Sătul de aceleaşi petreceri monotone? Distrează-te cu prietenii tăi într-un mod original

posted in: Petrecere | 0

petrecere de halloween

Prietenia adevărată este o raritate

Nu trebuie să ajungi la pensie ca să cunoşti câteva adevăruri universale:

– viaţa e scurtă, chiar dacă uneori nu pare;

– dragostea vindecă oamenii – pe cei ce o dăruiesc, dar şi pe cei ce o primesc;

prietenii sunt familia pe care ţi-o alegi.

Într-adevăr, un prieten adevărat nu îl găseşti la orice colţ, chiar dacă ai peretele de pe Facebook plin de zeci, sute sau chiar mii de „amici”. Un prieten te ajută fără să îi ceri şi este alături de tine fără să îl chemi.

Dacă ai avut vreodată sau încă ai un prieten cu adevărat bun, nu mai are rost să îţi mai dau motive de ce ar fi bine să îl preţuieşti. Oamenii cei mai valoroşi din viaţa noastră nu ne cer nimic în schimbul prieteniei lor, însă merită mai multă decât o să cheltuim vreodată cu ei.

De aceea, te sfătuiesc să te bucuri cât mai mult de prietenii şi familia ta ACUM, fiindcă timpul trece fără să se mai întoarcă.

Distrează-te cu prietenii tăi !

După cum deja ai observat, timpul pentru distracţie şi petreceri se diminuează pe măsură ce noi avansăm în vârstă. Din păcate acest efect dăunător se elimină destul de greu, cel puţin până la pensie :).

Însă această problemă are şi o rezolvare: WORK HARD, PLAY HARD, adică MUNCEŞTE DIN GREU, DAR ŞI DISTREAZĂ-TE DIN GREU. Singura soluţie este să ne bucurăm cât mai mult de timpul nostru şi să îl exploatăm la maxim, fiindcă este foarte scump.

Cred că ai observat şi tu că majoritatea petrecerilor cu cei apropiaţi sunt un pic monotone. Nu zic că sunt plictisitoare, dar de cele mai multe ori faceţi cam aceleaşi chestii, la aceleaşi locaţie în aceeaşi ordine.

Şi mie mi se întâmplă asta destul de des. Astfel, prin articolul de azi, îţi propun o idee pentru un „chef” un pic mai altfel: o petrecere tematică la un local.

O chiulaba cu multe amintiri 😀

Ce ai nevoie pentru o petrecere reuşită ?

1) În primul rând, localul.

De preferat este un bar, club sau altă destinaţie pe unde treci mai des şi ştii că poţi obţine o reducere la nota de plată. Având în vedere că o să fie o consumaţie un pic mai mare, ai şi cu ce negocia. Eventual, vezi dacă poţi să aduci tu o parte din băutură şi mâncare din afara barului.

De asemenea, este de preferat un local pe care îl frecventaţi mai des, deoarece va fi mai uşor de „momit” prietenul tău până acolo.

2) Următorul lucru pe listă este o temă de petrecere de care o să se bucure majoritate invitaţilor.

Zic majoritatea, fiindcă niciodată nu o să găseşti ceva care să placă tuturor. Uite câteva propuneri:

– cazino,

– fiesta,

– halloween,

– anii `90, `80 ş.a.,

–  oktoberfest,

– sport: finala ligii campionilor, meci cu echipa naţională etc.,

– petrecere în pijamale,

– petrecere cu spumă,

– petrecere comunistă :),

– rockotecă ş.a.

3) Decoraţiunile.

Aici ai nevoie de puţină imaginaţie şi puţină muncă. În funcţie de temă care ai ales-o ai mai multe posibilităţi. Ori faci tu toate ornamentele, o activitate care o să dureze ceva, sau ai putea să le cumperi de pe net sau din diverse magazine specializate.

Nu este o etapă foarte complicată, dar chiar ai nevoie să te ocupi de chestia asta. Până la urmă, dacă nu ai decoraţiunile, nu prea o să mai fie o petrecere cu temă.

4) Costumaţiile

Asta etapă o vei corela cu tema pe care ţi-ai ales-o. Ideile mai sus menţionate sunt destul de clare din punct de vedere al stilului de îmbrăcăminte preferat.

5) Mâncarea şi băutura

Aici o să îţi dau câteva exemple:

– pentru Oktoberfest: bere nemţească, clătite de cartofi, covrigi Pretzel, ciuperci sote, salată de cartofi cu wurst etc.

– pentru o fiesta: margarita, churro, tequila mojito, taco, nacho, quesadilla ş.a.

Lista tot continuă, însă te sfătuiesc să cauţi mai în detaliu pe net.

Anumite aminitiri frumoase au loc pur şi simplu, însă pentru altele trebuie să te implici un pic mai mult

Dacă ţi se pare că sunt cam multe de făcut, atunci să te sfătuiesc să îţi aduci aminte pentru ce faci toate astea. Este pentru prietenii tăi buni. Ei ar face asta pentru tine, de ce să nu faci şi tu la fel pentru ei?

Din păcate, o să mă repet un pic:

viaţa trece mult prea repede ca să faci mereu aceaşi chestie

prietenii buni sunt atât de rari, încât nu îţi permiţi să îi neglijezi deloc.

Dacă încă ai dubii, îţi zic sincer că nu ai de ce. Eu am primit o petrecere asemănătoare de la amicii mei şi de abia aştept o ocazie ca să îi răsplătesc pentru prietenia lor.

De asemenea, poţi găsi alte idei de petreceri originale aici.

Îţi urez o zi inspirată,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 Sursă imagine

 

Leave a Reply