6 trucuri pentru o petrecere de burlăciţe super

posted in: Petrecere | 0

petrecere burlaciteUltima seară de burlăcie

Acum câteva săptămâni s-a terminat postul şi încet, încet a început sezonul nunţilor. Cei mai mulţi dintre noi ştim una sau mai multe persoane care au planificat ca în această vară să-şi unească destinul, legal şi spiritual, cu persoana iubită.

Este o perioadă minunată plină cu emoţii, probe de rezistenţă psihică şi cel mai mult de dragoste. Mulţi am trecut prin această etapă, şi ştim cum este deja, iar alţi urmează.

Când planifici o nuntă sunt mai multe aspecte cheie de care trebuie să ţii cont: locaţie, mâncare, invitaţi, petrecerea burlăciţelor / burlacilor şi multe altele.

Participând la câteva nunţi, atât în familie cât şi la prieteni, am acumulat puţină experienţă care consider că ar fi utilă şi altora. În acest sens doresc prin articolul de azi să dăruiesc cititoarelor acestui blog un mic ghid pentru organizarea unei petreceri de burlăciţe de neuitat.

Elemente cheie

Având în vedere câte o să aibă mireasa pe cap chiar înainte de evenimentul în sine, această petrecere va veni ca o pauză bine meritată.

Însă scopul acestei ultime „adunări” de burlaciţe nu este neaparat să vă relaxaţi, ci mai degrabă să vă faceţi de cap cu prietena voastră o ultimă oară înainte să devină o „femeie respectabilă” :D.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Pentru a crea o viitoare amintire care va rămâne în mintea miresei până la adânci bătrâneţi, eu consider că va trebui să bifezi următoarele:

1) O modalitate originală prin care mireasa poate începe cu succes această noapte este un masaj de neuitat.

Pentru acest prim pas trebuie să creezi o atmosferă relaxantă, adică o cameră unde aprinzi câteva lumânări parfumate şi unde maseurul îşi poate pune patul de masaj.

Tu, adică prietena ei cea mai bună, o chemi la tine cu un alt pretext şi, la puţin timp după ce soseşte, găseşti o modalitate de a o lăsa singură în cameră.

După câteva momente intră un maseur bine lucrat îmbrăcat doar într-o pereche de boxeri şi îi dă o replică de tipul: „Bună! Fă-te comodă, dezbracă-te şi pune prosopul ăsta pe tine! O să te fac să te simţi ca în al noulea cer!

Doar ai grijă să găseşti un tip cu bun simţ care nu încearcă să meargă mai departe decât ar trebui, doar nu vrei să îi strici toată dispoziţia prietenei tale.

2) Ori la bal ori la spital.

Nu contează aşa de mult unde ieşiti după masaj, dar trebuie să respectaţi o singură regulă „Nimeni nu are voie să stea jos!” Tu şi celelalte fete din gaşca voastră îi sunteţi datoare viitoarei doamne să îi oferiţi o ultimă petrecere ca nici una până acum, aşa că nu o lăsaţi să se plictisească sau să îşi aducă aminte de alte griji.

3) Tradiţionalul striptease masculin :D.

Dacă băieţii merg la „spectacol”, atunci nici noi nu trebuie să ne lăsăm mai prejos. Singura problemă este că astfel de show-uri nu găseşti chiar la toate colţurile.

Asemenea dansatori nu sunt tocmai ieftin de închiriat pentru o petrecere privată, dar până la urmă este un eveniment special şi cred că merită acel efort în plus.

De asemenea ai posibilitatea să rogi câţiva prieteteni care să facă acest tip de spectacol. Însă ai grijă ca aceştia să fie bine lucraţi şi dornici să câştige nişte bani. Totul trebuie să fie perfect şi tu ai sarcina asta!

4) Cadouri.

Nu este neaparat să cheltui mulţi bani, dar trebuie să îţi foloseşti cât mai mult imaginaţia. Pentru astfel de ocazii sunt de preferat jucării pentru adulţi, costumaţii şi orice alte accesori care pot fi folosite de către viitori soţi în luna de miere şi nu numai. Câteva sugestii:

– costume de tip asistentă, servitoare, miresică, îngeraş/drăcuşor,

– o panglică pentru legat la ochi, cătuşe, uleiuri senzuale ş.a.

5) Un tort erotic.

Ştii că acest gest pare cam clişeu, dar crede-mă că prietena ta, chiar dacă se va ruşina la început, se va bucura foarte mult pentru că v-aţi gândit la aşa ceva.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

6) Scrisoarea din ultima seară.

Aceasta este de preferat să i-o dai înainte de cadouri şi tort. La fel ca până acum, ai nevoie de foarte multă imaginaţie. Scopul este să îţi faci amica să râdă şi să roşească în acelaşi timp.

Ştiu sigur că nu o să duci lipsă de idei, dar totuşi doresc să îţi ofer un mic exemplu:

„Dragă domnişoară (viitoare doamnă) Popescu Ionela,

Domnul Vasilescu te va face în viitorul apropiat o doamnă respectabilă, în consecinţă am rezervat această noapte pentru a ne distra alături de tine, aşa neserioasă cum te ştiam.

P.S.1. Noi speculăm că în urma efectuării ceremoniilor legale şi religioase, domnul Vasilescu va întâmpina probleme cu respiraţia, tensiunea şi probabil circulaţia sângelui (prea mult într-o parte şi nu destul în alte părţi) şi drept dovadă a bunei noastre voinţe v-am asigurat o trusă de prim ajutor. Sperăm să vă fie de folos!

P.S.2. Ne bucurăm pentru tine şi presimţim că o să te transformi dintr-o fată inocentă într-o fiinţă senzuală, sexy şi dezinhibată. De asemenea îţi urăm să îl „paralizezi” pe domnul Vasilescu de la brâu în jos! :D”

Acestea sunt câteva lucruri de care am ţinut eu cont, dar dacă ai idei mai bune, te rog nu te abţine.

În sfârşit vă urez o distracţie de zile mari şi pentru viitorii soţi „o casă de beton armat” :D.

Cu mult entuziasm,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply