„Ce cadou să îi fac?” 🙁 Ştiu cât de dificil şi frustrant este să găseşti ideea de cadou potrivită. Înţeleg perfect stresul de dinaintea unui eveniment unde este frumos să te prezinţi cu un dar uimitor.

Tocmai de aceea m-am gândit să-ţi uşurez căutarea de cadouri şi îţi recomand câteva dintre cele mai bune produse sau servicii. Apelează cu încredere la acestea pentru că sunt întoarse pe toate părţile doar ca să fie dintre cele mai bune.

flori-cucereste-o-32982Buchet „Cucereşte-o”

Cucereşte-o! Vrei să faci impresie? Să o dai pe spate? Să o atingi ca nimeni altul?

Închipuie-ţi că ea stă la birou. Sau acasă. Apare curierul cu un trandafir roşu. Ea se bucură. Te sună să îţi mulţumească. Apoi revine la muncă. După 11 minute o nouă surpriză, curierul Floria aduce un buchet de 11 trandafiri roşii.

Asta da surpriză. Te sună iar. Este cel mai drăguţ buchet de flori! După 11 minute se va uita instinctiv la ceas: oare mai vine ceva? Ei… dacă nu vine asta e… au venit destule flori. Timpul trece… trec 89 minute de la al doilea buchet de flori. Ea nu mai aşteaptă, şi-a primit surpriza.

Curierul vine din nou, cu un buchet magnific de 89 trandafiri. Oare ce simte ea acum? Ce îţi spune când reuşeşte să se reculeagă şi să te sune? Tu ce crezi?

COMANDĂ AICI

 

samanta-dragostei

Sămânţa Dragostei

Magia absolută a tehnologiei moderne a făcut să apară aceast cadou excelent pe care poţi să îl oferi persoanei iubite: Sămânţa dragostei.

Sămânţa dragostei sau „Love bean”, conţine un bob pe care este inscripţionat cuvântul „Love”, pământ special şi un ghiveci din ceramică.
Planta va ieşi din ghiveci la aproximativ o săptămână după ce s-a sădit şi a început să fie udată periodic. Acest cadou frumos, care este potrivit pentru persoana iubită, este ambalat frumos într-o cutie decorată şi are o fundiţă albă.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

acs-initiere-in-navigatie

Plimbare romantică pe mare

Ce poate fi mai romantic decât o plimbare pe mare? Cerul în toate culorile apusului, zgomotul valurilor care se sparg de prova iahtului?

La sosirea în port veţi fi întâmpinaţi şi îndrumaţi către velierul de lux. După acest intro elegant, sunteţi aşteptaţi pe punte pentru a fi martori la plecarea ambarcaţiunii de la mal. Odată ce lăsaţi ţărmul în spate, veţi trăi o experienţă unică a unei evadări totale din cotidian!

COMANDĂ AICI

 

stedentrip-rome-the-eternal-city-in-italy

City Break la Roma

Cu siguranţă putem spune că Roma este unul dintre cele mai frumoase şi vizitate oraşe din lume. Poţi spune asta din prima clipă în care începi să cutreieri străzile oraşului, pline de istorie. Cele mai vizitate atracţii din Roma sunt cu certitudine Coloseumul, Forumul Roman, Panteonul, Columna lui Traian, Castelul Sunt Angelo, Fontana di Trevi. Nici pieţele din Roma nu sunt ocolite de turişti, prinţe cele mai importante se număra Piazza di Spagna, Piaţa Navona şi Piaţa Veneţia.

COMANDĂ AICI

 

landscape_sqg5-ce

Fotocarte „My Valentine”

Fotocartea „My Valentine” îţi oferă o gamă largă de fundaluri cu diferite elemente grafice pe o tematică romantică şi cu o paletă de culori discrete. Crează această fotocarte în care poţia dăuga fotografii surprinse în cele mai minuntate momente din viaţa ta alături de persoana iubită.
Indiferent de ce temă ai ales iniţial, aceasta se poate schimba şi din aplicaţie, în cazul în care consideri că o alta se potriveşte mult mai bine albumului pe care urmează să-l creezi.
COMANDĂ AICI

ceas-de-perete-cu-tablita

Ceas de Perete cu Tabliţă

Se întâmplă de multe ori când eşti acasă să vrei să planifici ceva pentru a 2-a zi sau să organizezi o excursie, să vrei să transmiţi un mesaj frumos, să îţi notezi câteva lucruri importante pe ceva ca să nu uiţi şi să îţi iasă în evidenţă.

