O floare de la un amic străin

posted in: Flori | 0

SONY DSC De ce femeilor le plac florile?

Asta e o întrebare un pic stereotipică. E ca şi cum ai întreba: de ce bărbaţilor le place berea? Nu toate membrele sexului frumos sunt încântate de flori.

Chiar am întâlnit pe cineva căruia nu îi plăcea să primească flori tăiate, dar în schimb aprecia o floare la ghiveci. Deci nu era complet contra acestui concept.

Nu ştiu cine a fost primul bărbat care a dăruit o floare unei femei, dar omul acela merită o bere, dar şi o bătaie. Acest ritual romantic este pentru noi, bărbaţii, atât o durere, cât şi o plăcere.

Dacă trebuia să iei flori şi nu ai luat, penalizarea este considerabilă. Dar în schimb poate fi şi un instrument bun de pus zâmbete pe buze sau de îndulcit supărări.

Dacă ai dat-o în bară şi nu mai ai cum să te explici, dacă sunteţi la început şi vrei să o vrăjeşti un pic sau pur şi simplu dacă vrei să îi faci ziua mai frumoasă dăruieşte-i o floare (sau mai multe). Chiar dacă nu nimereşti florile ei preferate gestul tău va fi apreciat.

Abonament la florărie

Parcă ocaziile pentru care trebuie să dăruim flori se înmulţesc pe zi ce trece. Cum ai făcut primul gest frumos nu mai ai cum să te opreşti. Norocul nostru că „mai răruţ e mai drăguţ”.

O floare e frumoasă la o aniversare şi din când în când. E bine să le mai roteşti, atât specia de flori pe care vrei să o dai, cât şi darul în sine, altfel rişti să îţi plictiseşti partenerul.

O floare normală, o livrare specială

Azi vei afla cum să dăruieşti o floare într-un mod original. Această metodă poţi să o pui în practică pentru o ocazie specială sau într-o zi oarecare.

Cred că surpriza va fi mult mai mare dacă are loc într-o zi oarecare, eventual într-o zi în care partenera ta nu se simte atât de bine dispusă şi are nevoie de un zâmbet proaspăt.

Această surpriză chiar i s-a întâmplat iubitei mele şi îmi e ruşine să zic că nu a fost ideea mea. Cel care a organizat toată activitatea a fost o prietenă foarte bună de a noastră (Oana).

Ideea în sine este atât de simplă, pe cât este şi frumoasă: îi dăruieşti persoanei iubite mai multe flori prin intermediul unor străini. De data asta nu îţi propun să îi trimiţi o floare din oră în oră, ci să primească florile de la altcineva cât timp este în compania ta.

Să zicem că după muncă sau şcoală aveţi ceva de făcut împreună: trebuie să faceţi cumpărături, să căutaţi ceva anume sau să ieşiţi pe undeva la o cafea împreună.

Ideal ar fi să îi faci acest dar după o zi obositoare, nu una în care o să cadă din picioare de oboseală, dar o zi în care a avut multe activităţi extenuante.

Având în vedere că sunt mai mulţi oameni implicaţi ar fi bine ca toţi să respectaţi planul. Dacă totuşi mai întârziaţi să ajungeţi la locul unde o să aibă loc toată activitatea, fă tot posibilul să nu pari suspect.

Odată ce ai ajuns cu „victima” la destinaţie, practic ţi-ai îndeplinit misiunea. Acum totul este în mâna celor care vor aduce florile. Ideal ar fi să sosească unul după altul la intervale scurte de timp … 1-2 minute.

Fiecare îi dă o floare şi îi transmite un scurt mesaj: „Pari să ai nevoie de o floare, ia-o pe asta”, „Bună ziua! Nu vă supăraţi, dar aţi trecut pe lângă mine şi nu am apucat să vă dau această floare”, „Să ştii că omul ăsta te iubeşte”, „Sper să ai o zi mai bună de acum încolo”, „Văd că aveţi un număr par de flori, luaţi-o şi pe aceasta ca să nu fie cu ghinion”.

Orice text amuzant sau un sentiment plăcut sunt potrivite pentru această situaţie. Important este să pui un zâmbet pe buzele persoanei iubite.

Florile nu trebuie neapărat să fie toate la fel. După a doua floare o să se aştepte să mai vină încă cineva şi o să stea un pic în suspans să vadă cine mai vine şi ce floare îi mai dă.

O varietate cât mai mare de flori poate fi chiar în avantajul tău. Chiar ai putea să pui ca ultima persoană să sosească cu o floare în ghiveci sau un ghiveci gol, o pungă de pământ de flori şi un plic cu seminţe de flori.

În concluzie

Ideea este destul de simplă şi uşor de pus în practică. O să fie plăcut surprinsă victima ta de cât de mult îi poate reîncărca bateria o astfel de întâmplare.

Doresc ca prin acest articol să le mulţumesc celor care au făcut această surpriză iubitei mele: DaniLidia, Dragoş, Ana, Valeria şi Costin. Gestul lor a fost, este şi încă va mai fi foarte apreciat mulţi ani de acum încolo.

Dacă doreşti să faci şi tu o surpriză  asemănătoare cu cele menţionate pe site şi ai nevoie de mai multe detalii sau vrei să pui altceva la cale dar eşti în pană de idei, atunci eşti binevenit să ne contactezi oricând şi îţi vom răspunde cu cea mai mare plăcere.

Sper să ai şi tu parte de o asemenea surpriză sau să o dăruieşti cuiva drag ţie,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.