Cate o secunda intr-un video

posted in: Filmări | 0

Video de 1 secundaZilele trecute am văzut un film care mi-a plăcut mult pentru entuziasmul pe care îl aveau personajele.  Este vorba de reuşitul film “Chef” care m-a inspirat şi mi-a dat o idee de surpriză pe care vreau să o împart cu tine.

Această nouă idee are la bază ceva după care toţi alergam: amintiri, reuşite, zâmbete, voie bună, hopuri peste care trecem cu bine şi nelipsita dragoste. Tocmai de asta este potrivită pentru cei dragi ţie.

Şi ca să nu te mai ţin pe jar, m-am gândit la un scurt video compus din alte mici video-uri de o secundă. Este de fapt o compilaţie de amintiri înregistrate cu camera video. Ştiu că la prima vedere sună cam ciudat, dar rezultatul este unul fantastic.

Surpriza finală este oarecum similară cu Rama Foto cu zeci de poze. Însă, prin comparaţie, mi se pare mult mai reuşită pentru că “aceste fotografii” se mişcă şi le mai şi auzi 🙂. Ca să înţelegi mai bine la ce mă refer, ai mai jos un exemplu de astfel de video:

De ce un video cu secvenţe de o secundă?

Pentru că este uşor de creat şi aduce emoţie în secunda doi!

În plus are cam tot ce îi trebuie unei surprize: originalitate, atenţie, entuziasm şi aduce zâmbete instant 🙂 . Un alt doilea plus este că îl poţi dărui cu orice ocazie: zile de naştere, ziua îndrăgostiţilor, aniversări, sărbători sau zile oarecare.

Un al treilea plus este că se potriveşte pentru de la cei mai mici până la cei mai mari: prichidei, copii, prieteni, îndrăgostiţi, părinţi şi bunici ori străbunici.

Şi un al patrulea plus este că pe internet se găsesc tot felul de tutoriale şi de programe pentru editate video-uri. Găseşti de la cele mai simple la cele mai complicate. Şi de la cele gratuite la cele plătite. Dar acest video se face extraordinar de uşor cu o aplicaţie specială.

Cum să faci un video cu secvenţe de o secundă

Mai jos ai câţiva paşi simpli ca să aplici ideea de azi. Ai să constaţi că efortul depus va fi mic, iar reacţia pe care o vei obţine va fi una de-a dreptul wow.

1. Alege video-urile potrivite. Încearcă pe cât de mult poţi să alegi acele video-uri care îi plac şi care îi trezesc amintiri frumoase.

2. Instalează aplicaţia pentru video de 1 secundă. Găseşti aplicaţia aici. De asemenea, aici găseşti un articol care îţi zice pas cu pas cum să foloseşti aplicaţia respectivă.

3. Editează video-ul final. Adaugă secvenţele care se potrivesc cel mai bine.

4. “Ambalează” video-ul final. Ca să fie surpriza şi mai mare, pune video-ul pe facebook, ori pe site-ul său (asta dacă i-ai făcut deja un site declaraţie). Sau poţi să îl pui în telefonul său ca să îl găsească din greşeală, ori scrie-l pe un cd şi dăruieşte-l. O altă idee ar fi să îl pui pe un ecran mare la petrecerea sa sau oricând crezi că este mai bine.

O secundă într-un video face diferenţa

Cum spuneam mai devreme, acest cadou este simplu şi este foarte bine că este aşa. Această surpriză aduce fără doar şi poate o groază de zâmbete pe chipul celor care îl vor vedea.

Fie că vrei să dedici dragostea, să surprinzi, să uimeşti sau să faci o cerere în căsătorie, el poate fi ceea ce ai nevoie. Adu-i zâmbetul pe buze într-un mod inedit iar tu vei primi apreciere şi multe îmbrăţişări.

Asta se întâmplă pentru că stârneşte tot felul de amintiri plăcute care merită apreciate şi valorificate.

Multe surprize pe placul tuturor,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.