Renunţă la cadou şi dăruieşte-i zâmbete

posted in: Flori, Surprize | 0

cadou swow

Eşti iar în pană de idei?

Bănuiesc că cel puţin o dată te-ai blocat atunci când a trebuit să faci o surpriză persoanei iubite. Este normal, aşa că nu te panica dacă eşti în această situaţie momentan.

Ai căutat peste tot (inclusiv în articolele noastre sau printre produsele SurprizeWOW  🙂 ) şi nu ai găsit nimic? Îţi propun atunci să îţi schimbi modul de gândire asupra cadoului.

Da, în acest articol îţi vom demonstra că poţi realiza o surpriză minunată fără a avea în centrul acţiunii persoana dragă pe care vrei să o surprinzi.

 O surpriză inedită!

Interesant, nu? Cum ar putea cineva să se simtă special într-o zi specială dacă surpriza nu îi este adresată?

Ei bine, surpriza îi este dedicată, dar nu adresată. Te-am băgat în ceaţă?

Ideea este foarte simplă şi mi-a venit atunci când mi-am amintit emoţia pe care a simţit-o prietena mea atunci când a fost ţinta surprizelor marca SurprizeWOW.

Detaliile surprizei le găseşti aici.  Pe scurt, după ce ne-am întors de pe plajă, încărcaţi de baloane, am trecut printr-un parc. Copii au alergat spre ea sperând că baloanele urmează a fi împărţite gratuit. Desigur, nu a putut rezista tentaţiei şi fiecare copil a primit baloane.

Şi aşa mi-a venit ideea. Văzând entuziasmul cu care dăruia copiilor baloanele, am realizat că sentimentul era aşa de profund şi de plăcut încât acţiunea ar fi putut reprezenta în sine o surpriză.

Aşadar, regândeşte-ţi proiectul surpriză!

Zâmbete!!!

Poţi face acelaşi lucru. Cumpără o mulţime de baloane, umflă-le şi aşteaptă-ţi iubitul sau iubita într-un loc public. Spune-i că de ziua ei/lui vrei să îi dăruieşti cât mai multe zâmbete şi să faci pe toată lumea să fie complice. Apoi spune-i că baloanele vor fi dăruite copiilor şi tuturor celor care vor dărui un zâmbet în schimb.

Porniţi apoi spre oamenii din jur şi spuneţi-le că pentru un zâmbet vor primi un balon. Garantez că 99 % vor zâmbi atunci când veţi pronunţa cuvântul „zâmbet”. Desigur, nu este nevoie să îţi spun că nu va trebui să le spuneţi nimic copiilor. Ei vor zâmbi instinctiv.

Poţi face acelaşi lucru cu un buchet uriaş de flori. Faceţi jumătate-jumătate buchetul şi dăruiţi câte o floare doamnelor şi domnilor care par mai abătuţi. Cu florile vei avea noroc mai mult cu doamnele şi domnişoarele.

O cutie uriaşă cu bomboane sau acadele poate înlocui braţul de flori sau baloanele (deşi primele două idei au un impact mai mare asupra celor din jur).

Sugestii 

Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când te hotărăşti asupra unei astfel de surprize:

–   trebuie ca persoana iubită să fie o persoană sociabilă şi nu retrasă sau foarte timidă.

–   ai grijă ca baloanele să fie legate cu aţă mai lungă sau să aibă beţişor pentru a fi uşor scoase din grup.

–   florile nu trebuie să aibă spini/frunze ude şi trebuie să fie uşor de transportat. Ai putea folosi un coşuleţ pentru a fi sigur că nu le scapi pe drum.

–   alege persoanele care crezi că ar primi cadourile voastre. Nu dărui persoanelor care se grăbesc pe stradă sau cele care vorbesc la telefon înflăcărat. Trebuie să te asiguri că persoana iubită nu va primi multe refuzuri (căci sigur se va întâmpla ca cineva să nu primească) deoarece nu vrei să o faci să de simtă stânjenită.

–   textul pe care îl veţi folosi trebuie să fie scurt ca să nu pară că vindeţi ceva. Oamenii se tem că la sfârşit le veţi cele să plătească. Puteţi spune „O floare în schimbul zâmbetului dumneavoastră!” sau „Pentru un zâmbet veţi primi în schimb un balon.”

Ce este deosebit la această surpriză?

Totul! Ai ocazia să creezi o amintire de neuitat, să petreci timpul cu persoana iubită, să îi dăruieşti un cadou inedit (zâmbetele a zeci de persoane) şi să faci oamenii din jur fericiţi.

Crede-mă! Surpriza, deşi pare simplă, va trezi sentimente complexe în sufletul celui căruia îi este dedicată.

Dani

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply