Surprinde cand nimeni nu se asteapta

posted in: Diverse | 0

sticker

Echipa Surprize WOW  te încurajează mereu să îţi surprinzi perechea, prietenii şi familia prin mici gesturi care le pot aduce zilnic zâmbetul pe buze.

Este momentul să te distrezi!

Acum  este momentul să începi.

De ce acum? Pentru că abia au trecut zilele lunii martie în care femeile au fost centru al atenţiei şi momentan toată lumea s-a oprit din dăruit. Dat fiind această situaţie, ce ar fi mai frumos decât să continui să dăruieşti?

Nu te speria, nu trebuie să începi cu pachete pline de cadouri, ci să oferi zâmbete.

Duci lipsă de idei? Articolele noastre te vor ajuta. Caută aici soluţii care îţi vor garanta reacţii surprinzătoare!

Mesaje ascunse

Astăzi vrem să îţi prezentăm o idee de surpriză ce poate fi adresată întregii familii, inclusiv prietenilor.

Am denumit surpriza „Mesaje ascunse” pentru că este vorba despre mesaje, desigur, ascunse peste tot. 😀

Ce trebuie să faci?

Scrie nişte mesaje pe stickere sau pe foi adezive şi lipeşte-le pe fundul cănilor, sticlelor de ulei, al tigăilor, oalelor, spatele caietelor, prelungitorului etc. Aşadar, lipeşte pe spatele a cât mai multor obiecte utilizate zilnic de către persoanele vizate.

De ce pe spate?

Pentru că după primele stickere găsite vor întoarce obiectele prin casă la întâmplare sperând că vor găsi ceva scris. Rezumă-te totuşi în a lipi doar pe spatele obiectelor pentru a fi sigur că vor fi găsite.

Ce mesaje să scrii?

Dacă vrei să îi faci surpriza iubitei, vei găsi aici, aici, aici, (WOW, cate sunt!) aici, aici,  (gata, ma opresc!)  si aici numeroase mesaje.

Pentru familie şi prieteni încearcă să utilizezi mesaje ce ar merge şi în prăjiturile cu răvaşe. Internetul este plin de astfel de mesaje.

Dacă vrei să fii mai original, compune câte ceva personalizat.

De exemplu, dacă prietenului tău îi plac jocurile video, scrie-i pe spatele carcasei CD-ului preferat „De ce să te mai duci la muncă dacă te poţi juca toată ziua? Carcasa nu ţine de foame?”

Unei prietene înnebunite după ciocolată scrie-i pe spatele ambalajului „O pătrăţică în plus, un pas mai aproape de zei.”

Bunicii sunt nedespărţiţi de ochelari? Profită şi ascunde-le pe spatele tocului de la ochelari mesaje precum: „Dacă te uiţi în oglindă şi nu îţi vezi zâmbetul, ochelarii sunt de vină! Schimbă-i!”

Şi tu vei fi cel surprins

Chiar aşa! Sigur te vor bucura zâmbetele celor care vor găsi mesajele tale!

Pentru o distracţie şi mai mare, ascunde astfel de mesaje pe spatele obiectelor aparţinând unor persoane precum unchiul morocănos, şeful mereu grăbit sau şefa exigentă. Nu va şti nimeni cine a scris mesajele, aşa că nu vei putea fi tras la răspundere!

Ce spui? Te pui pe treabă? Noi ne-am pregătit deja!

Dani

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply