Top 5 Mesaje pentru ZIUA MAMEI

posted in: Felicitari | 0

ziua mameiMai sunt 2 zile până pe 8 Martie şi m-am gândit să îţi pun la dispoziţie câteva mesaje pe care le poţi folosi să îţi uimeşti mama. Nu de alta, dar ea este una dintre cele mai speciale femei din viaţa ta.

Prin urmare, vreau să împărtăşesc cu tine cele mai frumoase 5 mesaje pentru ziua mamei pe care soţul meu le-a compus. Shorin le-a creat cu mare pasiune, cu zâmbetul pe buze şi cu mult entuziasm … toate special pentru tine şi … mama lui 🙂 .

Aşadar, rezervă-ţi 1 singur minut ca să afli care este, din punctul meu de vedere, top 5 mesaje pentru ziua mamei.

1) „Îţi mulţumesc că m-ai cărat peste tot cu tine 9 luni, ai fost în travaliu 10 ore cu mine şi m-ai întreţinut 22 de ani şi probabil încă mulţi alţii de acum încolo 🙂 .

Eşti o mamă minunată şi îţi mulţumesc că exişti.

La mulţi ani!

2) „Eşti o mamă amuzantă, iubitoare, scumpă, grijulie, frumoasă, elegantă, veselă, trăznită (în sensul bun), generoasă, la modă şi ingenioasă. Îţi mulţumesc că m-ai născut şi crescut.

Te iubesc şi la mulţi ani!

3) „Deşi nu am avut alte mame până acum, pot să zic că eşti cea mai reuşită 🙂 . Îţi multumesc că ai fost şi eşti minunată.

Te iubesc şi la mulţi ani!

4) „Dacă de mâine clonarea ar deveni accesibilă publicului larg, te-aş copia în serie mare şi ne-am îmbogăţii 🙂 . Îţi multumesc că ai fost şi că eşti minunată.

Te iubesc şi la mulţi ani!”

5) „Îţi mulţumesc că nu ai înnebunit de la prostiile pe care le-am făcut în copilărie 🙂 . Eşti o mamă minunată şi sper ca toată lumea să fie crescută de o fiinţă la fel de iubitoare ca tine.

Te iubesc şi la mulţi ani!”

Final 🙂 Îţi doresc multe, multe, multe zâmbete frumoase de la mama ta 🙂

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol sau te-am ajutat în vreun fel, te rog frumos să îl dai mai departe ca să ajuţi şi alţi prieteni care au pană de idei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.