O mare de urări!

posted in: Filmări | 0

Film Un cadou cu totul special

Ştii şi tu faptul că de multe ori cele mai reuşite cadouri sau surprize sunt realizate cu o foarte mare atenţie şi cu mult suflet.

Când a fost ultima dată când ai primit un dar care te-a mişcat sau care ţi-a trezit anumite sentimente destul de rare?

Atunci când ai primit un set de produse pentru îngrijire personală, când ai primit un pulover sau un obiect ornamental? Nu prea cred că a fost chiar aşa. Eventual ai simţit gratitudine şi din păcate cam atât.

Când se apropie un eveniment sau o zi mai specială, speri la o surpriză nemaipomenită, un cadou minunat şi la momente cât mai memorabile. Nu ai cum să negi lucrul ăsta. Toţi ne dorim asta.

Vrei să fii surprins şi să vezi cât de mult te apreciază cel care dăruieşte. Acelaşi lucru îşi doreşte fiecare. Fii tu cel care sparge gheaţa şi începe să impresionezi pe cei dragi ţie. Îţi voi da cât mai multe idei care îi vor lăsa mască.

Crede-mă că de îndată ce începi să dăruieşti emoţii puternice, că de fapt la asta se rezumă toată acţiunea de a dărui, şi tu vei începe să primeşti surprize neaşteptate.

Toată lumea îţi doreşte numai bine

Prietenii, cunoştinţele, familia, oamenii din jur, cu toţii sunt foarte importanţi în viaţa ta. La fel este şi pentru ceilalţi. Gândeşte-te în felul următor: cui nu îi place să fie apreciat, să primească cât mai multe urări sau atenţie?

Gândesc că sunt foarte puţini cei care vor să fie lăsaţi în pace cam tot timpul. Şi indiferent dacă cel care urmează să fie surprins este acest gen, te asigur că se poate schimba când va observa cât de mulţi oameni îi doreşte binele şi cât de mult contează pentru ei.

Aici mă refer la surpriza pe care urmează să o faci. Adică un filmuleţ de mici dimensiuni în care tot mai multă lume urează căldurosul „La mulţi ani!”, numai gânduri bune şi sincere urări. Imaginează-ţi că este ceva de genul în care toată lumea îţi doreşte tot binele.

Indiferent că sunt străini, cunoştinţe, colegi, prieteni, familie, aceştia participă la un moment special pentru cel drag ţie.

Poate că ţi se pare un pic deplasată ideea asta, dar îţi garantez că este cât se poate de emoţionantă.

Cum pot să realizez un filmuleţ cu o mulţime de urări?

Destul de simplu.

Ai nevoie de o cameră digitală, nişte baloane umflate, o pancartă cu un text frumos („Însemni enorm pentru mine!” sau „Toată lumea te apreciază!”), un cd cu o carcasă, puţină imaginaţie, o poză cu cel care va fi surprins, nişte texte de urări pregătite în caz că unii se pierd, timp, tupeu şi răbdare.

Ai grijă ca înainte să te apuci de treabă să ai baterii suficiente ca să nu rămâi fără exact atunci când îţi trebuie mai mult.

Acum urmează să te apuci de treabă şi îţi recomand ca filmarea să înceapă şi să se termine cu urarea ta.

După ce ai dat startul, mergi la cei care îi sunt dragi, la prieteni, la membrii familiei, la amici, la colegi. Explică-le scopul acestei acţiuni, roagă-i să ţină baloanele şi pancarta în mâini, să spună o urare, un gând frumos sau simplul „La mulţi ani!” şi să se lase filmaţi atunci când  fac lucrul ăsta.

Eventual răsplăteşte-i cumva ca să obţii ceea ce vrei. Numai idei să ai …

După ce i-ai filmat pe toţi cei pe care îi cunoşteai şi care te puteau ajuta poţi să începi să mergi prin locurile unde ştii că sunt mai mulţi oameni de obicei.

De exemplu, în parcuri, la mall-uri, centre în care oamenii petrec timpul liber. Îţi recomand să nu te duci în piaţă sau nu ştiu ce zone în care omul se află acolo pentru o treabă anume.

Repetă aceeaşi manevră ca şi cu cei pe care îi cunoşti. Există posibilitatea ca unii să nu ştie ce să spună sau să se blocheze. Aici vi tu în ajutor şi poţi să le zici un text, o urare pe care să o repete.

Ţine minte că mulţi se vor uita ciudat la tine, unii îţi vor întoarce spatele, dar o să găseşti destui care o să te ajute atunci când le explici cauza, când o să le arăţi poza cu persoana pentru care faci lucrul ăsta.

În cel mai rău caz promite-le că încarci filmuleţul pe Youtube să vadă şi ei că nu glumeşti şi că ai intenţii serioase.

După ce ai făcut tot ce ai putut, ai obţinut un filmuleţ de măcar 5-6 minute, încheie cu o urare super originală din partea ta. Apoi copiază înregistrarea pe un cd, împachetează-l frumos şi nu mai rămâne decât să îl dăruieşti.

Şi cam asta este surpriza „O mare de urări”.

Pe lângă acest cd te sfătuiesc să cumperi o felicitare amuzantă în care să scrii ceva destul de original. Încorporează în text orice despre filmarea pe care o dăruieşti şi poate ceva despre peripeţiile prin care ai trecut să o realizezi.

Exemplu de text: „Am vrut să îţi arăt cât de mult însemni pentru mine, pentru toată lumea.”

Crede-mă că reacţia pe care o vei primi va fi pe măsura aşteptărilor şi efortului tău.

Deci …

Ia aminte că un cadou muncit şi unic are mai mari şanse să fie apreciat!

Pune accent pe originalitate şi rezultatele vor fi satisfăcătoare.

Nu ezita să pui în aplicare ce ai învăţat şi nu uita că te aştept la un nou articol pentru o nouă surpriză.

Succes şi la cât mai multe zâmbete,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

 

 

Leave a Reply