O aniversare originală

posted in: Petrecere | 1

Picnic Doar o data pe an vine o astfel de bucurie sau, dacă eşti născut pe 29 februarie, o dată la 4 ani.

Această ocazie este o zi specială pentru fiecare dintre noi şi, în articolul de azi, o să îţi propun o metodă prin care să oferi o experienţă într-adevăr unică pentru o cineva drag din viaţa ta.

Această experienţă mi s-a întâmplat chiar mie de curând, deci pot să garantez că rezultatul final este unul de nota 10+.

Frumuseţea acestei surprize este că are efect indiferent de vârsta sărbătoritului. Cei mici se vor bucura cel mai mult de această întâmplare, dar şi un om în toată firea se va încânta.

Anul acesta nu vreau să fac mare tam-tam de ziua mea.

Parcă în fiecare an zici aceeaşi chestie „anul ăsta nu fac nimic de ziua mea”, dar dacă chiar se întâmplă aşa sigur nu o să îţi convină.

Cheia pentru a menţine această iluzie până în momentul potrivit nu este să dai de înţeles sărbătoritului că o lăsaţi baltă cu totul, ci să optaţi pentru aniversare mai puţin pretenţioasă. Dacă îi zici că nu faceţi chiar nimic, o să îi dai de bănuit.

Dar dacă ieşiţi doar la un suc în oraş sau ceva care oricum faceţi din când în când, nu o să aibă aproape nici un dubiu că există vreo surpriză.

Un picnic neaşteptat

Un dezavantaj aparent ar fi că această surpriză poate fi pusă în practică doar în condiţii de vreme frumoasă. Nu neaparat!

În primul rând trebuie să îi dai de crezut că anul acesta chiar nu o să fie cine ştie ce. Asta nu e greu de făcut: tu te dai obosit şi prietenii apropiaţi îi pui să găsească o scuză pentru care nu pot să vină sau să se facă de negăsit.

Până la urmă tu, sărbătoritul şi câţiva apropiaţi ieşiţi pe undeva prin oraş. Ideea este că în drum spre destinaţie să treceţi printr-un parc unde să vă aştepte alţii prieteni, rude cu un picnic deja pregătit.

Un aspect foarte important la această surpriză este sincronizarea dintre plimbare şi pregătirea picnicului. Important este să nu ajungi prea devreme pe acolo, fiindcă s-ar putea să se prindă.

Un picnic neaşteptat pe o vreme neaşteptată

Cum am zis mai sus: nu trebuie să îţi faci neaparat grijă de vremea de afară. Dacă a început o ploaie, e prea rece sau e mijlocul iernii, tot poţi să pui în practică această surpriză.

Cum? Foarte simplu!

Reluăm povestea de mai sus, numai că de data asta mergeţi la suc şi după ieşire ori vă întoarceţi cu toţi acasă la sărbătorit ori la un prieten. Şi aici vă vor aştepta ceilalţi musafiri cu un picnic „de apartament”. Ştiu că sună ciudat, dar ideea în sine este foarte originală şi sigur va pune zâmbetul pe buzele sărbătoritului şi nu numai.

Un alt element important ar fi să pregătiţi cât mai multe gustări în casă, în caz că vă pricepeţi. Astfel sărbătoritul chiar nu va avea nici un dubiu cât de mult aţi muncit pentru organizarea acestui eveniment.

sandwich picnic

sandwichuri picnic

desert originaltort aniversareLa sfârşit mai vin cu câteva idei originale despre care am mai scris pe blog:

– un cadou;

o felicitare sau

o dedicaţie karaoke.

Îţi urez o petrecere cât mai amuzantă,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

One Response

  1. Oana the Great

    Ce pot sa spun: ar fi iestit extrem de bine daca nu ploua afara! Dar surpriza este funny!

Leave a Reply