Petrecerea Unul dupa Altul

posted in: Petrecere | 1

Petrecere surprizaÎnainte să vorbesc despre ideea de azi, vreau să urez un superb „La mulţi ani!” tuturor mămicilor şi femeilor! Să fiţi toate fericite, sănătoase şi mult iubite!

Iar pentru că multe femei au sărbătorit la petreceri, am decis ca azi să scriu despre un altfel de petrecere: o petrecere surpriză în care sărbătoritul se află deja în locul unde se va ţine distracţia.

Aşadar, prin intermediul articolului de azi vei putea să creezi un eveniment cu adevărat special, memorabil şi ideal pentru cei dragi ţie.

De ce să-i pregăteşti o astfel de petrecere?

Pentru că rezultatul este minunat. Pentru că sărbătoritul nu se duce la petrecere, ci petrecerea vine la el. Pentru că petrecerile surpriză ne arată cât de importanţi suntem pentru cei pe care îi îndrăgim. Pentru că este super uşor de organizat. Pentru că distracţia între prieteni este ca o baterie care îţi alimentează buna dispoziţie.

Cum se desfăşoară petrecerea?

Să ne imaginăm un pic ca tu eşti fericitul sărbătorit şi că azi este ziua ta.

În sfârşit ajungi acasă după o zi încărcată. În timp ce te îndrepţi spre casă, gândul tău zboară la surpriza care sigur te aşteaptă când vei intra pe uşă. Însă, spre surprinderea ta, nu te aşteaptă nimic special de la cei dragi. Până în acel moment al zilei nu ai primit altceva decât nişte mesaje cu urări calde.

Nu prea îţi cade bine cum a decurs ziua ta şi te consolezi cu gândul că prietenii tăi au avut şi ei o zi plină. Însă, nu îţi termini bine gândul că cineva sună la uşă. Răspunzi la interfon, auzi o ghicitoare şi, curios fiind, dai drumul. La uşa ta apare un bun amic cu un cadou, baloane şi o pizza în braţe. Te felicită cu drag şi intră înăuntru.

Îi primeşti urările, începeţi să vorbiţi, să râdeţi, când după alte 5 minute iar sună cineva la uşă şi spune o altă ghicitoare. Alt amic vine la tine cu un cadou, baloane, o răcoritoare şi cu o altă pizza în braţe. Ciudat până acum, dar tu eşti de-a dreptul surprins şi pe deasupra şi mulţumit că ai aşa buni prieteni. Prietenii tăi oricum se arată surprinşi că şi altcineva a venit la tine cu gustări 🙂 .

Mica lor vizită se dovedeşte a fi chiar reuşită, dar după alte 5 minute, iar sună soneria: altă ghicitoare, alt amic, alt cadou, baloane, alte gustări şi atmosferă din ce în ce mai frumoasă.

Apoi, din nou, după alte 5 minute, şi iar alte 5 minute, şi încă 5 minute şi tot aşa …. altă ghicitoare, alt amic, alt cadou, baloane, alte gustări şi tot aşa atmosfera intimă se transformă într-o petrecere surpriză la care nici măcar nu te-ai gândit că vei avea de ziua ta.

Bineînţeles că după primii 5 prieteni te-ai prins despre ce este vorba, însă îţi place maxim. Curiozitatea de a vedea cine mai vine şi când ajunge tortul este frumoasă şi te încântă.

Parcă te şi oftici că nu ai surprins şi tu în acest mod 🙂 . Însă stai, că tu acum doar citeşti ideea, şi deci o poţi aplica foarte uşor.

Organizarea petrecerii Unul după Altul

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este ca tu şi prietenii care vor participa la petrecere să vorbiţi şi să vă organizaţi. Programaţi ora şi minutul la care va suna fiecare la uşă, faceţi o listă cu ce gustări, băuturi, dulciuri să vină fiecare şi daţi-i drumul la petrecere.

Petrecerea Unul după Altul este ideală

Cum deja ai dedus, această petrecere surpriză necesită foarte puţin timp de organizare pentru că nu trebuie să faci mai nimic. Nu are nevoie de un buget mare pentru că fiecare participant aduce câte ceva.

Organizarea şi stresul este inexistent pentru că totul se va desfăşura de la sine. Petrecerea este pe placul tuturor pentru că are amprenta fiecăruia şi mai ales pentru că vor participa cei mai buni prieteni. Surpriza poate fi făcută şi pe ultima sută de metri pentru că nu ai nevoie de mare lucru.

Aşadar, mult spor în organizarea petrecerii.

Multe surprize reuşite,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursă foto

One Response

  1. Eugen

    Cele mai bune petreceri sunt facute pe ultimele o suta de metri. Noi mereu asa facem. Primesc un apel de la un prieten, si maximum intr-o ora suntem cam 15-20 de oameni. De foarte multe ori jucam beer-pong.

Leave a Reply