O urare de “La mulţi ani” de peste mări şi ţări

posted in: Filmări | 1

Surpriza ziua de nastere

Surprize pentru cei din străinătate

În ultima perioadă de timp, tot mai multe cunoştinţe pleacă peste mări şi tări pentru un trai mai bun sau să îşi găsească rostul în viaţă.

Este destul de greu atât pentru ei, cât şi pentru prietenii, familia şi cei dragi care rămân în ţară. Nu ştiu dacă te afli într-o asemenea situaţie, dar îmi imaginezi că ştii despre ce vorbesc aici.

Este dificil să faci faţă dorului, dar şi să construieşti momente frumoase care să îl îmbărbăteze pe cel de peste mări şi tari … mai ales când, într-o zi specială lui, este atât de departe de cei iubiţi.

De ceva vreme, primim mesaje de la diferiţi cititori care nu ştiu cum să îi surprindă pe cei dragi care se află în străinătate. Nu mi se pare atât de dificilă provocarea, mai ales că trăim în era informaţiei şi a tehnologiei.

Acum ideile se găsesc la tot pasul, numai că sunt foarte puţini care le pun în aplicare pe motive ca nu le stă în caracter sau că este prea greu. Ideal este ca din timp să te informezi şi să pui la cale ideea potrivită pe care o găseşti.

Surprize care te fac să plângi de emoţie

O surpriză bună pentru oricine este un cadou ambalat frumos şi dat fata în faţă sau … dacă nu este posibil, merge să fie expediat şi livrat exact de ziua sa. Numai că pe lângă cadoul propriu zis, îţi recomand să faci şi un gest care să îl dea pe spate, la figurat vorbind :).

Am mai scris despre acest gen de cadou aici, aici şi aici, dar acum a venit timpul să îţi facem cunoscute eforturile celor care le-au pus în practică.

Este vorba despre o surpriză făcută de nişte foarte buni prieteni. Eu sau Shorin nu am luat parte la acest eveniment, dar ne-a emoţionat la lacrimi atunci când am văzut rezultatul. Ne-am hotărât să îţi împărtăşim bucuria acestor prieteni şi să iei exemplu de la ei.

Ideea lor a fost să facă o filmare drept cadou de zi de naştere pentru o fată dragă, Diana, stabilită încă de când a terminat liceul în oraşul Montreal din Canada. Să nu uităm că Diana este şi sora, şi bună prietenă, şi rudă …deci este specială pentru mulţi.

Darul a constat într-un fel de videoclip la melodia “De ziua ta” interpretată de formaţia 3rei Sud Est. În videoclip apar pe rând mulţi prieteni care îi cânta această melodie ca o urare venită din România şi alte ţări din Europa.

În fine, acum cuvintele sunt de prisos şi te invit să vezi rezultatul eforturilor lor.

 

Probabil eşti curios să vezi ce fel a reacţionat Diana când a văzut videoclipul. Şi bine faci pentru că ai oportunitatea să te uiţi şi la filmarea cu reacţia ei. Dar nu înainte să îi felicităm pe cei care au organizat videoclipul numărul doi pentru că rezulatul final este cel care contează cel mai mult şi este mare păcat să nu fie înregistrat.

Felicitări tuturor care au pus la cale acest moment special.

 

Ta, da … şi asta a fost surpriza super care a făcut-o pe Diana să plângă de fericire şi bucurie că este atât de iubita de cei de acasă şi nu numai.

După cum ai văzut şi tu, surprizele muncite şi unice sunt foarte apreciate de mulţi şi merită să încerci şi tu să faci la fel. Pune osul la treabă, lasă rotiţele din capul tău să meargă ca unse şi realizează momente unice şi fumoase pentru cei dragi.

La final vreau să mulţumesc celei mai bune Oana the Great din lume pentru videoclipurile pe care ni le-a dat şi că a fost de acord să le facem publice. Şi să nu uit …

La foarte mulţi ani frumoşi şi sănătoşi, Diana! Să ai parte de tot binele din lume!                                     

Şi vă doresc tuturor momente superbe,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

  1. Oana the Great

    Salutare! Multumirile pentru filmulete trebuie adresate Roxanei, sora Dianei. Ea este cea care a venit cu aceasta idee geniala si care s-a straduit sa iasa perfect, dar si vulpita care a filmat pe ascuns reactia.
    Multumim Roxana si „La multi ani!” Diana! :-*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.