„Ce cadou să îi fac?” 🙁 Ştiu cât de dificil şi frustrant este să găseşti ideea de cadou potrivită.

Tocmai de aceea m-am gândit să-ţi uşurez căutarea de cadouri şi îţi recomand câteva dintre cele mai bune produse sau servicii.

Aici ai un ajutor bun ca tu să fii mai liniştit. Aici vei alege inteligent şi uşor cadoul. Vei avea mai mult timp ca să te găteşti mai bine pentru eveniment 🙂 .

Aceste cadouri se potrivesc pentru o mulţime de oameni, însă este bine să ţii cont de preferinţele şi personalitatea fiecăruia. Doar aşa vei avea un rezultat nu bun, ci excelent 🙂 .

ceas-multilingv-i-love-youCeas Multilingv „I Love You”

Dacă vrei să faci un cadou deosebit sau cauţi o modalitate romantică de a-i spune persoanei iubite într-un mod cât mai creativ un “Te iubesc”, îţi prezentăm un cadou ideal de care cu siguranţă te vei îndrăgosti şi anume: Ceasul de perete multilingv I Love You. În locul fiecărei cifre care simbolizează ora acest ceas de sticlă are desenată câte o inimă şi un text „Te iubesc” în 12 de limbi diferite. Ceasul funcţionează cu o bateria de tip R6 (AA) care nu este inclusă.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

funda-sexy-pentru_femei_6

Fundă Sexy Pentru Femei

Scapă de monotonia şi de problemele pe care le ai în fiecare zi la servici sau acasă cu ajutorul acestui costum sexy sub formă de fundă. Iubita ta va adora acesta funda şi va dori să fie desfăcută ca un cadou în cel mai scurt timp posibil. Nu mai sta pe gânduri şi alungă monotonia din relaţia ta cu acesta funda sexy şi roşie din şaten, care este potrivită oricărei femei care are înălţimea între 1.65 m şi 1.79 m.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

tablou_de_cuie

Tablou Cuie

Un tablou care niciodată nu va arăta la fel. Acum toată lumea poate să devină un artist şi să creeze adevărate opere de artă. Tabloul are în componenţa sute de cuie care la o simplă atingere îşi schimba forma putându-se creea o mulţime de modele. Ulterior forma tocmai creată poate fi afişată la vedere celor care vor trece pragul casei deoarece tabloul este prevăzut cu un material transparent care protejează „creaţia”.
Platforma este realizată din plastic dur iar cuiele din metal neascuţit astfel încât atunci când va fi atins acesta va reda o senzaţie plăcută.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

conserva personalizata

Conservă Foto

Cum sună o Fotografie la conservă? Dacă vrei să ai un alt fel de rama foto în cameră sau biroul tău sau pur şi simplu vrei să faci un cadou inedit iubitei sau iubitului tău îţi recomandăm o Conservă Foto. Aşa cum îi zice şi numele, tu îţi alegi doar o imagine şi noi îţi pune această imagine aleasă de tine în interiorul unei conserve. În momentul când vei deschide conserva va apărea imaginea aleasă de tine. Chiar dacă vei desface de tot capacul acestei conserve foto, fotografia va arăta în continuare foarte bine pentru că pe spatele conservei există un suport cu care se poate pune această rama foto sub formă de conservă pe un birou sau măsuţa.

COMANDĂ AICI

 

piatra-personalizata

Piatră Personalizată

Da este adevărat, este o piatră personalizată. Şlefuită pentru ai oferi un aspect cât se poate de plăcut piatra poate să fie personalizata cu imaginea şi cu textul dorit. Materialul din care este realizată nu mai necesită prezentare este o rocă în toată puterea cuvântului.
Dispune de două suporturi din material plastic pentru a putea fi afişată oriunde şi mai presus în orice poziţie. Pentru a încărca imaginea şi textul necesare personalizării aveţi la dispoziţie opţiunile Imaginea dvs. şi Textul dvs. afişate mai sus.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

INIMĂ CU LED-URI LIGHT

Inimă cu Led-uri light

INIMĂ LED LIGHT – 37x5x35cm, Necesită 2 baterii AA (nu sunt incluse). Acest produs se va aprinde cu siguranta casa ta si da invitatii tai ceva distractiv pentru a vorbi despre. Ca o formă de inimă, și a făcut din metal într-adevăr este perfect pentru orice Vintage / Retro de uz casnic.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

Cartea Origami LOVE

Origami este arta plierii hârtiei. Apărut în Japonia acum câteva sute de ani, origami e o artă şi o joacă, un mod de relaxare şi de socializare, dar mai ales e un antrenament al minţii. Cu o foaie de hârtie putem crea o lume întreagă.

Sau în cazul nostru, o carte! Adică ne-am jucat cu o bucată de hârtie pe care am îndoit-o cu “gândul de a o convinge” să se transforme în ceea ce visăm noi. Mai exact, am transformat-o în dragoste.

Cartea este DIY. Ce înseamnă asta? DO IT YOURSELF. Cu alte cuvinte, creează propriul tău origami. Decupează modelul, colorează, ascunde un mesaj între foi, parfumeaz-o dacă vrei şi oferă-i jumătăţii tale cel mai frumos cadou, realizat chiar cu mâinile tale!

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

Harta Lumii Răzuibilă Deluxe

Pune degetul pe harta şi pleacă! Distrează-te, odihneşte-te, dar la întoarcere răzuieşte cu grijă tara vizitată asemenea unui loz şi vei descoperi detalii minunate dedesubt.

Harta razuibila Deluxe te ajută să păstrezi amintirile tale din călătorii, dar să şi plănuieşti viitoarea călătorie.

Harta are dimensiunea de 82.5 x 59.4 cm, vine într-un toc special din carton dur, cu un design foarte frumos.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

Cană Unel Logodnă negru

Eşti pregătit pentru marele eveniment din viaţa voastră? Vrei să o ceri de soţie şi încă nu ştii cum să o faci? Te ajutăm noi! Ce-ar fi ca înainte să-i oferi inelul ce-i va sta pe deget o viaţă, să-i faci o mică surpriză cu ajutorul cănii cu inel de logodnă încorporat?

Cana este de culoare neagră, confecţionată din ceramică de înaltă calitate iar mânerul este în forma unui inel de logodnă. Şi asta nu e tot! Inelul conţine un cristal Swarovski de 2 karate.

Aşa că pregăteşte-i o cafea dimineaţa, trage aer în piept şi ……întreab-o :”vrei să fii soţia mea?”

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

Trandafir Nemuritor Ciclamen

Am conservat acest trandafir după o tehnică specială numai de noi ştiută.

El se găseşte sub o cupolă de sticlă care îi sporeşte aura de mister şi îl face demn de admirat. Este ca şi cum ai privi o altă lume zi de zi, dacă vei alege să ai acest trandafir în casa ta. Fă-i o bucurie persoanei iubite sau cuiva la care ţii mult şi dăruieşte-i un trandafir conservat.

Culoarea lui spectaculoasă ciclamen îl face cu atât mai rar, iar petalele care se găsesc la baza trandafirului ne amintesc faptul că totul e trecător, însă putem prelungi fumuseţea clipei.

COMANDĂ AICI

 

 

 

VEZI MAI MULTE IDEI DE CADOURI