De ce să cauţi cadoul pe diferite forumuri? Sau de ce să pierzi timp bun răsfoind zeci de pagini pe internet când poţi să îl găseşti într-un singur loc? De ce să nu cauţi inteligent?

Aici ai un ajutor bun ca tu să fii mai liniştit. Aici vei alege inteligent şi uşor cadoul. Vei avea mai mult timp ca să te găteşti mai bine pentru eveniment 🙂 .

Aceste cadouri se potrivesc pentru o mulţime de oameni, însă este bine să ţii cont de preferinţele şi personalitatea fiecăruia. Doar aşa vei avea un rezultat nu bun, ci excelent 🙂 .

tablita-inima-cu-mesajTăbliţă Inimă cu Mesaj

Dacă vrei să oferi persoanei iubite un cadou prin care să îşi amintească de tine în fiecare zi atunci ai nevoie de o tăbliţă inima cu mesaj. Pe această tăbliţă în formă de inimă se poate scrie de la cele mai frumoase mesaje de dragoste, la cele mai interesante desene şi simboluri.

În fiecare zi poţi să scrii un nou mesaj sau să faci un nou desen cu gândul la iubitul sau iubita ta.

Tăbliţa inimă cu mesaj are marginea din lemn şi are pe spate un cleşte de rufe, cu care se poate agăţa aproape oriunde în camera ta sau la biroul tău de la servici.

COMANDĂ AICI

 

 

 

pahar-negru-i-love-you

Pahar Negru I Love You

Când vrei să faci un cadou original şi amuzant iubitului său iubitei tale este destul de greu să îţi vină în minte repede un obiect anume.
Cum ar fi dacă ai putea să îi oferi de această dată un pahar negru I love you? Paharul negru cu picior este inscripţionat cu textul “I Love You”, iar acest text poate să fie de culoarea albă sau roz în funcţie de preferinţele tale.
De fiecare dată când jumătatea ta va vedea acest pahar haios se va gândi la tine şi va avea un zâmbet în colţul gurii.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

630989

DVD Falling In Love

Acest fiml este cadoul perfect pentru jumătatea ta.

Descriere film: În timpul cumpărătorilor pentru Crăciun, Frank o întâlneşte pe Molly. Cei doi se întâlnesc apoi şi după câteva luni în metroul ce-i ducea către casă. Deşi ambii sunt căsătoriţi, iar Frank are chiar doi copii, ei continuă să se întâlnească, prietenia dintre ei devenind un lucru foarte preţios pentru amândoi. Probleme vor apărea în momentul în care această prietenie începe încet-încet să se transforme în ceva mai mult.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

287993-4-1

Carnet – Why I’m Crushing on You

Partenerul tău (sau cel pe care îl placi) ar putea crede că ești nebun pentru că ai sentimente faţă de el şi tocmai de asta de ce să nu nu descrii în detaliu exact ceea ce îţi place la el și de ce te-ai îndrăgostit de el încă din prima zi de când v-aţi văzut!

Pur și simplu completează spațiile libere ale acestui volum 112 pagini și afecţiunea ta fa deveni un suvenir personalizat pentru a-i reaminti de sentimentele tale de Ziua Îndrăgostiților sau în anii următori. Fă carneţelul seducător, stângaci sau serios – aşa cum simţi că trebuie să fie. Indiferent de felul cum îl completezi, cu siguranţă va fi o încântare pentru el!

Aşadar, completează carnetul şi dăruieşte-l persoanei pe care o placi.

COMANDĂ AICI

 

 

ceas-axcent-vintage-x99004-10-163642

Ceas Axcent VINTAGE

Oferă-i un ceas de mână original Axcent unisex. Rezistenta la apă 3 atm, stropiri minore. Un accesoriu clasic, creat pentru o persoană mereu în pas cu moda.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

 

 

vegis-pachet-cocos-passion-37738

Pachet Cocos Passion

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri în cosmetică naturistă şi în alimentaţie datorită numeroaselor sale proprietăţi nutritive (Vitamina-E, vitamina K şi minerale, cum ar fi de Fier ) şi datorită conţinutului ridicat de grăsimi săturate (acidul lauric). Untul de cocos este perfect pentru a putea fi întins pe pâine, amestecat în smootiuri sau dierite reţete culinare ce necesită o savoare tropicală. Apa de cocos rehidratează și împrospătează organismul.

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

bicicleta-adriatica-pliabila-20-quot-negru-folding

Bicicletă Pliabilă, Adriatica

Bicicleta Adriatica este o bicicletă comodă, clasică, o bicicletă uşor de manevrat, perfectă pentru zilele aglomerate din oraş. Bicicleta pliabilă Adriatica 20″ beneficiază de un cadru din oţel şi 6 viteze.

COMANDĂ AICI

 

 

 

9781503950504

A Season to Love

La acest moment în viața ei, curajul nu este o trăsătură naturală pentru Willa Hart. Ea crede că fiica ei în vârstă de șapte ani, Savannah, care nu a cunoscut pe tatăl ei și care a trecut cu succes peste chimioterapie, este cu adevărat cea curajoasă. Cu toate acestea, după ce Willa are o întâlnire fatidică cu un tânăr frumos doctor Patrick McCade, perspectiva ei și punctul ei de vedere încep să se schimbe.

Patrick, un călător mondial și rezident temporar Lenox, Oregon, își propune să-i arate frumoasei Willa valoarea aventurii, chiar și în orașul ei mici. Dar, doar atunci când prietenia lor arată semne de a transforma în ceva mai mult, viața lui Patrick ca medic călător îl cheamă înapoi. Oare ultimele sale zile în oraș va însemna sfârșitul călătoriei lor, sau Patrick și Willa vor găsi curajul de a transforma un singur sezon într-o viață? „

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

 

 

912500n2508-monogamy-1

Jocul Monogamy

Monogamie va face să vă iubiţi, să râdeţi şi să vă doriţi unul pe celălalt după doar câteva aruncări de zaruri. Pe parcurs veţi experimenta provocări noi, excitante şi uneori chiar amuzante, prin conversaţii stimulante, sexy şi sălbatice.Jocul atinge punctul culminant atunci când câştigătorul alege să pună în practică una dintre cele cincizeci de fantezii care îţi taie respiraţia. Un accesoriu extrem de recomandat pentru o viaţă de cuplu sănătoasă!

COMANDĂ AICI

 

 

 

 

 

zz-1

City Break la Paris

Paris, Orașul Luminilor, este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume. Cunoscut pentru atmosfera sa romantică, orașul este preferat de cuplurile de îndrăgostiți, dar și de familii. Veți descoperi aici o atmosferă relaxantă, un oraș fascinant în care arta joacă rolul principal, dar și o destinație cu foarte multe locuri pentru distracție. Haideți să vedem, în continuare, ce fel de obiective turistice puteți vizita și admira în cadrul unui city break în capitala Franței, dar și care sunt activitățile importante pe care vi le recomandăm pentru a petrece timpul liber.

COMANDĂ AICI

 

 

VEZI MAI MULTE IDEI DE CADOURI