7 paşi ca să fii sufletul petrecerii de Revelion

posted in: Petrecere | 0

Petrecere Revelion
Petreceri bune … petreceri plictisitoare

Sigur ai participat la nenumărate petreceri nasoale, dar şi la altele super distractive.

Şi nu încape îndoială că la final ţi-ai spus una dintre aceste două afirmaţii: „nu m-am mai distrat aşa de bine de nu ştiu când” sau „ce pierdere de timp … mai bine stăteam acasă”!

Deşi fiecare petrecere este organizată cu lux de amănunte şi cu o grămadă de stres, de ce nu ies toate super? Peste tot este mâncare, băutură şi muzică din belşug! Şi totuşi ce lipseşte?

Este acel ceva care se numeşte SUFLETUL PETRECERII!

Fii invitatul cheie al Revelionului

Să dai tonul distracţiei este o sarcină destul de dificilă. Ai nevoie de ceva experienţă şi multă stimă de sine.

Timiditatea nu are ce cauta într-o astfel de ecuaţie şi trebuie eliminată cu orice preţ. Nu de alta, dar nici tu, nici eu, nimeni nu se poate distra atunci când nu se simte în apele sale.

Indiferent că eşti cel care organizează petrecerea sau eşti doar un invitat, îţi recomand să respecţi cei 7 paşi de mai jos şi garantat ai să devii vedeta acestei memorabile seri.

7 paşi cheie pentru o super petrecere de Revelion

1. Întârzie ceva timp –  fii printre ultimii sosiţi la petrecere şi toţi o să fie cu privirea aţintită spre tine. Dă un aer de mister şi răspunde amuzant, dar inteligent la întrebările pe care le primeşti.

2. Fă-ţi apariţia să pară WOW – pune-ţi prietenii pe jar că nu o reuşeşti să ajungi în timp util la petrecere. Sigur că o să apari un pic cam târziu şi astfel vei auzi dintr-un capăt al sălii: „Ce bine că ai reuşit să ajungi! Îmi pare nespus de bine să te revăd!”

Nu trebuie să îţi mai spun că toţi vor crede că a ajuns vedeta şi sufletul petrecerii de Revelion.

3. Adoptă o ţinută stilată şi confortabilă – ai grijă să te îmbraci cu ceva îndrăzneţ, dar clasic în acelaşi timp. Această combinaţie îţi va da o notă impunătoare şi memorabilă pentru mult timp. De asemenea, cei prezenţi te vor privi cu simpatie, dar şi cu o oarecare invidie pentru gusturile tale vestimentare.

4. Nu fii străin pentru ceilalţi invitaţi – la începutul fiecărei discuţii fă-ţi o introducere misterioasă şi comică care te va plasa în centru conversaţiei. Circulă prin sală şi fă-ţi multe cunoştinţe noi.

Bagă-te în seamă, memorează numele celorlalţi şi vei primi simpatie. Pune întrebări cu personalitate şi curiozitate. Arată-te interesat de povestea celor care interacţionează cu tine şi priveşte-i în ochi cu interes.

5. Alege discuţii interesante – pune-i pe invitaţii petrecerii la curent cu cele mai noi evenimente. Oferă-le ceva interesant, plăcut şi evită discuţiile despre orice fel de probleme: de sănătate, financiare sau politice.

6. Ieşi un pic din tipare – asta mereu vine numai după ce te-ai făcut remarcat. Invită-i pe ceilalţi la dans în timp ce conversaţi.

De asemenea, poţi să povesteşti despre semnificaţia versurilor unei anumite melodii. Astfel discuţia se va îndrepta spre subiecte interesante şi fierbinţi care implică bărbaţii şi femeile … preferatele oamenilor.

7. Devino sufletul petrecerii – acum este momentul mult aşteptat … adună-i pe toţi la un loc şi distraţi-vă din toate punctele de vedere: discuţii interesante, jocuri de cuvinte, glume de calitate, muzică bună, dans distractiv, gustări şi băuturi rafinate.

De îndată ce atmosfera se încinge, tu vei fi devenit deja vedeta serii şi sufletul petrecerii!

Termini un an cu distracţie, urmează un nou an plin de distracţie

Să fii vedeta serii are două mari avantaje: te distrezi pe cinste şi îţi faci multe cunoştinţe bune. Prin urmare, nu are rost să nu aplici paşii de mai sus pentru că mai mult ai de pierdut.

Ţine minte că de plictiseală fug toţi şi puţini sunt cei care o alungă.

Fii tu cel care aduce voia bună şi prieteniile în top!

O petrecere super reuşită îţi doresc,

Andru
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Leave a Reply