O surpriză frumoasă plină cu flori cât este ziua de lungă!

posted in: Flori | 0

Flori la domiciliu Florile sunt minunate unelte pentru un cadou sau o surpriză

Iată că mâine este deja 1 Martie şi iată că se apropie cu paşi repezi şi 8 Martie.

Deşi timpul trece repede şi vine un eveniment după altul, tot consider că este bine pentru că ne dă şansa să arătăm atât fetelor cât şi femeilor cât de mult sunt apreciate şi cât loc ocupă dânsele în inima noastră.

Pentru că mâine este prima zi din primăvară este frumos şi bine să o sărbătorim cum se cuvine: multe mărtişoare, urări de bine şi multe flori dăruite cu zâmbetul cât mai larg şi fermecător. Este un prilej minunat de a dărui prospeţime şi noutate.

Ce fel ar fi viaţa fără culori, parfum îmbietor sau flori? Cred că ar semăna cu un film vechi alb-negru. Nu ar mai ieşi prea multe în evidenţă şi totul ar fi ca un tipar. Sunt convinsă că nimeni nu s-ar adapta prea uşor la un asemnea trai.

Viaţa ne este dăruită să profităm din plin de ea şi să o înfrumuseţăm cum putem mai bine cu tot ce avem la îndemână. Mă refer în limita bunului simţ.

Care este cel mai la îndemâna lucru care te ajută să aduci zâmbetul celei dragi?

Răspunsul este o simplă floare.

Atunci când te gândeşti să dăruieşti o floare sau mai multe ţine minte că şi culoarea lor îţi dezvăluie sentimentele faţă de persoana care le primeşte:

– alb este sinceritate;

– roşu este dragoste;

– galben este gelozie;

– roz este recunoaştinţă;

– portocaliu este entuziasm;

– mov este încântare.

Flori se dăruiesc mai mereu. De ce acum ar fi mai special?

Sunt convinsă că în fiecare an se dăruiesc sute, mii, milioane de flori cu diferite ocazii. Unele fete primesc atât de multe flori că nu prea mai sunt impresionate sau entuziasmate de acestea.

Este şi normal. Ce este prea des este prea mult şi ce este prea rar nu este suficient. Cum bine ştii şi tu, trebuie găsit un echilibru aproape perfect. Poate că ce este mai răruţ este mai drăguţ!

La noi, în România, se dăruiesc destul de rar flori cu livrare la domiciliu. Există firme care au această activitate, dar este mult mai convenabil şi mai uşor să cumperi nişte flori de la florăria de la colţ sau din piaţă şi să le dăruieşti când ajungi acasă.

Însă această metodă foarte practicată nu este cea mai specială şi cea mai indicată.

Este mult mai palpitant să primeşti la uşa ta un buchet de flori cu un bileţel drăguţ. Eu încă nu am primit o astfel de surpriză dar tare mult mi-ar plăcea să am parte de una. În schimb am primit multe altele, poate şi mai frumoase, care ţi le voi povesti în articolele viitoare.

Cum să fac un cadou plin cu flori?

Cum spuneam mai devreme, este important modul în care te hotărăşti să dăruieşti floarea, buchetul de flori sau florile.

Ca să faci ziua de 1 Martie sau oricare altă zi mai specială ai nevoie de multe flori (în jur de 25 de trandafiri sau orice alte flori care arată bine) şi poate o cunoştinţă sau mai multe care să te ajute să livrezi florile.

Poţi să daruieşti flori de aceeaşi culoare sau de culori diferite. Însă eu îţi recomand să optezi pentru mai multe culori. Culorile florilor arată sentimentele tale şi este destul de important să le evidenţiezi.

Nu poţi să simţi pentru o persoana doar sinceritate, iubire sau entuziasm.

Mie imi plac buchetele cat mai colorate pentru că ele arată exact aşa cum este viaţa – colorată, imprevizibilă şi frumoasă.

Surpriza constă în a dărui câte o floare în fiecare oră a zilei. Deci începând cu ora 7:00 dimineaţa până la ora 19:00 seara, un amic de-al tău va merge la prietena, soţia, iubita sau mama ta, acolo unde se află aceasta (ori acasă, ori la serviciu) şi îi va dărui o floare cu un bileţel scris de tine.

Dacă eşti mai înstărit poţi să apelezi la o firmă specializată în livrări de flori la domiciliu. Asta depinde numai de tine şi de bugetul tău.

Gândeşte-te numai ce faţă o să facă când o să vadă că uşa se tot deschide pentru ea. Cu siguranţă telefonul tău va suna din oră în oră sau chiar mai des. Îmi şi imaginez zâmbetul şi sclipirea din ochi când va vedea fiecare floare.

La sfârşit de zi, cam pe la ora 20:00 vei apare tu cu un buchet mare cât toate florile pe care le-a primit de-a lungul zilei sau poate chiar mai mare şi îi vei dărui acest rest de cadou. Cum am zis mai devreme, buchetul ar fi bine sa fie colorat. Poţi sa scrii in bileţel şi textul următor:

“ Mulţi zic ca viaţa nu este alb şi negru, ci mai degrabă gri. Eu contrazic spusele lor şi consider că viaţa şi sentimentele sunt o explozie de culori!”

Crede-mă că va fi în culmea fericirii când va vedea cât efort ai depus. De acum restul serii va aparţine şi vă puteţi bucura unul de celălalt în armonie şi cu multă iubire.

Şi cam ăsta este cadoul plin cu flori.

Chiar dacă nu am primit o astfel de surpriză sunt convinsă că este destul de reuşită. O surpriză ieşită din comun este mereu primită cu zâmbete şi curiozitate. Este garantat 100% acest fapt.

Deci …

Ia aminte că un cadou dăruit din suflet este mult mai special!

Pune accent pe originalitate şi rezultatele vor da pe spate la figurat atât pe cei care le primesc cât şi pe cei care iau parte la un asemenea eveniment.

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

La cât mai multe zâmbete,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply