc amintiri frumoase şi de calitate.

După ce ai terminat de aranjat şi prins toate cele de mai sus, înseamnă că ai terminat cadoul. Felicitări şi acum nu mai rămâne decât să cumperi o felicitare amuzantă în care să scrii ceva destul de original.

Încorporează în text orice despre panoul pe care îl dăruieşti.

Exemplu de text: „Pentru că în fiecare zi văd multe lucruri care îmi aminteşte tine, m-am gândit să îţi ofer un panou care să îţi amintească cât de mult ţin la tine.”

În continuare mai rămâne să îl dăruieşti într-un stil cât mai original şi autentic. Mă gândesc că ar avea un efect super dacă l-ai pune pe un suport special ca cele pentru pictarea tablourilor sau poţi doar să îl sprijini de ceva şi apoi să îl acoperi cu un cearceaf.

Atunci când vine momentul oportun, tu o să tragi cearceaful exact aşa cum se întâmplă în nenumărate filme.

Bănuiesc că reacţia primită va fi pe măsură aşteptărilor tale. Nu mai are rost să îţi spun cât de mândru vei fi de tine la final.

Ia aminte că un cadou original este mereu apreciat!

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Multe zile fericite îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

2 Responses

    • SurprizeWOW

      Ai dreptate, dar aminteste-ti ca uneori oamenii pot sa isi schimbe punctul de vedere.

Leave a Reply