O dedicaţie cu schepsis!

posted in: Filmări | 0

Dedicatie muzicala

În acest articol voi scrie despre o surpriză un pic mai altfel, de fapt toate sunt mai altfel, doar de asta se numesc surprize.

Cred ca ceea ce îţi voi prezenta în continuare este şi mai şi decât toate celelalte de până acum.

În materialul de astăzi îţi voi descrie un „cadou” cu dedicaţie. L-am pus în practică şi chiar dă rezultate bune.

„Pentru că sunetul ajunge din difuzoare până-n sânge”

Ţie îţi place muzica, nu? De fapt cui nu îi place? Poate nu avem toţi aceleaşi gusturi, dar toţi mai dăm din cap din când în când când ascultăm melodia preferată.

Ba chiar dacă nu spargem vreo oglindă mai şi cântăm: în duş, în club, la karaoke, pe WC. Eh, poate nici chiar aşa, dar în general când ne simţim mai dezinhibaţi „răcnim” un refren sau două.

Anumite vieţuitoare (păunul, greierul, multe tipuri de păsări şi omul) îşi atrag partenerii prin cântec şi dans. Noi suntem un pic mai cu moţ decât restul animalelor, deoarece am dezvoltat şi alte metode de a impresiona sexul opus.

Ca o paranteză la ce am zis mai sus: părerea mea personală este că dacă nu trebuia să atragem sexul opus, toţi încă trăiam în peşteri acum. Putem să zicem că avansul tehnologic al umanităţii este datorat primei femei care a zis „NU” unui bărbat.

Aşa … mai departe. Muzica este o modalitate plăcută de a aborda pe cineva sau, dacă ştim cum, chiar impresiona.

Această artă de exprimare este prezentă în relaţiile noastre de la început până la sfârşit:

– momentul în care v-aţi cunoscut;

– primul dans;

– primul sărut;

– prima oară când aţi făcut dragoste;

– prima oară când v-aţi certat.

– seara când v-aţi despărţit ultima oară şi seara când v-aţi împăcat ultima oară;

– prima dedicaţie sau în cazul multor bărbaţi, singura dedicaţie pentru persoana iubită.

Dedicaţie karaoke

Ultima liniuţă a fost un mare OFF pentru mine o vreme bună. Iubita mea a avut, şi încă are, o preferinţă pentru dedicaţiile de melodii. Am încercat de mai multe ori să îi fac o surpriză de acest gen, dar nu prea îmi ieşea.

Ba nu reuşeam să îi fac o dedicaţie la radioul care îl asculta ea în mod normal la serviciu, ba îi făceam şi nu o auzea. A fost o adevărată bătaie de cap.

Şi până la urmă m-a trăznit o idee care nici eu nu mi-am dat seama de unde a venit: „Fă-i o serenadă bă!”. Interesant, dar un pic mai mult decât aveam eu în buget (adică nimic) şi ea stă la etajul 4, deci aveam nevoie de nişte boxe mai puternice ca să mă audă.

Neavând alte opţiuni am mai modificat ideea până când mi s-a potrivit ca o mănuşă. M-am gândit să îi fac o înregistrare cu mine când îi cântam melodia ei preferată.

Hai să o punem în practică.

Să vedem ce ai nevoie: o cameră video, un calculator, nişte boxe, o lumină mai interesantă, ceva care să semene cu un microfon, o costumaţie mai interesantă şi melodia preferată a persoanei iubite.

Boxele nu trebuie să fie foarte performante, nu ai nevoie de un volum maxim foarte mare, dar trebuie să se audă foarte clar muzica.

Eu am încercat să creez o lumină un pic mai chioară asemenea celei de pe o scenă de jazz şi aproape mi-a ieşit: am pus o eşarfă pe becul de la lustră şi în câteva minute am ars-o. Deci te sfătuiesc sincer să nu pui ceva inflamabil pe un bec, fiindcă sigur o să ardă. Eventual poţi pune o bucată de staniol.

Pe post de microfon am folosit un mop şi am ales să mă îmbrac într-un costum, fiindcă am „răcnit” pe un R`n`B din anii ’70. Iar melodia am luat-o de pe youtube pentru că este plin cu melodii de karaoke pe care le poţi folosi.

Ai grijă ca să ai camera îndreptată în direcţia bună. Nu vrei ca din greşeală să îţi filmezi picioarele sau să te prinzi numai de la gât în sus. De asemenea este bine să faci câteva experimente înainte pentru ca să vezi dacă sonorul boxelor e bun, dacă ai destulă baterie sau alte lucruri din astea.

În linii mari cam asta e toată şmecheria. Ahh, şi dacă eşti mai ruşinos, te sfătuiesc să îţi pui partenerul să jure că nu o să mai arate nimănui filmarea şi să nu cumva să o pună pe youtube.

„Livrarea” în sine nu e mare scofală. Poţi să îi dai filmuleţul pe un CD cu nişte flori şi o ciocolată sau poţi să il trimiţi ca o felicitare pe net. Oricum ai proceda îţi zic sigur că o să ai parte de o reacţie extraordinară.

Apropo, ce am prezentat până acum a fost varianta romantică a acestei surprize.

Dar dacă vrei ceva mai mult, se poate şi asta. Ai putea merge un pas mai departe şi să faci un filmuleţ un pic mai incitant.

Ai putea transforma această „serenadă de sufragerie” într-un striptease. Scenariul este exact acelaşi care l-am descris până acum, numai că începi melodia într-un costum mai interesant şi o termini în costumul lui Adam sau Eva.

Alegerea rămâne a ta. Pe prima am încercat şi mi-a dat roade, dacă o încerci tu pe a doua atunci anunţă-mă şi pe mine cum ţi-a ieşit.

Ai putea încerca şi o serenadă clasică, doar ai grijă să îţi aranjezi condiţiile în aşa fel încât îţi iasă cât mai suav.

Sper să îţi fi dat o idee care nu ţi-a trecut prin cap până acum şi dacă ai să o pui în practică te rog zi-mi şi mie cum ţi-a ieşit. Chiar sunt interesant să aflu.

Îţi urez o săptămână minunată,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.