Cum să transformi rapid o urare sau o declaraţie într-o surpriză amuzantă

posted in: Felicitari | 0

surprize

Vitamina WOW!

Noi credem că zâmbetului ar trebui să i se dea nume de vitamină. Putem să îi spunem Vitamina WOW (Numele de Vitamina Z este deja luat!). De ce am declara veselia vitamină? Pentru că efectele zâmbetului, ale râsului şi ale atitudinii pozitive sunt întotdeauna WOW. Poate să demonstreze cineva că administrarea acestei vitamine nu are rezultate pozitive asupra corpului uman? Nu!

Oamenii fericiți sunt sănătoşi şi norocoşi! Acesta este motivul pentru care existăm: să vă administrăm Vitamina WOW şi să vă dăm ponturi despre moduri de administrare originale. Sfatul nostru: nu ezitaţi să le aplicaţi. Este timpul să deveniţi experţi în zâmbet şi voie bună!

Pentru un zâmbet în plus

Ne-am gândit că, dacă ai terminat de pregătit cadoul, fie de ziua lui/ei, fie de Ziua Îndrăgostiţilor, este timpul să pregăteşti o declaraţie pe măsura cadoului .

De data aceasta renunţă la felicitarea clasică şi fă o declaraţie în imagini. Cum? Este foarte, foarte simplu! Ieipoze cu iubita/iubitul, decupezi faţa şi o lipeşti pe feţele unor personaje din alte poze alese cu grijă. Poţi face acest lucru la computer sau cu poze printate. 

Pozele pe care va ajunge faţa partenerului trebuiesc alese în funcţie de urare.

De exemplu. Dacă în textul urării apare ideea „Eşti mai dulce decât o bomboană de ciocolată.”, alege o fotografie reprezentând o cutie cu bomboane de ciocolată şi pe fiecare bomboană lipeşte faţa iubitei tale.

Dacă vrei să îi spui iubitului că este singura persoană care te face să te simţi în siguranţă şi puternică, atunci alege corpul unui super erou şi ataşează-i chipul pe faţa personajului. Desigur, poţi alege şi varianta noastră: un personaj ce are curaj să înfrunte un crocodil uriaş. 🙂

Desigur, nu te limita la o fotografie. Indicat este ca fiecare propoziţie sau frază din declaraţie sau urare să fie ilustrată. Cu cât este mai caraghios, cu atât mai bine.

Poţi îmbina o declaraţie romantică cu imagini caraghioase sau pur şi simplu poţi concepe o declaraţie caraghioasă ilustrată de imaginile modificate.

Pentru prieteni şi colegi

Urarea ilustrată este perfectă şi pentru colegi sau prieteni. În loc să cumpăraţi o felicitare caraghioasă pe care să vă treceţi numele, mai bine faceţi această felicitare sau catalog de fotografii haioase. Adunaţi poze cu prietenul sau colegul sărbătorit şi jucaţi-vă cu chipul lui.

De exemplu, dacă îi uraţi să aibă bani, lipiţi-i chipul pe o poză cu un miliardar înconjurat de bani. Dacă îi uraţi să aibă succes la femei, ataşaţi faţa pe fotografia unui gangster cu haină de blană şi multe femei în jur.

Rezultatul o să fie, desigur, WOW!

Practic

Dacă nu ştiţi să folosiţi programe ce permit modificarea pozelor, nu intraţi în panică! Noi am făcut imaginea de mai sus în Paint. Este uşor de utilizat şi accesibil.

Pentru cei care nu ştiu să lucreze nici în Paint şi nu au timp să înveţe: puneţi mâna pe foarfecă şi lipici! Alegeţi imagini din reviste care se potrivesc urării sau declaraţiei. Decupaţi chipul partenerului sau colegului sărbătorit astfel încât să se potrivească pe fotografia din revistă sau ziar. Lipiţi şi scrieţi dedicaţia.

REŢINEŢI! A potrivi cât mai bine a chipului cu imaginea este ideal, dar nu obligatoriu! De fapt, dacă chipul este ataşat mai strâmb, dar într-un fel caraghios, s-ar putea să aibă un mai mare efect.

Suntem nerăbdători să aflăm reacţiile pe care le-aţi primit!

Dani

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.