O petrecere cu temă

posted in: Petrecere | 0

Luau Performer 1
Mai ţii minte care e diferenţa dintre ziua ta de naştere de acum 2 ani şi cea de acum 5 ani?

Poate firele albe din cap, că în rest nu e mare diferenţă :D.

Întrebarea asta nu am pus-o doar de dragul de a fi interesant. Adevărul este că pentru mulţi dintre noi nu există diferenţe foarte mari între zilele de naştere. Într-adevăr, sunt anumite diferenţe de la an la an, dar nu foarte mari:

– prietenii şi familia au mai îmbătrânit,

– se mai schimbă lista invitaţilor,

– poate diferă mâncarea servită ş.a.

Dar în linii mari nu sunt diferenţe foarte mari. E oarecum normal, ai anumite preferinţe şi vrei ca măcar de ziua ta să faci ceea ce vrei tu. Cine nu ar vrea?

Problema este că la un moment dat te plictiseşti de aceeaşi rutină şi te gândeşti că ar fi frumos ca anul acesta să faci ceva diferit sau să îţi ofere cineva o petrecere surpriză mai altfel.

Hawaii sau Caraibe, ce preferi?

Sincer chiar nu contează, fiindcă ai să vezi că nu este mare diferenţă pentru surpriza asta. Pe scurt: nu îţi pregăti paşaportul fiindcă nu o să trecem graniţa la propriu. Dar o să îi oferim sărbătoritul o petrecere de aniversare ieşită din comun!

Destinaţia tropicală este doar una din opţiunille pe care le ai la îndemână. Poate cel sărbătorit are alte preferinţe:

– schi prin Alpi,

– plimbare pe străzile din Paris,

– festivalul de bere Oktoberfest,

– 4 iulie undeva prin SUA,

– un meci de fotbal pe stadionul „Camp nou” din Barcelona.

Dacă ai mai citit câteva articole de pe blogul nostru, probabil ai văzut că un zâmbet nu este greu de dăruit. Doar trebuie să ai o imaginaţie bogată şi multă voinţă. Chiar dacă bugetul nu îţi permite o excursie până în Caraibe sau chiar şi la Oktoberfest (că este un pic mai aproape), tot poţi să faci o surpriză frumoasă.

Cum aşa? Simplu!

Adu atmosfera de pe plaja exotică sau de la festivalul de bere acasă la cel sărbătorit. Sună complicat? Nu neaparat. Doar trebuie să te gândeşti care este de fapt farmecul la aceste destinaţii şi cum ai putea să îl simulezi.

Să luăm de exemplu un sejur în Hawaii:

– muzica şi dansurile tropicale – găseşti aici şi aici,

– costumaţia locală – poţi să le faci singur (uite un video tutorial) sau chiar să le cumperi,

– mâncare şi băutură locală – un exemplu ş.a.

Acelaşi lucru îl poţi aplica şi pentru alte destinaţii, doar trebuie să încerci. De asemenea, dacă sărbătoritul nu este înnebunit după o anumită destinaţie, atunci aţi putea să îi sărbătoriţi ziua de naştere printr-o altă pasiune:

– sportul preferat,

– o perioadă interesantă din trecut, de exemplu ani `70,

– locul lui favorit unde se distrează, un bar de karaoke sau un restaurant chinezesc, etc.

De asemenea, ai putea sa faci o petrecere gen bal mascat. Aici nu cred ca o să întâmpini probleme pentru că sunt o grămadă de filme din care te poți inspira. Cu siguranță va ieși ceva special dacă optezi pentru varianta asta.

Tot ce trebuie să faci este să te gândești la plăcerile și pasiunile sale … să te pui în locul său și să vizualizezi ceea ce lui i-ar face maximă plăcere.

Petreceri cât mai reușite îți doresc,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply