Ce fel de produse oferiţi?

Oferim produse în format electronic / digital, trimise online prin e-mail.

De ce produse digitale?

Am ales această variantă, deoarece este cea mai rapidă metodă de a intra în posesia produsului şi pentru că trăim în era tehnologiei. În acest fel, poţi avea produsul în doar 5 secunde sau mai puţin. De asemenea poţi personaliza după bunul tău plac fiecare produs în parte şi îl poţi folosi imediat.

Ce fac cu produsul în format digital?

De îndată ce ai produsul în format digital, printează-l şi personalizează-l astfel încât să se potrivească pentru sărbătoritul şi evenimentului dorit. Apoi, dăruieşte-l ca să aduni cât mai multe zâmbete.

De ce toate produsele sunt gratuite?

Pentru că ne dorim ca toţi oamenii să facă şi să aibă parte de surprize plăcute indiferent de situaţia lor financiară. Poţi descărca orice produs(e) vrei şi ai opţiunea să donezi sau nu pentru el(e).

Dacă apreciezi munca pe care am depus-o creând aceste produse, poţi dona oricât crezi că valorează acestea. Aşadar te invităm modest să donezi orice sumă de bani doreşti în contul ING Bank | RO47 INGB 0000 9999 0125 1850. Îţi mulţumim anticipat frumos şi voios!

Aceşti bani îi vom folosi pentru crearea de noi produse şi pentru a creşte acest proiect de suflet, Surprize WoW!

Există o donaţie minimă?

Nu, nu există donaţie minimă. Am decis să nu punem o asemenea condiţie. Aşadar, ne răsplăteşti pentru viitoarele zâmbete şi clipe fumoase, atât cât doreşti.

Cum pot să donez?

Donaţia se poate face prin transfer bancar – online prin internet banking sau fizic la sediul băncii tale sau la ghişeul ING Bank în contul ING Bank | RO47 INGB 0000 9999 0125 1850. Îţi mulţumim frumos şi voios!

Cum pot să iau un produs?

Pentru a lua un produs de pe SurprizeWOW.com nu este necesar să îţi faci un cont.

Adaugă în coş produsul pe care îl doreşti. În continuare, mai plimbă-te pe site ca să adaugi în coş şi alte produse sau apasă pe butonul Coşul Tău sau Vezi coş pentru a intra in posesia produsului.

Ca să vezi sumarul, să modifici componenţa coşului de cumpărături sau să finalizezi comanda, apasă pe unul din butoanele Coşul Tău sau Vezi coşcare se află sus, în stânga sau dreapta paginii. Aşa vei fi direcţionat către coşul tău de cumpăraturi, unde vei putea modifica cantităţile sau şterge anumite produse.

Pentru a finaliza operaţiunea, apasă pe butonul La finalizare comandă, care apare jos de tot după lista produselor puse în coş.

În continuare, completează cu detaliile de facturare şi apasă butonul Plasează comanda. Următorul pas este să descarci produsul ales, iar tu îl vei primi în cel mai scurt timp posibil pe email. Nu uita că poţi să faci o donaţie pentru produsele pe care le descarci 🙂 .

Cum se face şi cât costă livrarea?

Livrarea se face prin e-mail şi este gratuită pentru absolut toate produsele.

În cât timp ajunge un produs la mine?

Produsele alese se trimit automat, în momentul în care ai făcut comanda. Practic, le vei primi în „secunda 2”.

 

Vezi aici toate garanţiile pe care le oferim pentru satisfacţia ta şi te invităm să vizitezi şi pagina noastră de produse.