Frumoasa voastra Poveste intr-un Video Rapid

posted in: Filmări | 0

Poveste de dragoste video rapidNu ţi se pare ciudat că tuturor ne place să stăm gură-cască la TV sau, mai bine zis, la video-uri?

Mi se mai întâmplă să trec prin faţa televizorului pornit şi să înţepenesc acolo. Rămân în mod inconştient să văd ce se întâmplă după scena pe care doar ce am văzut-o. Uneori îmi este chiar imposibil să mă mişc din faţă până nu văd finalul. Familia mea chiar face mişto de mine pe tema asta 😆  .

Aşadar, m-am gândit că tuturor ne cam place să urmărim ceva. Şi culmea este că îi şi molipsim pe ceilalţi cu entuziasmul nostru 🙂  .

Şi mi-am spus că, dacă toţi suntem oameni, ar fi o idee bună să creezi chiar tu un video sau o prezentare pentru a-i surprinde pe cei dragi. Dar, să nu fie orice fel de video, ci unul profesionist şi de ce nu, super rapid şi uşor de făcut. Şi dacă este şi gratuit … cu atât mai bine!!!

Şi fără să mai amân … am găsit un program care să facă toate astea în mai puţin de 10 minute. Ideea de azi este fantastic de utilă, mai ales când eşti pe fugă sau în criză de timp. 

Oferă un video cu frumoasa voastră poveste

Îţi spuneam că tuturor ne place să urmărim ceva, fie un serial sau o emisiune. Dar cel mai mult ne place să ne vedem pe noi. Şi ăsta este ingredientul ideal pentru o surpriză cu adevărat specială, inedită şi autentică!

Video-ul “surpriză” îl poţi face pe site-ul Animoto. Ei pun la dispoziţie un program prin care fotografiile, clipurile şi muzica ta preferată se transformă într-o capodoperă. Şi totul la 0 lei şi toate operaţiunile se fac super uşor.

La final poţi trimite video-ul prin e-mail, Facebook, Twitter sau prin alte modalităţi. Partea cea mai bună este că un video de 30 de secunde se face în cel mult 10 minute.

De ce să foloseşti ideea din articol?

Pentru că surprinsul tău va retrăi acele amintiri care uneori se mai pierd! Şi mai este încă o parte bună: va fi atât de surprins încât va crede că ai petrecut ore întregi să faci video-ul. Bineînţeles că apoi va vedea că isteţimea ta este nemăsurată … o altă supriza bună 😀  .

Ai mai jos un asemenea video care sigur te va convinge.

Cum să creezi rapid un video profesionist

Mai jos îţi prezint câţiva paşi simpli şi buni de urmat ca să aplici ideea de azi. Îţi garantez că totul o să ţi se pară o joacă, nu muncă sau stres!

1. Intră pe animoto.com.

2. Înregistrează-te pe site. Totul este moca. Poţi face gratuit un număr nelimitat de video-uri de până la 30 de secunde. Pentru video-urile mai lungi ai posibilitatea să plăteşti o taxă şi totul este la fel de simplu. Dar, pentru un “Te iubesc” mai special, un video de 30 de secunde este perfect.

3. Alege o temă predefinită care îţi place. Ai o grămadă de opţiuni la dispoziţie şi sigur vei găsi ceva pe placul tău.

4. Dă clic pe “Make a 30 second video for free”. Nu-i aşa că este destul de uşor?

5. Alege fotografiile pe care le doreşti. Poţi lua fotografiile din computer, de pe Facebook, Instagram, Flicker şi multe altele. Tot aici poţi adăuga textul, muzica şi orice altceva vei dori. Ideea este să îl personalizezi aşa cum simţi.

6. Verifică video-ul. Apasă ”preview” ca să vezi dacă totul este în regulă sau dacă vrei să îl îmbunătăţeşti.

7. Termină-l. După ce totul este la locul lui, apasă “produce” şi este gata de livrat.

8. Salvează-l sau postează-l pe internet. Poţi să îl pui pe Facebook şi să dai tag cu cel care se află în videoclip. Sigur aşa îi vei face ziua mai bună.

Video-ul este un colaj de amintiri

Ideea de azi merită pusă în aplicare pentru că reînnoieşte amintirile frumoase. De asemenea, ai să observi pe faţa surprinsului tău o grămadă de zâmbete.

De îndată ce va urmări video-ul va incepe să povestească despre amintirile respective. Deja bănuieşti că seara va fi una melancolică şi minunată, nu?

Ai încredere în ideea de mai sus pentru că este testată şi chiar funcţionează. De asemenea poţi să vezi alte variante de video aici, aici şi aici.

Sper să pui şi tu în aplicare ideea de azi şi ai să rămâi plăcut surprins de originalitatea ei.

Pentru încheiere: bucură-te de tot ce avem la dispoziţie pentru că este minunat că există astfel de resurse de care ne putem bucura.

Multe clipe frumoase,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.