Mesaje de peste tot

posted in: Poze | 0

tablou-de-iarna

Eşti departe, dar atât de aproape

Se întâmplă de multe ori ca munca, studiile sau multe alte situaţii să ne îndepărteze de cei dragi. Încercăm, de fiecare dată, să scurtăm distanţele vorbind la telefon, trimiţând mailuri sau scrisori, vederi, video-uri, poze. Într-adevăr, funcţionează. Cu toate acestea, dorul există.

Dani a venit cu o idee super simpatică pentru a ne apropia şi a mă face să zâmbesc atunci când sunt plecată : îmi trimite poze cu el ţinând în mână diferite mesaje de dragoste.

Ia aminte! Surpriza nu este doar pentru îndrăgostiţi! În loc de vedere, trimite părinţilor astfel de fotografii. Vor fi încântaţi să te vadă fericit/ă şi le va face plăcere să descopere mesajul din mâna ta sau de lângă tine.

Iată cum poţi face!

1. Scrie un mesaj pe o foaie de hârtie sau pe un carton. Fii liber/ă să desenezi, să colorezi, să te joci cu semnificaţiile cuvintelor ! Dacă ai nevoie de idei, încearcă aici și aici.

2. Alege un loc unde să faci poza. Dacă există zone din oraşul sau satul tău cu anumite semnificaţii pentru voi, mergi acolo! Sau poate călătoreşti şi vrei să trimiţi dovezi ale trecerii tale prin locuri inedite pentru tine… Oricum ar fi, încearcă să găseşti o poziţie bună, astfel încât soarele, umbra sau noaptea să nu altereze calitatea imaginii.

3. Setează aparatul foto sau roagă pe cineva să îţi facă poza. Sfatul meu este să faci mai multe poze ca să ai de unde alege. Nu vrei să ajungi acasă şi să te trezeşti cu o imagine în ceaţă, nu ?

4. Trimite persoanei iubite poza cea mai clară. Sincer, nici nu trebuie să mai adaugi ceva deoarece ai mesajul scris pe foaie şi gestul vorbeşte de la sine.

5. Repetă procesul schimbând mesajele şi locurile.

O altă idee, este să scrii mesajul pe un perete, pe asfalt, pe un gard, să scrii cu frunze, cu ramuri, cu iarbă, cu beţe de chibrituri, etc. şi să te pozezi alături. Într-adevăr, este mai mult de muncă, dar merită.

Trebuie doar:

1. să alegi mesajul şi locul unde va fi scris sau aşezat;

2. să faci rost de materiale suficiente: cretă, frunze, iarbă, flori etc.;

3. să ai grijă să nu faci ceva ilegal (adică: te rugăm să nu faci un graffiti acolo unde este interzis);

4. să scrii sau să aranjezi materialele în forma literelor dorite;

5. să setezi camera foto şi să faci poza. De asemenea, poţi ruga pe altcineva să o facă.

6. să trimiţi poza, fie folosind internetul, fie serviciile poştale.

Într-adevăr, aceste două idei sunt cât se poate de simple, dar au un impact imens. Totodată, ele pot fi folosite pentru a transmite mesaje de tot felul. De exemplu:

–  aniversări;

–  evenimente importante în viaţa de cuplu;

–  cereri în căsătorie;

–  anunţarea unei logodne, a venirii pe lume a unui bebeluş şi multe altele;

–  declaraţii de dragoste;

–  cereri de iertare;

–  felicitări etc.

Ȋncearcă şi altfel de mesaje

Dacă eşti departe şi ţi se pare că un mesaj lăsat pe mail sau pe orice reţea de socializare pare un gest din ce în ce mai sec, alege să fii tu purtătorul mesajului!

Crede-mă, ideea este, pe cât de simplă, pe atât de eficientă, cu rezultate…zâmbăreţe.

Nu lăsa spaţiul să intervină în relaţia ta. Întăreşte legăturile cu partenerul de viaţă, cu prietenii şi cu familia ta prin gesturi pline de dragoste precum acestea.

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

 

Leave a Reply