Surprize pline de haz

posted in: Petrecere | 0

Surprize amuzanteMuşchi abdominali de la o porţie bună de râs

Ştiu sigur că nişte bune momente din viaţa ta sunt cele în care râzi atât de mult, încât te ţi de burtă ca să mai potoleşti aşa zisa “durere de la râs”. Sper că îţi aminteşti cu drag de anumite secvenţe din viaţa ta în care voia bună, umorul şi glumele pluteau în aer.

Practic asta caută toată lumea: să se simtă bine cu oamenii dragi, prietenii, familia şi de ce nu, chiar şi cu străinii la un Stand Up Comedy reuşit sau la diferite petreceri între cunoştinţe.

Ştii şi tu că cele mai reuşite petreceri sunt cele în care toată lumea se simte bine, râde, dansează, glumeşte şi participă la numeroase activităţi care stârnesc instant buna dispoziţie. Am participat la numeroase astfel de evenimente şi sper să mai am parte de câteva bune.

În cazul în care nu se organizează ceva de acest gen, mă apuc chiar eu de aranjat o asemenea ocazie. Îţi recomand şi ţie să faci la fel ca să aduci voie bună în viaţa ta şi a celorlalţi care mai uită din când în când să se distreze.

Momente care stârnesc râsul şi interesul

Dar cum să te simţi bine atunci când nimeni nu îşi dă interesul şi nu întreţine atmosfera? Cam dificil aşa. Uneori este chiar penibil să vezi la o petrecere cum numai doi sau trei oameni se zbenguie pe ring şi cum altul încearcă să îi atragă pe ceilalţi la dans.

Aşa nu se crează o atmosferă pe cinste şi cei prezenţi îşi vor aminti cât de plictisitor a fost, şi nu cât de reuşită a fost petrecerea.

Ce se poate face diferit şi ce anume face ca un eveniment să fie super? Din punctul meu de vedere, momentele neaşteptate sau surprizele bine gândite fac ca totul să aibă un efect wow. Imaginează-ţi scenariul următor: când petrecerea este în toi, cineva bate cu un cuţit într-un pahar şi cere să se facă linişte.

În continuare, pe un perete gol se vede proiectat un filmuleţ cu urări sau cu poze memorabile care stârnesc interesul şi o grămadă de amintiri frumoase. Bineînţeles că la începutul sau la finalul aceste prezentări, are loc un discurs original care îi va pune pe toţi în temă cu ceea ce urmează.

Îţi mai aduci aminte când ai participat ultima dată la un asemenea moment? Chiar dacă a fost de curând sau nu, merită să încerci să realizezi chiar tu o atmosferă plăcută şi unică.

Surprize hazlii şi memorabile

Ai dreptate să spui că este chiar dificil să ai tolba plină de idei care să întreţină buna dispoziţie şi invitaţii. Dar ai un mare avantaj că te poţi documenta înainte şi poţi face pregătirile din timp fără să dai greşi. Ca să îţi fie mai uşor pe viitor, mi-am propus să îţi prezint câteva idei care te vor ajuta să realizezi câteva momente de invidiat.

1. Tortul care face BUM

Ideea constă în realizarea unui tort care pocneşte în momentul în care este tăiat. Principalul scop este ca cei prezenţi să râdă şi să se amuze cu această ocazie. De asemenea, ar fi frumos dacă fiecare masă a invitaţiilor ar avea un tort identic şi ar fi rugaţi să îl porţioneze în acelaşi timp.

De fapt, tortul este un balon învelit în frişcă şi ornat în aşa fel încât să semene cu un tort normal. O să fie super amuzant atunci când va fi tăiat. Imaginează-ţi ce ochi mari vor face toţi şi ce valuri de râsete se va auzi o bună parte de timp.

2. Primul pas în achiziţionarea unei maşini

Aici este vorba de o glumă şi un impuls motivaţional. Ideea este că sărbătoritul va primi o cheie care să semene cu cea de la o maşină. Pentru că este cam dificil să dăruieşti un autoturism, tu vei face primul pas şi vei dărui cheia însoţită de un mesaj de genul: „Eu am făcut primul pas. Acum mai rămâne ca tu să îl faci pe ultimul şi cel mai important pas: cumpără maşina visurilor tale.”

3. Dansul potrivit la orice oră

Ideea constă în realizarea unui dans life sau filmat care va fi prezentat la petrecerea respectivă. Te sfătuiesc ca dansul să fie unul amuzant şi pe care toată lumea îl ştie. La final sau în timp, invitaţii se vor molipsi şi vor începe şi ei să se alăture momentului. Ştii şi tu că dansul este o bună modalitate a creşte buna dispoziţie şi de a râde.

Acestea sunt doar câteva exemple care pot contribui pozitiv la petrecerea ta. Sper să îţi fie de folos şi să le pui în aplicare pentru că sunt convinsă că aşa vei atrage multă admiraţie şi distracţie.

La final te invit să ne spui şi nouă ce metode foloseşti ca să faci o petrecere într-adevăr reuşită.

La cât mai multe zâmbete şi voie bună,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.