Surprinde-i cu un Buchet de Legume sau Fructe

posted in: Flori | 0

Buchet legume sau fructeMarţi a fost ziua de naştere a unei prietene de la serviciu şi bineînţeles că am vrut să o surprind într-un mod original. Şi fără să te mai ţin pe jar … chiar am reuşit să obţin o super reacţie, atât de la ea, cât şi de la cei care au văzut surpriza 🙂  .

Surpriza pregătită a avut la bază leguma ei preferată şi anume banala Vânătă! Am creat un buchet un pic mai special care a fost cireaşa de pe tort pentru cadoul pregătit.

Rezultatul obţinut a fost atât de original încât sigur această mică amintire va fi subiect de discuţie pentru câteva ocazii. Exact ăsta a fost scopul şi iată că se îndeplineşte cu brio.

Dăruieşte şi un Buchet de Legume sau de Fructe

Sunt convinsă că în cercul tău de prieteni sunt şi iubitori de legume sau de fructe. Ăsta este un lucru bun pentru că poţi folosi preferinţele lor la o surpriză cu adevărat specială, inedită şi autentică!

Legumele şi fructele le poţi folosi cu uşurinţă să creezi un bucheţel simpatic care va fi îndrăgit. Vezi poza de mai sus ca să înţelegi şi să îţi faci o idee despre ce vorbesc. Este un buchet care poate însoţi perfect cadoul propriu-zis. Şi în plus, aşa cum spune prietena mea surprinsă, Diana, tot în pământ creşte 🙂  … nu oferi floarea, ci fructul produs de floare!

De ce să foloseşti ideea din articol?

Pentru că te simţi mai bine atunci când dăruieşti ceva după care sărbătoritul este nebun! Când oferi acel ceva despre care atunci când vorbeşte îi sclipesc ochii ca două steluţe şi îi apare un zâmbet pe buze. Şi partea cea mai bună este că fiecare vrea să primească numai ce îi place!

Cum să creezi un astfel de Buchet

Mai jos îţi prezint câţiva paşi simpli şi buni de urmat ca să aplici ideea de azi. Îţi garantez că totul o să ţi se pară o joacă, nu muncă sau stres!

1. Află care sunt legumele sau fructele preferate. Pur şi simplu deschide un dialog despre mâncare. Fiecare om are tendinţa de a spune mai întâi ce mâncare îi place cel mai mult. Este destul de uşor să afli acest mic detaliu.

2. Cumpără câteva legume sau fructe pe care le savurează cu poftă. De asemenea poţi să cumperi mai multe tipuri de legume sau fructe dacă asta este ceea ce preferă. Îţi recomand să cumperi cele mai frumoase produse pe care le găseşti. Să arate ca cele din revistă.

3. Fă rost de o coală A4 autoadezivă. Cumpără o astfel de coală, desenează pe ea câteva mici floricele cu cinci petale şi decupează-le cu atenţie (vezi fotografia de mai sus).

4. Lipeşte floricelele obţinute în partea superioară a legumelor sau a fructelor.

5. Adună legumele sau fructele sub forma unui buchet şi leagă-le în aşa fel încât să stea în poziţia dorită. Ca un mic atu, eu am învelit partea inferioară a buchetului într-o pungă transparentă, apoi am legat buchetul.

Dacă cumva legumele sau fructele preferate sunt mici sau nu sunt lungi ca nişte flori este o mică problemă. Aşa cum sunt nu pot fi prinse în buchet, dar ai opţiunea să apelezi la nişte beţe de frigărui pentru a le scoate în evidenţă în felul în care doreşti.

6. Înveleşte buchetul în folie decorativă pentru flori. Poţi folosi hârtie pentru flori, ori hârtie creponată sau plasă specifică celei pe care florarii o folosesc.

7. Ornează buchetul cu o fundă măricică. Pune la baza buchetului o fundă simpatică şi cu bun gust.

8. Dăruieşte buchetul împreună cu darul şi felicitarea alese de tine anterior.

Buchetul de Legume va fi în centrul atenţiei

Ideea de azi merită pusă în aplicare pentru că aduce o grămadă de zâmbete. Poţi chiar să le numeri: 1 – al sărbătoritului, 2 – al tău, 3 – al celui care stă în dreapta, 4 – al celui care se află în stânga, probabil 15 – al celor din spate şi 200+ – atunci când postează pe Facebook sau povesteşte celor care nu au fost prezenţi la eveniment.

Ai încredere în ideea de mai sus pentru că este testată şi chiar funcţionează. De asemenea poţi să vezi o variantă similară în filmul No Strings Attached.

Sper să pui şi tu în aplicare ideea de azi şi ai să rămâi plăcut surprins de originalitatea ei.

Pentru încheiere: bucură-te de tot ce avem la dispoziţie pentru că este minunat că există astfel de resurse de care ne putem bucura în mai multe moduri.

Multe zâmbete frumoase,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.