O declaratie pe plaja, un zambet pe birou

posted in: Poze | 1

surprize wow 3

Faci numeroase lucruri pentru persoana iubită, nu-i aşa? Dintre toate, cele mai nebuneşti şi copilăreşti stârnesc zâmbete şi rămân în amintirea amândurora.

O astfel de surpriză vă luminează ziua şi întăreşte legătura dintre voi. Atunci de ce să te opreşti?

Ȋntr-un articol anterior scriam despre cum să transmiţi mesaje într-un mod inedit. Acum vă pot arăta un alt mod de a face acelaşi lucru. Surpriza mi-a fost pregătită tot de Dani şi a fost pe cât de neaşteptată, pe atât de emoţionantă.

Decizia

Într-o zi cu soare, Dani s-a hotărât să îmi declare dragostea pe plajă. Şi cum nu eram lângă el ca să poată face asta, a trebuit să vină cu o idee interesantă pentru a-şi asigura succesul. 🙂

Ce a făcut? A scris pe nisip, cu scoici gri, „Te iubesc Oana”. Pe lângă declaraţie, a desenat cu scoici  albe o inimă şi o faţă zâmbitoare.

Apoi, a făcut o poză întregului ansamblu, a scos poza în format fizic şi a înrămat-o.

Imediat ce a găsit un moment mai romantic decât toate celelalte  🙂 mi-a dăruit mini tablouaşul creat de el.

Reacţia mea? Am râs o zi întreagă uitându-mă cu drag la el. Acum îmi aduc aminte zilnic de gestul romantic şi hazliu deoarece fotografia stă pe birou şi îmi face cu ochiul.

Povestea ascunsă

De ce este hazliu? Pentru că fiecare astfel de gest are propria poveste. În cazul acesta, Dani a trebuit să se lupte cu valurile care ameninţau să strice opera de artă, cu norii care au apărut din senin şi îl împiedicau să fotografieze şi cu vântul care sufla nisip încercând să acopere literele.

Dar ce mă amuză mult este momentul în care mi-a povestit reacţiile oamenilor care se plimbau pe plajă. Toată lumea zâmbea uitându-se când la el, când la literele mari şi continua să meargă zâmbind.

La un moment dat, o persoană care alerga pe plajă, era cât pe ce să calce în locul aranjat de Dani. A fost un moment ca în filme: timpul aproape că s-a oprit şi totul se derula cu încetinitorul. Bietul om a înţeles târziu despre ce era vorba şi a făcut un efort să evite „impactul”. A reuşit, dar a şchiopătat un pic până să îşi revină din gestul neaşteptat.

De ce să nu te opreşti

Dar cum ai putea?  Să primeşti reacţii neaşteptate şi pline de iubire trebuie să devină o obişnuinţă în viaţa ta. Aşadar, dăruieşte, creează, inventează surprize. Nu te opri şi nu te da înapoi de la gesturi copilăreşti sau aparent banale.

Durează cam mult să scrii cu scoici pe plajă o declaraţie de dragoste, mai ales când trebuie să iei în considerare că şi scoicile trebuie să aibă cam aceeaşi mărime. Descurajator, poate, dar reacţia pe care o vei primi este nepreţuită.

Nu trebuie să înrămezi o fotografie mare. Gestul tău este esenţa surprizei, iar un tablou mare nu poate fi mereu afişat. De aceea, o ramă mică aşezată pe birou sau pe noptieră va aduce de fiecare dată zâmbete pe chipul persoanei iubite.

Foloseşte-te de ideea lui Dani sau personalizeaz-o şi porneşte avalanşa de pupici!

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

One Response

  1. Voita

    Este u gest frumos si dragut. Eu nu am facut niciodata asa ceva, dar asta imi place. Avea rabdare cine a facut asta pana cand a gasit destul de scoici.

Leave a Reply