Un videoclip reuşit precum un hit

posted in: Filmări | 0

Videoclip in dar Bine că s-au inventat gadgeturile

Suntem într-adevăr norocoşi că avem parte de atâtea gadgeturi care ne uşurează viaţa. Se vede clar că ne bucurăm de toate avantajele pe care le avem în prezent şi care în urmă cu 150 de ani nu existau.

Nu degeaba lucrează atâţia oameni la diferite chestii care ne plac tuturor. Scopul lor este să ne satisfacă din toate punctele de vedere că noi să ne bucurăm de viaţă din plin.

Prin urmare, de ce să nu profităm de acest fapt ca să îi facem fericiţi şi pe cei dragi? De ce să nu ne folosim de ce ne oferă tehnologia sau trendul ca să croim amintiri frumoase care ne vor alina peste ani?

Hai, curaj! Ştiu că poţi să creezi momente frumoase atunci când ai o mână de ajutor şi resursele necesare.

O grămadă de amintiri în doar trei minute

Zilele trecute m-am gândit la o idee de cadou nemaipomenită şi potrivită pentru cei mai mulţi dintre noi. Este ceva legat de televiziune, muzica şi dans. Cum bine ştii, emisiunile, videoclipurile sau filmele de la televizor sunt îndrăgite de cei mai mulţi.

Cu siguranţă ai cunoştinţe dragi care s-ar bucura dacă ar apărea la televizor sau măcar într-un videoclip. Şi chiar dacă nu ştii ce preferinţe au, îmi vine greu să cred că nu le-ar place să apară într-o filmare surpriză.

Ideea de azi constă în realizarea unui videoclip cu secvenţe din filmările pe care deja le ai cu respectivul sau respectivii. La final trebuie să obţii un videoclip amuzant sau romantic, demn de a fi difuzat pe canalele de muzică.

Îţi trebuie câteva cunoştinţe bune pentru a realiza un asemenea cadou. Dar ai avantajul că sunt zeci de tutoriale pe internet care îţi arată pas cu pas cum să faci toată treaba.

Ce fel de videoclip să fac?

După cum bine bănuieşti, dacă nu ai strâns câteva filmări de-a lungul timpului, nu prea ai cum să duci la bun sfârşit planul. Însă mai ai un as în mânecă. Mai există şi videoclipuri realizate din poze că acesta:

Sau ai posibilitatea să optezi pentru clasicul videoclip de acest gen:

Consider că orice alegere o să faci, o să fie bine atât pentru tine, cât şi pentru surprinsul tău.

Care sunt paşii importanţi

Ai nevoie de următoarele:

– câteva filmări sau poze pe care le-ai făcut de-a lungul timpului şi care îţi provoacă o stare de bine ori de fericire;

– o melodie preferată sau îndrăgită de către surprinsul tău;

– un program de editat filmări sau videoclipuri instalat pe calculator – am înţeles ca Final Cut Pro este uşor de utilizat şi chiar intenţionez să îl folosesc şi eu în videoclipurile pe care le vom realiza ulterior;

– timp liber, nervi de hotel şi muuuultă inspiraţie.

Mai întâi de toate trebuie să selectezi pozele sau secvenţele care vrei să apară în videoclip, apoi să le pui cap la cap ca să rezulte ceva Wow şi de mare efect. Te poţi inspira de pe internet şi din alte videoclipuri care crezi că i-ar plăcea.

De îndată ce ai terminat de editat înseamnă că este gata de dat. Ţine minte că modul în are îl vei dărui este foarte important. Sunt o grămadă de modalităţi dintre care poţi alege. Poţi să alegi dintre următoarele:

– în toiul unei petreceri: proiectat pe un perete sau chiar difuzat la un televizor mare care să fie în atenţia tururor

– în sala de cinema: ai posibilitatea să te înţelegi cu angajaţii şi va ieşi un moment unic şi memorabil;

– îi trimiţi videoclipul când nu se aşteaptă sau îl pui pe youtube şi îl rogi să se uite la cea mai tare filmare;

– îl încarci pe site-ul special făcut pentru el;

– ar fi şi mai super dacă ar apărea pe un post de televiziune (deşi şansele sunt foarte mici).

Profită de această idee pentru că rezultatul o să impresioneze pe oricine, indiferent că este vorba de părinţi, prieteni sau îndrăgostiţi.

Sper să ai parte de o zi plină de surprize şi voie bună. Nu uita să cele mai frumoase momente sunt cele pe care tu le faci aşa.

Te îmbrăţişez cu drag,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply