Mesaj online original

posted in: Filmări | 0

Surpriză online

Mesaje, urări, declarații

Unii o fac din obligație, alții o fac din plăcere, dar nu cred că există persoană care să nu fi scris mesaje cuiva, care să nu fi trimis o urare sau să nu fi făcut o declarație. Astfel de activități fac parte din viața noastră și nu avem cum să le evităm atât timp cât trăim într-o societate și avem o familie.

Problema apare atunci când mesajele încep să semene între ele, urările sunt aceleași cu cele primite și declarațiile își pierd din entuziasm. Nu simți nevoia de a schimba ceva? Noi da! Așa că am început căutarea unor soluții.

Propunerea noastră

Fiind plecați din localitate, tocmai în Timișoara, am fost nevoiți să găsim o modalitate de a face o urare surpriză unei bune prietene aflată la Constanța.

Și cum timpul nu ne-a permis o “desfășurare de forțe”, a trebuit să găsim o soluție rapidă.

Știam de existența unei camere de luat vederi montată în Piața Unirii din centrul Timișoarei. Camera transmite online imagini cu o întârziere de câteva secunde. Trecând de câteva ori prin fața ei ne-a venit ideea.

Am cumpărat cinci foi de carton și am scris pe ele un mesaj. Pe lângă tradiționalul „La mulți ani!”, i-am transmis că suntem alături de ea căci, de curând, a trecut printr-un moment foarte important al vieții și nouă ne-a fost imposibil să participăm, deși ne-am dorit.

În dimineața zilei în care a întinerit cu un an 🙂 , i-am trimis prietenei noastre următorul mesaj: “Stimată domnișoară, cu ocazia aniversării dumneavoastră sunteți invitată online pe laptop sau computer la ora 18. Vă rugăm să confirmați prezența. Detalii veți primi la ora menționată. Timpul alocat pentru întrevedere: 5 minute.”

Da, nu am prea gândit mult mesajul 🙂 poate tu o să concepi unul mai bun, mai “apetisant”.

Desigur, am primit un răspuns pozitiv și la ora stabilită ne-am postat în fața camerei de luat vederi. Am sunat-o și i-am divulgat adresa web unde ne putea vedea.

A fost foarte surprinsă. Se aștepta să intrăm pe Skype și să vorbim. În schimb, a zărit pe ecranul computerului doi nebuni postați într-o piață ținând în mâini cartoane desenate și vorbind la telefon printre porumbei.

I-am simțit în voce emoția și ne-am gândit că și prietenul/prietena ta, părinții sau rudele. Toți merită un mesaj original, o urare sau o declarație sinceră și ieșită din banal.

Atenție!

Cartoanele trebuie să fie mari și, de preferat, albe. Camera de filmat publică se află, de obicei, la o distanță mare de sol și un carton de o altă culoare ar putea să se confunde cu „decorul”.

Noi am folosit carioci pentru a scrie și colora literele mesajului, dar dacă ai pensule este și mai bine.

Scrie mare, mare de tot! În imagine se observă că, deși am ales cartoane mari și am scris cu litere uriașe, prietena noastră a văzut totul la scară mică. Așadar, totul trebuie făcut la scară mare. Pentru asta, cumpără multe carioci.

Dacă nu ești sigur  de aspectul poziționării tale, sună alt prieten să verifice și să te îndrume către o poziție centrală a imaginii.

De obicei, camera de luat vederi este poziționată sus, fapt pentru care va trebui să ții cartonul ușor înclinat în sus.

Sperăm că îți place ideea. O poți aplica și atunci când vrei să faci o declarație de dragoste sau o cerere de căsătorie, când vrei să ceri iertare sau să faci o urare părinților și rudelor.

Suntem nerăbdători să aflăm cum ți-a ieșit și care au fost reacțiile! Te așteptăm cu detalii.

Oana

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply