Top 5 mesaje pentru ZIUA BARBATULUI

posted in: Felicitari | 2

ziua barbatului

Mai sunt câteva zile până pe 19 Noiembrie şi m-am gândit să îţi pun la dispoziţie câteva mesaje pe care le poţi folosi să îţi uimeşti bărbatul. Nu de alta, dar el este unul dintre cei mai speciali bărbați din viaţa ta.

Prin urmare, vreau să împărtăşesc cu tine cele mai frumoase 5 mesaje pentru ziua bărbatului pe care le-am compus. Le-am creat cu mare pasiune, cu zâmbetul pe buze şi cu mult entuziasm … toate special pentru tine şi … pentru mine 🙂 .

Aşadar, rezervă-ţi 1 singur minut ca să afli care este, din punctul meu de vedere, top 5 mesaje pentru ziua bărbatului.

1) „Să îţi trăiască cromozomul Y mult şi bine. Să aibă parte numai de bucurii, linişte, dragoste şi succese nebănuite! La mulţi ani, bărbate!

2) „Fiind ziua ta azi, nu o să te pun să citeşti un mesaj lung. Pe scurt: azi ai voie, ai liber din partea mea la orice (aproape) vrei să faci.

Însă ţine minte: azi nu mă supăr, dar mâine e o altă zi 🙂 .”

3) „În sfârşit, după o viaţă întreagă de 1 martie, Ziua Femeii şi Ziua Îndrăgostiţilor, a sosit răzbunarea. De abia după 23 de ani de la revoluţie simţim şi noi că trăim într-o democraţie.

Trăiască bărbăţia în fiecare zi! La mulţi ani!

4) „Îţi urez bere rece, pizza sau shaorma gustoasă, glume porcoase, meciuri adevărate, femei frumoase şi zero cicăleli.

La mulţi ani!

5) „Cu ocazia acestei minunate sărbători inventată de Bergenbier îţi urez o distracţie ca la carte şi o mahmureală uşoară.

La mulţi ani!

Final 🙂 Îţi doresc multe, multe, multe zâmbete frumoase de la EL 🙂

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol sau te-am ajutat în vreun fel, te rog frumos să îl dai mai departe ca să ajuţi şi alţi prieteni care au pană de idei!

2 Responses

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.