O floare specială oferită la prima întâlnire

posted in: Flori | 0
Cadou prima intalnire

Din nou aceeaşi provocare la prima întâlnire

Provocări sunt la tot pasul, mai ales atunci când vrei să meargă ca unse toate lucrurile pe care ţi le propui. De foarte puţine ori se întâmplă să ştii răspunsurile la problemele care ţi se ivesc în cale şi peste care vrei să treci cu brio.

Lăsând multe alte provocări în urmă, azi voi trata provocarea surprizei pe care vrei să o faci la prima întâlnire. Înainte de toate, ţin să menţionez că articolul de azi este potrivit atât bărbăţiilor, cât şi baieţilor.

Am decis să scriu un întreg articol despre asta pentru că am întâlnit multe întrebări de genul „Ce să îi ofer la prima întâlnire?” sau „Cum să o impresionez încă de la prima întâlnire?”. Deci, cum bine ştii şi presupui, nu există un răspuns 100% corect şi pe placul tuturor fetelor.

Unele sunt mai băieţoase, altele mai mofturoase, o parte din ele foarte snoabe şi aşa mai departe. Prin urmare, cum să le împaci pe toate, şi mai ales cu aceeaşi surpriză? Cam greu, dar nu imposibil. De fapt trebuie să găseşti acel ceva pe care toate fetele îl au în comun.

O mică atenţie nemaiîntâlnită şi deloc trucată

După câteva cercetări am ajuns la concluzia că surpriza potrivită este de fapt un lucru ieşit din comun şi …. bineînţeles ciocolata. Astea mereu sunt pe placul fetelor. Şi pentru prima întâlnire, nu îţi recomand să pregăteşti ceva super ieşit din comun pentru că rezultatul nu o să fie cel aşteptat. De fapt o să fie exact inversul la ceea ce vrei să obţii.

Deci nu plănui îi dăruieşti o poză cu voi doi – poză făcută în photoshop în care apăreţi voi doi fericiţi forever after … sau chestii în formă de inimioară pentru că o să pici chiar nasol.

Ceea ce îţi recomand să faci este să îi dăruieşti un buchet de flori speciale şi nişte bomboane de o foarte bună calitate. Nu ai cum să dai greş. Însă NU ORICE FEL DE FLORI. Şi nu mă refer că trebuie să ai grijă să fie florile ei preferate … deşi nu ar strica. Eu mă refer la nişte trandafiri naturali şi coloraţi de tine într-un mod cât se poate de natural. Dar NU VOPSIŢI. Probabil te-am ameţit un pic, dar o să te trezesc imediat.

Cum să faci ca un banal trandafir să fie cu totul special

Trandafirii albi pot transformaţi foarte uşor în trandafiri curcubeu. Recunosc că nu este invenţia mea, dar de îndată ce am aflat-o mi s-a părut o bună modalitate de a impresiona o fată într-un mod plăcut. Tot ceea ce îţi voi spune în continuare am aflat de pe situl www.cadourispeciale.net. Poza pe care am pus-o la articol este exact rezultatul pe care îl vei obţine dacă vei face pas cu pas ceea ce scrie în acest articol.

Ideea este că un banal trandafir alb poate fi transformat într-un trandafir curcubeu cam în 1-2 săptămâni dacă foloseşti apă, colorant alimentar şi o foarfecă. Dezavantajul este că durează mult până îl obţii, dar surpriza pe care o vei face va fi mare.

Prima întâlnire va fi un real succes şi sigur va urma întâlnirea numărul doi

De îndată ce obţii întâlnirea cu fata care ţi-a furat inima, nu mai sta pe gânduri şi cumpăra câţiva trandafiri albi. Apoi aplică-le tratamentul special pe care deja l-ai aflat şi aşa o să ai mintea liberă şi timp suficient ca să pregăteşti celelalte detalii pentru întâlnirea ce urmează.

Ultimul lucru pe care îl vei face înainte de eveniment este să nu uiţi să cumperi bomboanele cele mai bune şi să îţi pui un zâmbet cât toate zilele pe faţă. Restul o să devină o istorie frumoasă care vă va umple sufletele de emoţie şi bucurie.

Numai amintiri frumoase îţi doresc ,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.