De ce să cauţi cadoul pe diferite forumuri? Sau de ce să pierzi timp bun răsfoind zeci de pagini pe internet când poţi să îl găseşti într-un singur loc? De ce să nu cauţi inteligent?

Aici ai un ajutor bun ca tu să fii mai liniştit. Aici vei alege inteligent şi uşor cadoul. Vei avea mai mult timp ca să te găteşti mai bine pentru eveniment 🙂 .

Aceste cadouri se potrivesc pentru o mulţime de oameni, însă este bine să ţii cont de preferinţele şi personalitatea fiecăruia. Doar aşa vei avea un rezultat nu bun, ci excelent 🙂 .

nunta-8Statuetă personalizată MiniMe

Fă-i o surpriză celei iubite/celui iubit și cumpară o figurină personalizată!

Cei de la MiniMeCraft, îşi desfășură activitatea ca să te creeze pe tine sau să te reinventeze. Întrucât două persoane nu sunt identice, așa cum TU ești unic, la fel sunt și figurinele personalizate sau figurinele pentru tortul de nuntă sunt unice.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

flori-dragoste-pretioasa-33338

Dragoste preţioasă

Fiecare dragoste preţuieşte enorm. Dar cea mai preţioasă dragoste, dintre toate câte există, este dragostea ta. Oferă-i acest aranjament rafinat şi spune-i cât de importantă este în viaţa ta!
Acest aranjament conţine: 2 alstroemeria albe, 1 proteea blushing bride, 1 eringium, 3 cymbidium galbenă, 3 cale mov şi vas ceramică.
Dimensiune aranjament: 30 cm (înălţime) – 20 cm (lăţimea aranjamentului)

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

rama-foto-vintage-10x15-rf026-8315451

Rama foto vintage

– dimensiune fotografie compatibilă: 10 x 15 cm
– rama poate fi amplasată pe orice suprafaţă orizontală
– dimensiune rama 16 x 21 cm
– material: lemn

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

res_df9824fea8f5baad9110d59100e60901_450x450_8qco

Set cadou Loveli Golden

Setul conţine următoarele produse de înaltă calitate: Loţiune de corp, 150 ml + Gel de duş, 180 ml + Cremă de baie, 280 ml + Scrub pentru corp, 85 ml + Burete

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

 

 

ceas-dali-timpul-se-topesteTopeşte Timpul

Că vrem, că nu vrem ….timpul se scurge. Poate cel mai bun mod prin care putem realiza această scurgere a timpului este printr-un ceas care se topeşte. Ceasul este pentru cei care vor să aibă acasă sau la birou un ceas pe cât de amuzant şi original, pe atât de practic. Ceasul sta cu uşurinţă pe o margine a unei suprafeţe plane. Comanda acest ceas care se topeşte şi o să priveşti diferit scurgerea timpului indiferent că afară este vara sau iarna.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

Clopoţel de Masăclopotel-de-masa-ring-for-a-kiss_1 „Ring For A Kiss”

Când vrei să primeşti un pupic de la o persoană care îţi este dragă dar îţi este ruşine să îi ceri un pupic în mod direct, ai nevoie de un clopoţel de masă ring for a kiss. Când vei apăsa pe acest clopoţel roz de masă, atât sunetul cât şi aspectul colorat va strarni zâmbete şi un amuzament general din care poate te vei alege cu pupicul mult dorit.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

tablou_mozaic

Tablou Mozaic

Ce este defapt un tablou mozaic ? Este unul din cel mai complex cadou personalizat pe care îl oferim, datorită multitudinii de imagini care pot să îşi găsească locul în cadrul tabloului. Mai exact sunt mai multe imagini puse cap la cap care în final vor forma o singură imagine.

Cum puteţi să creaţi acest tablou mozaic ? Aţi fost într-o vacanţă, sau pur şi simplu aveţi multe poze pe care doriţi să le aveţi în permanenţă la vedere. Nimic mai simplu. Alegeţi din multitudinea de imagini preferate minim 100 de poze (maxim 300 de poze) şi una care aţi dori să fie principală. Aceasta din urmă va fi cea care va întruchipa defapt acest tablou mozaic.

COMANDĂ AICI

 

 

 

cani-be-mine_7

Căni „Be Mine”

Aşa cum în fiecare cuplu există 2 persoane aşa şi în acest pachet există 2 căni: una pentru el şi una pentru ea. Realizate din ceramică, setul de căni I love you poate să vă fie alături în fiecare dimineaţă şi să vă ajute să savuraţi cafeaua alături de persoana iubită. Acest set de 2 căni I Love You, au o formă originală şi deosebită în acelaşi timp, deoarece au o formă uşor curbată.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

zaruri-kamasutra-fluorescente

Zaruri Kamasutra Fluorescente

Cu ajutorul acestor zaruri Kamasutra fluorescente se pot face diverse jocuri intime între persoanele adulte. Dacă vrei ca relaţia ta să iasă un pic din monotonie şi să îţi surprinzi partenerul său partenera, încearcă aceste zaruri Kamasutra care sunt şi fluorescente pentru a le putea folosi şi seară. Pot să iasă o mulţime de combinaţii interesante şi amuzante aruncând cele 2 zaruri fluorescente aşa că nu mai lasa timpul să treacă. Zarurile Kamasutra fluorescente sunt cu mesaje în limba engleză şi se pot folosi pentru activităţi într-o incapare închisă sau în aer liber.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

breloc-clopotel-haios

Breloc Clopoţel Haios

Dacă eşti în căutarea unui breloc haios ai ajuns exact unde trebuie. Poţi să alegi unul (sau mai multe) din cele 7 brelocuri în formă de clopoţel colorate în diferite culori şi având fiecare din ele câte un mesaj amuzant în limba engleză. Acest breloc cu clopoţel haios poate să fie un cadou amuzant şi practic mai ales dacă ai un buget redus pentru cumpărături. De fiecare dată când vei avea nevoie de o bere (clopoţel galben), o cafea (clopoţel auriu), un ceai (clopoţel verde), o băutură (clopoţel gri), bani (clopoţel albastru), o îmbrăţişare (clopoţel roz) sau o sărutare (clopoţel roşu), trebuie doar să alegi clopoţel adecvat cu culoarea şi mesajul adecvat.
Puteţi să alegeţi mesajul şi culoarea clopoţelului dorit, cu ajutorul opţiunii „Alege model” afişată mai sus

COMANDĂ AICI

 

 

 

VEZI MAI MULTE IDEI DE CADOURI