Acest ceas de perete cu tăbliţă este exact genul de obiect care te va ajuta în astfel de momente. Pe lângă faptul că este un ceas de perete elegant, are în partea de jos o tăbliţă metalică, ideală pentru a nota pe ea lucrurile pe care le doreşti.

Când te vei uita la ceas, vei vedea mesajele scrise şi vei zâmbi.

COMANDĂ AICI

 

 

 

set-2-pahare-sampanie-inima_14000_2_1418644882Set 2 pahare Şampanie inimă

Royal Doulton este un important furnizor de produse de lux pentru casa contribuind la stilul de viaţă al admiratorilor şi colecţionarilor de frumos din întreaga lume. Royal Doulton aparţine grupului de mărci WWRD: Waterford, Wedgwood, Royal Doulton, Royal Albert și Johnson Brothers. Compania are un istoric de peste 250 de ani, angajamentul companiei fiind acela de a crea produse de prestigiu de lux, prin piese deosebite ce transcend timpul şi oferă tradiţie celor ce le achiziţionează. Calitatea produselor modelate şi decorate manual au făcut din fiecare piesă din porţelan, din cristal sau din argint un mic obiect de artă, admirat şi preţuit de către capetele încoronate ale lumii, şefi de stat, diplomaţi şi personalităţi internaţionale.

COMANDĂ AICI

 

 

 

umbrela-inimaUmbrelă inimă

Dacă până în prezent nu am avut o umbrelă exclusiv pentru doamne şi domnişoare, iată că umbrela inima este o umbrelă dedicată lor.

Aşa cum îi spune şi numele, umbrela este în formă de inimă şi este de culoarea roz.

Dacă te-ai săturat de banalele umbrele care sunt majoritatea de culori închise şi vrei să fii ca o pată de culoare în zilele ploioase de toamnă, atunci această umbrelă inimă te va scoate din anonimat şi îţi va da un plus de energie în zilele mohorâte.

Pe lângă faptul că este o umbrelă frumoasă şi viu colorată este de asemenea şi o umbrelă rezistentă.

COMANDĂ AICI

 

 

 

Geanta pentru picnic 4 persoane Rustic albastraIT3264_04A

Geantă picnic

Geantă picnic Rustic albastru pentru 4 persoane .

Geantă complet dotată pentru picnic, cu compartiment pentru răcire, tacâmuri pentru 4 persoane, 4 farfurii, 4 pahare, set pentru sare şi piper şi tirbuşon. Toată vesela este de culoare albă, fără model.

Deosebit de practică pentru ieşirile în natură cu cei dragi. Mai ai nevoie doar de vreme frumoasă!

COMANDĂ AICI

 

 

 

iubire_1_fullsizeIubire 

Reena Montero îl iubeşte pe Sawyer LeGrande de când se ştie; e ceva la fel de firesc ca respiratul, la fel de etern că timpul. Însă el n-a părut niciodată să bage de seamă că ea există… până într-o zi când, incredibil, observă. Reena şi Sawyer se afunda într-o încurcată şi complicată relaţie de dragoste. Doar că, la un moment dat, Sawyer dispare brusc, fără vreun cuvânt, din atmosfera umedă a oraşului lor din Florida, lăsând-o în urma lui pe Reena, cu puţin înainte de a absolvi liceul, distrusă şi… însărcinată. Avea doar 16 ani.

Au trecut aproape trei ani, şi Reena are o nouă iubire: fiica ei, Hannah. Reena s-a obişnuit să trăiască fără Sawyer, şi se deprinde în sfârşit cu viaţa această neaşteptată şi ieşită din comun. Însă, la fel de iute şi de brusc pe cât dispăruse, Sawyer reapare. Reena nu vrea să aibă deloc de-a face cu el, cu toate că ar minţi dacă ar afirma că întoarcerea lui nu o răscoleşte. După toate cele întâmplate, îşi mai poate permite Reena să-l iubească din nou?

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

VEZI MAI MULTE IDEI DE CADOURI