Ce sa faci ca sa te distrezi de Revelion

posted in: Petrecere | 0

Petrecere RevelionAzi, mâine şi iată că o să fie poimâine. În sfârşit vine scumpul şi mult aşteptatul Revelion. Momentul în care prietenii se vor reuni şi vor sărbători sfârşitul unui an frumos dar şi începutul altuia de sute de ori mai bun!

În acest an am câţiva invitaţi foarte dragi la petrecera de Revelion. Mi-am propus să îi surprind pe toţi într-un mod original prin petrecerea pe care o voi organiza.

Vreau să fie ceva amuzant, plin de energie şi bineînţeles memorabil. Îmi doresc ca peste câţiva ani să se spună aşa: „Revelionul din 2014 a fost unul dintre cele mai tari” 🙂 .

Şi sigur că aşa se va întâmpla pentru că voi aduce la petrecere ceva magic, nou şi distractiv.

Creează un nou super minunat şi fantastic început

Îţi propun ca anul acesta să participi şi tu la o altfel de petrecere de Revelion. Dacă nu găseşti una, atunci adu chiar tu ceva inedit la petrecerea la care vei lua parte. Important este să te distrezi, să te simţi bine şi să îi molipseşti pe toţi cu voie bună.

În continuare îţi voi descrie câteva idei despre ce poţi face de Revelion ca să te distrezi de-a binelea. Sunt nişte activităţi simple care te binedispun şi te fac să ieşi din zona de timiditate. De asemenea, toate ideile sunt aplicabile la oricare petrecere. Deci nu uita unde să te întorci atunci când vei avea nevoie 🙂 .

Idei de distracţie pentru Revelion

1. Sesiune foto gen Photo Booth. Faceţi multe, dar multe fotografii spontane, pline de energie şi de distracţie.

Pentru asta ai nevoie de un aparat foto şi câteva accesorii amuzante din carton sau altceva (pălării, mustăţi, buze, săgeţi, diferite texte, ochelari, papioane, floricele, coroniţe, pipe, bărbi, cravate, inimioare, steluţe, etc.). Înainte de a face poze, nu uita să fixezi bine aparatul pe un suport şi să îl setezi ca să facă automat poze.

Aşa vei putea să faci împreună cu prietenii tăi poze amuzante, similare cu cea de mai sus. Acestea vă vor aduce negreşit zâmbete pe buze atunci când le veţi face, dar şi când le veţi vedea peste ani şi ani.

2. Spectacol de Karaoke. Cântaţi fără jenă şi simţiţi-vă adevărate vedete.

Pentru asta ai nevoie de un laptop, melodii cu versuri pentru karaoke şi de un microfon.

Alegeţi melodiile care vă plac şi pe care le ştiţi. Cântaţi din inimă ca şi cum aveţi cel mai mare talent din lume. Gesticulaţi, imitaţi adevăratele vedete şi sigur veţi face un show de neuitat.

Şi … nu uitaţi să porniţi o cameră video pentru amintiri dragi.

3. Jocuri distractive în grup. Uitaţi de competiţie şi jucaţi-vă numai de dragul de a juca.

Pentru asta ai nevoie de jocuri precum Steaguri din jurul lumii, Cash and Guns, Dice Town, Monopoly, Dobble: Party, Activity, Geistesblitz 5 vor 12, Like: The Social Game, Sticky Stickz sau Tick, Tack, Prea Târziu!, etc.

În timp ce vă jucaţi nu uitaţi să socializaţi, să vorbiţi, să faceţi glume, să programaţi noi întâlniri sau vacanţe în grup pentru anul care tocmai a venit. De asemenea, mai puteţi ca din când în când şi în timpul jocului să schimbaţi locurile … o să vă bulverseze şi amuze noua poziţie a adversarilor.

4. Plimbare când toţi sunt prin case. Spre dimineaţă îmbrăcaţi-vă bine şi porniţi la o plimbare în grup.

Ce poate fi mai potrivit pentru prima dimineaţă din an decât o plimbare cu cei mai buni prieteni când toţi ceilalţi dorm?

Petrecerea de Revelion oricum va fi reuşită

Dacă vei fi alături de foarte bunii tăi prieteni sunt convinsă că orice petrecere va fi mai mult decât frumoasă. Ponturile pe care ţi le-am prezentat mai sus vor contribui la o distracţie de zile mari şi la crearea unor amintiri vesele. Aşa că ar fi păcat să nu te foloseşti de ele.

Şi să ştii că indiferent că vei aplica sau nu ideile de mai sus, sunt convinsă că vei avea un Revelion reuşit şi un nou an plin de surprize plăcute.

P.S. Ai aici şi aici încă 2 idei pentru un Revelion în doi reuşit.

Un an plin de super multe împliniri,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa Foto

Leave a Reply