Petrecere online si offline: aici si acolo in acelasi timp

posted in: Petrecere | 0

Petrecere onlineÎn fiecare an sărbătoreşti tot felul de evenimente memorabile, nu-i aşa? De la zile de naştere, până la acele sărbători pe care le-am adoptat de la străini.

Dar cele mai multe sunt zilele de naştere ale prietenilor şi ale celor dragi, pe care le sărbătorim prin petreceri reuşite şi distractive. Iar petrecerile care rămân întipărite în inima participanţilor sunt cele mai speciale şi ieşite din comun.

Acum 3 săptămâni am scris despre cum să faci o petrecere surpriză în timp ce sărbatoritul este acasă. Azi mi-am propus să îţi arăt cum poţi să faci o altfel de petrecere surpriză în care mulţi dintre invitaţi se află la momentul cu pricina în străinătate.

Acest tip de petrecere am organizat-o în luna decembrie pentru sora mea cea mai mică, Mihaela. Petrecerea pe cât de neaşteptată a fost, pe atât de reuşită.

De ce neaşteptată? Pentru că exact de ziua ei mulţi dintre cei dragi erau plecaţi prin diferite părţi ale lumii. Îţi dai seama că a gândit că petrecerea se va amâna cu 1-2 luni. De ce reuşită, pentru că toţi au fost minunaţi şi cu zâmbetul până la urechi.

Pregătiri necesare

1. Primul pas este să te asiguri că toţi invitaţii pot să participe la eveniment: cei din ţară să fie în locul unde se va fi sărbătoritul şi cei din străinătate să fie în faţa unui dispozitiv (tabletă sau laptop pe care să fie instalat skype sau messenger) cu ajutorul căruia vor participa la petrecere.

2. Apoi în fiecare ţară participantă se va organiza o „mini-petrecere” în cinstea sărbătoritului. Petrecerea va avea loc la toţi exact în acelaşi timp, indiferent de diferenţa de fus orar.

3. Următorul pas este să faci la ora stabilită o video conferinţă cu toţi cei din străinătate. Astfel toţi se vor vedea între ei, se vor auzi şi va părea că sunt oarecum în acelaşi loc.

4. La final numai rămâne decât să vă distraţi şi să sărbătoriţi în cel mai frumos fel.

Bine de ştiut

1. Nu uita că petrecerea organizată în locul unde va fi sărbătoritul trebuie să fie o surpriză. Aşadar, el nu trebuie să aibă nici cea mai mică idee despre ce i se pregăteşte.

2. Ca să creaţi senzaţia de unitar la petrecere, fă în aşa fel încât ca fiecare „mini-petrecere” să aibă acelaşi meniu (acelaşi fel de mâncare), să aibă tort, baloane, răcoritoare şi absolut ce crezi că este potrivit.

Pentru petrecerea Mihaelei, toţi am avut ca meniu pizza, diferite gustări, tort şi răcoritoare. Asta ni s-a părut că este cel mai simplu şi rapid. Şi în plus, asta găseşti în aproape fiecare ţară de pe Pământ.

3. Un alt aspect este să fii sigur că la toată lumea funcţionează skype-ul sau messenger-ul. Noi am întâmpinat câteva dificultăţi, dar am trecut cu bine peste. Mai bine faci înainte cu o oră câteva teste.

Când este potrivită?

Recomand ca să apelezi la acest tip de petrecere când o parte din cei dragi sunt în străinătate sau mult prea departe ca să ajungă la petrecere.

De exemplu, noi am avut numai de afară 11 invitaţi care erau în Spania, Turcia şi Mexic. Dar datorită tehnologiei de azi, am reuşit să ne simţim uniţi, aproape unii de ceilalţi şi să organizăm una dintre cele mai frumoase petreceri (vezi foto de mai sus).

Aşadar, nu mai sta pe gânduri şi adu-ţi prietenii la petrecere, chiar dacă ei sunt departe de tot … peste mări si ţări. Foloseşte-te de această idee şi creează nişte amintiri superbe!

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply