Sugestii pentru o persoana mai putin … romantica

posted in: Diverse | 0

Foarte-seriosiNu eşti o fire prea romantică?

Nu îmi stă în fire să mă copilăresc ca liceenii îndrăgostiţi!” Crezi că aceasta este o problemă în relaţia ta? „Nu, ne asemănăm foarte mult şi persoana de lângă mine mă înţelege şi mă acceptă aşa. Şi ei i se pare la fel de imatur.”

Multe persoane pe care le cunosc îmi dau acest răspuns, în mai multe sau mai puţine cuvinte.

Am înţeles. Există şi oameni cărora specialiştii în psihologia relaţiilor le dedică studii despre cum să schimbe această atitudine.

Ştiu că schimbările sunt grele, de aceea, pentru început propun o listă cu mici atenţii, cât se poate de „mature”, ce pot însenina momentele de extremă „seriozitate” într-o relaţie.

Pentru ea:

1. Cumpără o vază micuţă, de maxim 10-15 cm potrivită pentru masa unde mâncaţi de obicei. Fă tot posibilul ca, în fiecare zi, floarea ei preferată să se afle pe masă.

2. Respectă toate formele de politeţe. Cele care o vizează sunt esenţiale. De exemplu, deschide-i uşa la maşină când vrea să urce sau să coboare. Atenţie: regulile generale au excepţii. Ai grijă mare ! Un gentleman nu trebuie să facă greşeli. De aceea, îţi poţi verifica cunoştinţele aici.

3. Sărut-o la plecare, la venire şi de fiecare dată când face ceva pentru tine…cel puţin.

Cu ocazii speciale, foloseşte curieratul pentru a-i trimite flori la muncă. Este un gest foarte… profesional, nu ?

4. Nu te culca până nu ajunge acasă. Încearcă ca de fiecare dată să dormiţi împreună. Dacă orarele voastre nu se potrivesc, pune ceasul să sune, trezeşte-te şi primeşte-o lângă tine de fiecare dată. Adormiţi împreună. Este un gest, poate obositor, dar efectul lui întrece oricare dintre cadourile dăruite vreodată.

Pentru el:

1. Este genul de bărbat căruia nu îi plac cumpărăturile? Atunci nu îl mai chinui! Dăruieşte-i ce are nevoie. Nu te complica atunci când nu ştii dacă i se va potrivi sau nu cămaşa după vacanţa de Crăciun, dar când vine vorba de cravate, lenjerie, ciorapi, hanorace sau alte lucruri mărunte, sigur te vei descurca. Condiţia este ca, de fiecare dată, să îi îmbraci obiectul în hârtie de cadou simplă, bărbătească, fără flori. Încearcă dungile!

2. Dacă ai timp să găteşti şi chiar te pricepi, mai lasă dieta la o parte! Găteşte felul lui preferat de mâncare.  Sunteţi prea ocupaţi? Atunci mergeţi să mâncaţi acolo unde se serveşte o astfel de mâncare.

3. Nu lăsa liniştea să intervină între voi. Pune muzică, întreabă-l ce a făcut la muncă şi fă-l să vorbească, dar fără să se simtă ca la interogatoriu, uitaţi-vă la un film sau cere-i ajutorul atunci când te apuci de treburile casnice (dacă nu prea are cu ce să te ajute, inventează!).

4. Nu aveţi timp să mergeţi la petreceri…sau nu vă caracterizează astfel de ieşiri? Organizează, din când în când, o cină cu prietenii. Chiar dacă sunt persoane care nu îţi plac, dar sunt prieteni buni ai lui, treci peste sentimente şi invită-i. Acest lucru îl va face să te aprecieze şi mai mult. Dacă nu există o astfel de situaţie, roagă-l să îşi invite colegi de muncă sau şefi. Gestul îi va întări relaţiile cu aceştia şi, de ce nu, vei fi văzută ca o adevărată lady!

5. Aplică ideile din lista „Pentru ea” nr. 3 şi 5. Crede-mă, au acelaşi efect. Chiar dacă se împotriveşte şi nu vrea să te trezeşti, nu-l asculta. Veţi avea de câştigat amândoi. Dacă nu mă crezi, încearcă timp de o săptămână!

Nu este nimic „copilăresc” în aceste idei, nu? Atunci, ce spui?

Riscă o mică schimbare!

Echipa Surprize WOW te susţine! Încearcă să vezi şi dacă alte sugestii din lista noastră bogată de articole te pot ajuta.

Ai alte soluţii de a anima în mod „serios” o relaţie? Aşteptăm comentariile tale.

Dani

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.