Ai puterea să creezi cea mai specială fiinţă

posted in: Filmări | 0

Cuplu magic

Lângă tine pot să fiu orice visez!

Parcă te topeşti când auzi asta de la jumătatea ta. Te face să te simţi atât de tare şi mare încât ai putea să muţi luna din loc (sau măcar un munte). Deşi este plăcut să vezi câtă speranţă şi bucurie aduci în viaţa celuilalt, nu-ţi spune prea des că faci asta! Am dreptate sau nu?

Adică, fiecare se aşteaptă ca celălalt să ştie toate astea. Este ceva de genul: „Nu trebuie să îţi spun că te iubesc şi că mă faci să mă simt cel mai WOW bărbat (cea mai WOW femeie) de pe planetă! Se subînţelege!!!” Oare?

Dar ce te faci când gândurile zboară pe câmpii? Ce crezi că urmează când îşi pune tot felul de întrebări în sensul că poate ai ochi pentru altcineva? Îţi zic eu că, în acest caz, situaţia este gravă!

Aşa că, în loc să ajungi în prag de ceartă, mai bine arată-i sau spune-i cât de unic(ă) este jumătatea ta. Fă asta cât mai des şi ai să vezi cum relaţia voastră devine mai strânsă.

Ba mai mult, profită că vine Ziua Îndrăgostiţilor şi pregăteşte-i o surpriză inedită în care să îi arăţi ce efect are jumătatea ta asupra ta!

Oferă-i dovada că el sau ea este într-adevăr WOW

După cum bine ştii, toţi suntem atraşi de acei oameni care ne fac să ne simţim altfel decât o face marea majoritate. Atât eu, cât şi tu ai o slăbiciune pentru cei care te fac să te simţi unic, original, amuzant, interesant, frumos, bun la suflet, sufletul petrecerii şi multe altele.

Sunt destul de mulţi oameni care îţi dau senzaţia că eşti special. Dar, şi acum vine partea cea mai interesantă, doar jumătatea ta chiar îţi arată ce fiinţă specială eşti, şi nu doar te face să te simţi aşa. Practic îţi dovedeşte că aşa eşti tu în realitate!

Ce ar fi dacă ai comasa toate calităţile, senzaţiile şi particularităţile de mai sus într-o scurtă filmare? Nu crezi că ar ieşi altfel decât toate surprizele pe care le-ai făcut până acum?

Practic, mă gândesc la un videoclip în care tu să îi spui şi să ilustrezi multele feluri în care jumătatea ta te face să te simţi.

O mie de cuvinte într-un simplu videoclip

La prima vedere pare un pic cam spooky, complicat şi fără rezultat wow, dar este o simplă impresie. Frica şi comoditadea pun stăpânire pe tine şi tu trebuie să le dai câte un bobârnac ca să zboare cât mai departe 😉 .

Ce trebuie tu să faci mai întâi este să cauţi în inimioara ta acele „personaje” speciale care te identifică atunci când eşti lângă sau împreună cu jumătatea ta. Fă o listă cu acestea.

Apoi caută nişte haine ori lucruri care ar duce cu gândul la personajul pe care vrei să îl reprezinţi.

De îndată ce lista ta este completă şi ai găsit costumaţia potrivită, nu mai rămâne decât să joci rolul şi să dai drumul la camera de filmat.

Ca totul să fie cât mai real, îţi recomand ca, în momentul în care te filmezi, să te gândeşti exclusiv la jumătatea ta.

Înainte să te apuci de treabă, trebuie să ştii că fiecare rol va avea alocată o secvenţă de câte 5-10 secunde.

Nu o să îţi spun cum să faci o filmare pentru că am mai scris despre asta aici şi aici. În plus, internetul este plin de tutoriale pentru orice ai nevoie.

Însă, o să îţi dau câteva exemple pe care le poţi folosi în filmarea ta. De asemenea, eşti invitatul meu să completezi lista de mai jos printr-un comentariu.

Idei de secvenţe pentru filmarea WOW

o prinţesă/ prinţ -> te îmbraci şi te porţi ca o prinţesă sau prinţ

un star -> te îmbraci şi te porţi ca un star (de care vrei tu)

cea mai amuzantă persoană-> spui nişte glume sau faci exact aşa cum faci tu când eşti funny

cel mai frumos zâmbet -> zâmbeşti larg atunci când te uiţi la nişte fotografii cu voi

un priceput Chef -> găteşti prăjitura sa preferată

noroc nemaiîntâlnit la diferite jocuri -> te faci că ai câştigat la un joc de noroc

un designer desăvârşit al camerelor -> aranjezi, proiectezi planul pentru camera voastră

ca un copil -> te zbengui, te învârţi şi te bucuri precum un copil inocent

cel mai bun fotograf -> faci poze profesioniste

atent la detalii şi mai ales la tine -> îi arăţi un obiect sau îi povesteşti despre ceva care duce cu gândul la momentul respectiv

o persoană generoasă -> oferi jucării sau baloane la copiii din parc

o persoană creativă -> te faci că plănuieşti nu ştiu ce surpriză … poate chiar surpriza asta 🙂

sexy -> te îmbraci şi te aranjezi senzual şi foarte sexy

…. şi multe altele. Aici intervine imaginaţia ta şi felul în care te simţi alături de jumătatea ta.

O dovadă că vă potriviţi de minune

Sunt convinsă că şi tu îţi faci jumătatea ta să se simtă minunat şi în mai multe feluri plăcute. De aceea este o surpriză potrivită pentru Valentine`s Day. Acest cadou va creşte în inima sa emoţie şi îi va arăta ce persoană specială şi importantă este pentru tine.

Nu ezita să o pui în aplicare chiar de mâine pentru că timpul trece şi nu se mai întoarce!

La final te invit să spui părerea ta despre ideea de azi şi să scrii printr-un comentariu care sunt surprizele pe care le-ai primit sau făcut până acum.

Momente pline de iubire îţi doresc,

P.S. Surpriza de mai sus poate fi făcută pentru oricine: părinţi, fraţi, surori sau cei mai buni prieteni. Deci, ţine-o minte şi pentru alte ocazii  ;-).

Andru
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.