10 mesaje de iertare care te scot din bucluc

posted in: Felicitari | 0

Mesaje de iertareNu am vrut să sune chiar aşa

În orice relaţie pe care o ai se întâmpla ca din când în când să răbufneşti şi să spui lucrurilor pe nume … nu neapărat numele cel real 🙂 . Iar după ce ai făcut gafa, nu ştii cum să o scoţi la capăt sau să îndrepţi greşeala tocmai făcută.

Ouch! Doare când te loveşti de tipul ăsta de probleme, dar este tare bine când deja ai soluţia salvatoare.

Cuvintele magice îţi sunt de ajutor

Primul lucru, pe care este bine să îl faci, este să îţi ceri iertare, NU SCUZE! Un sincer „Iartă-mă!” este mai valoros decât 10 de „Scuză-mă!” Apoi este util şi hrănitor pentru relaţia dintre voi să continui cu un scurt mesaj inedit şi de-a dreptul WOW.

Mai jos am compus special pentru tine nişte posibile mesaje de cerut iertare pe care le poţi spune atunci când eşti într-o situaţie nu tocmai favorabilă pentru tine.

Mesaje de iertare

1) „Îmi pare mai rău decât sunt stele pe cer, mai rău decât e apă în oceane, mai rău decât Hella de mare (cel mai mare număr înregistrat în Sistemul Internaţional de Unităţi), mai rău decât există motive.

Dar nu mai rău decât te iubesc, fiindcă nu am cum să măsor aşa ceva.

Te rog iartă-mă şi nu uita că te iubesc!”

2) „Mi s-a înecat sufletul în durere şi nu mai pot să simt plăcere. Dragostea ţi-am înşelat şi nu merit să fiu iertat. Sper să vezi că te iubesc, fiindcă în veci nu o să mai greşesc.”

3) „M-am gândit mult şi bine şi îmi pare extraordinar de rău pentru orice crezi tu că am făcut de data asta.”

4) „Ştiu că am dat-o în bară, ştiu că nu e prima sau măcar ultima oară, ştiu că nu sunt perfect şi ştiu că ocazional nu te merit. Dar te iubesc cu tot sufletul meu şi aş face orice pentru tine (chiar şi să nu o mai dau în bară o vreme : 😆 .”

5) „De când ai plecat, inima mi s-a îmbolnăvit. Nu te mai văd, şi simt că înnebunesc. Ţi-am greşit şi chiar dacă merit pedeapsa, nu o mai suport. De când nu mai suntem împreună nici voce nu mai am ca să urlu cât de tare am greşit.”

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

6) „Am greşit pentru că nu îmi stă capul la altceva decât la ochii tăi timizi, mireasma ta primăvăratică, buzele tale coapte, glasul tău angelic, pielea ta mătăsoasă şi . . . ”

7) „Sunt tare supărat pe mine, pe ceea ce am gândit şi făcut. Ştiu că îţi este greu să treci peste asta, dar să ştii că în seara asta, te voi visa. Mâine, sigur, te voi cugeta. Fără tine, nu o să mai pot rezista. Simt că în curând voi dispera.”

8) „Dragostea noastră este mai mare decât prostiile pe care le-am făcut. Te rog să mă ierţi pentru că tu eşti totul pentru mine. Gândeşte-te că viaţa este mai scurtă decât ne imaginăm şi pe cât de mult timp va trece, pe cât de tare mă va doare, cu atât te voi pofti mai mult, cu atât te voi iubi mai mult.”

9) „Fiecare zâmbet, fiecare sărut, fiecare îmbrăţişare, fiecare întâmplare, le-am pus deoparte pentru că ştiu că va dura până mă vei putea ierta. Doar gândul la ele şi ceea ce tu eşti pentru mine mă va alina.”

10) „Lumina ochilor tăi, mierea glasului tău, căldura îmbrăţişării tale, aroma buzelor tale îmi vor fi cea mai dulce alinare, până când mă vei ierta.”

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Nici măcar nu îşi mai aminteşte de ce s-a supărat

Asta vrei, nu? Şi eu tot asta vreau pentru tine! Sper ca aceste mesaje să deschidă o nouă şi excelentă etapă în relaţiile pe care le ai.

Dacă cumva nu poţi să rosteşti mesajul (deşi asta este ideal pentru că vorbele cântăresc mai mult decât orice „scriere”), atunci aşterne într-o felicitare unul din mesajele de mai sus şi bagă-l în geantă, într-un buzunar al său. Pune-l într-un loc unde ştii sigur că o să o găsească.

Multe clipe fericite şi deloc complicate,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa foto

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.