10 Urări şi mesaje pentru nelipsitele felicitări de Crăciun

posted in: Felicitari | 0

Urare craciun
Pregătiri pe ultima sută de metri

Azi, mâine şi-i poimâine! Şi uite aşa vine 25 decembrie. Deja se simte panica aia care vesteşte “nu ştiu ce să fac sau să-i cumpăr de Crăciun.” Întrebi pe ici, pe colo de sfaturi şi propuneri, dar nimic nu sună bine.

Ehhh, toţi trecem prin asta … mai ales atunci când bugetul este mititel sau nu ajunge pentru zecile de cadouri pe care vrem să le facem. Însă mereu se găseşte câte ceva pentru fiecare. Aşa că fii vesel!

Originalitatea constă într-o urare magică

Azi am compus special pentru tine nişte posibile urări şi mesaje pe care le poţi scrie în felicitarea care va însoţi cadoul pregătit pentru Crăciun.

Probabil nu îţi place să te bat la cap cu felicitările, însă astea rămân … cadourile propriu-zise trec. Deci pune un accent mai mare pe aceste banale “cartoane” şi hai să le faci nemaipomenite!

Urări şi mesaje originale de CRĂCIUN

1) „Dacă la noapte va veni un moş vesel să te ia în sacul lui, să nu te sperii fiindcă anul ăsta singurul lucru pe care l-am pus pe lista mea de cadouri ai fost tu.

Somn uşor şi Crăciun fericit!

P.S. Ne vedem mâine dimineaţă (sper să încapi sub brad 🙂 ).”

2) „De Crăciun îţi doresc: cozonaci gustoşi, vin aromat, mâncăruri delicioase, brad împodobit, un sac de cadouri, o casă plină de bucurie, căldură sufletească, prosperitate, bucuria unui copil, să îţi miroasă casa a Crăciun până la următorul Crăciun, lipsă de griji, un somn ca de bebeluş, să nu ai dureri de stomac fiindcă ai mâncat prea mult şi să nu te îngraşi deloc, să fii alături de cei dragi ţie, să îţi vină costumaţia de revelion exact cum vrei tu, să nu ai parte de trafic, să iei cadoul ideal pentru fiecare, să primeşti o primă grasă de la serviciu şi să îţi dea încă o săptămână de concediu din partea casei, să iubeşti şi să fii iubit, să pui zâmbetul pe buzele altora, să nu te mai superi deloc şi La mulţi ani!”

3) „Îţi urez un Crăciun împodobit ca bradul din Times Square, voios la fel ca Moş Crăciun, darnic precum Scrooge după ce l-au vizitat fantomele, colindat de însăşi Fuego şi plin de bucurii ca o grădiniţă de copii!”

4) „Cu ocazia acestui minunat eveniment, ne vom bucura de naşterea Mântuitorului nostru Iisus Hritos.

În spiritul acestei sărbători vă încurajez să împărţiţi dragostea şi bunătatea din inimile voastre, să dăruiţi, să iubiţi şi să vă iertaţi aproapele.

Sper că în aceste zile să vi se împrospăteze forţele, înţelepciunea, dragostea şi credinţa.

Vă doresc un Crăciun fericit!”

5) „La începutul acestui an Moş Crăciun a semnat un contract de colaborare cu Google, Facebook, Twitter, Cosmote, Orange şi Vodafone cu scopul de a monitoriza mult mai bine cine a fost cuminte şi cine nu.

Deci în locul tău aş fi mult mai grijuliu cu lista de cadouri, deoarece Moşu’ ştie exact cât de bun sau rău ai fost.

Dacă totuşi vrei să mai primeşti ceva anul ăsta, eşti încurajat să intri pe Facebook-ul moşului şi să îi dai un BIG LIKE.

Sper că nu ai făcut glume porcoase pe pagina ta. Îţi urez un Crăciun Fericit şi La mulţi ani!”

6) „Încă nu ştiu dacă Moşu’ îţi va dărui anul ăsta exact ce îţi doreşti, dar sigur o să reglez conturile cu el ca să primeşti tot ce este mai bun.

Dacă tot nu vrea să mă asculte, eu personal o să îţi ofer cel mai minunat şi posibil cadou: o rezervare exclusivistă în braţele mele şi şoapte inedite care îţi vor creşte buna dispoziţie. Aşa vei uita de absolut toate problemele şi te vei simţi cea mai specială fiinţă de pe Pământ!

Îţi doresc din inimă multe împliniri pe absolut toate planurile!

Crăciun splendit ţie şi celor dragi ţie!”

7) “De anul trecut până acum ai trecut prin multe încercări, unele mai grele şi altele mai uşoare. Însă, am văzut că ai fost cuminte în permanenţă şi nu ai lăsat ca provocările să te enerveze.

Tocmai de asta meriţi un maxi, superb, nemaipomenit, uimitor, perfect, minunat, original, bla, bla CADOU. Care să fie?  Bineînţeles că orice vrei tu! Dorinţa ta este poruncă pentru mine, aşa că anul ăsta eu o să fiu Moşul cel bun şi îmbujorat.

Sărbători fericite … şi nu exagera … uită-te la mine şi cere un cadou după moaca mea 🙂 !”

8) M-am tot gândit ce cadou să îţi aducă Moşu’ … o jucărie, o carte, o haină, o bomboană uriaşă, o maşină, o vacanţă la munte, un cântec, mulţi prieteni adevăraţi îndesaţi într-o cutie, un sac mare de promisiuni sau poate multă iubire în fiecare clipă???

Parcă un singur cadou nu poate să te răsplătească şi să îţi arate ce fiinţă minunată eşti. De aceea sper să accepţi toate cadourile de mai sus şi să te bucuri din plin de fiecare în parte.

Îţi urez un Crăciun fericit şi nemaipomenit de frumos!”

9) “Iată că bate Moşu’ la uşă. Nu mai sta pe gânduri şi invită-l cu zâmbetul până la urechi la un pahar cu lăptic şi un fursec cu fulgi de ciocolată.

Acum ştii ce urmează, nu? Surpriza mult aşteptată … Dar înainte îţi urez Crăciun fericit şi multe bucurii!

Acum închide ochii, întinde mâinile şi vezi ce urmează!!!”

10) “Să nu cumva să te panichezi când o să intre pe uşa casei tale mai mulţi oameni necunoscuţi. Ei vor veni din partea Moşului ca să îţi ofere muuulte cadouri pe care le meriţi din plin.

Sper să fiu şi eu printre zecile de cadouri pe care le vei primi. Nu de alta, dar ca să petrecem sărbătorile împreună!

Crăciun fericit şi multă voie bună!”

Sper din suflet ca să ţii pasul cu toate pregătirile ca frumosul Crăciun să te prindă cu zâmbetul pe buze!

Sărbători frumoase şi călduroase,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.