Plicul cu surprize doar pentru copii – liberul pentru o intalnire romantica

posted in: Diverse | 0

Plic surprize pentru copiiCând ai copii este cam dificil să ieşi seara la o întâlnire cu jumătatea ta. Încă nu sunt mămică, dar sunt mătuşă 🙂 . Văd cât de greu le este surorilor mele să plece cu soţul lor seara pentru câteva ore.

Este uşor să observi anxietatea pe care copiii o au când văd că părinţii pleacă de acasă. Şi mai ales când îşi dau seama că sunt lăsaţi în grija altcuiva. În plus, nici voi nu vă puteţi bucura de seară deoarece ştiţi că ai voştri copilaşi sunt trişti.

Însă, am descoperit soluţia perfectă ca să îi împaci pe toţi. Plicul cu surprize doar pentru copii este exact ce ai nevoie ca să schimbi acest trist scenariu. Datorită lui, atât copii, cât şi părinţii o să zâmbească mult şi bine 🙂 .

Copiii îşi vor dori să plecaţi odată

Exact scenariul pe care îl vrei!!! Ideea de azi are la bază un joc distractiv pentru copii, un joc surpriză la care au voie doar atunci când părinţii sunt plecaţi la o întâlnire. Jocul este real, încercat, testat de către copii şi aprobat ca fiind unul dintre cele mai distrative jocuri.

Cum spuneam mai devreme, datorită acestui magic plic, copiii vă vor ruga să mergeţi la cât mai multe întâlniri. Dar, asta se va întâmpla dacă vei urma aceste mici sfaturi:

  ҈҉   Plicul cu surprize va funcţiona doar dacă mergeţi la o întâlnire;

  ҈҉   Jocurile vor fi jucate sub supravegherea unei bone sau surori şi doar atunci când părinţii sunt plecaţi la o întâlnire;

  ҈҉   Nu încălcaţi regulile de mai sus oricâte rugăminţi veţi primi ca să le daţi aprobarea să se joace şi cu altă ocazie.

Cum creez Plicul cu Surprize doar pentru copii

Mai jos îţi prezint câţiva paşi simpli şi buni de urmat ca să aplici ideea de azi. Ţine minte că efortul se merită şi întâlnirile vor fi mai relaxante!

1. Cumpără un plic mare şi încăpător. Îţi sugerez să ai pregătite mai multe plicuri şi pentru alte întâlniri ale voastre.

2. Crează un sticker şi lipeşte-l pe plic. Pe o coală scrie mare şi cu multe culori mesajul “Deschide-l doar când Mama şi Tata sunt plecaţi la o întâlnire”. Ca să înţelegi despre ce vorbesc vezi fotografia de mai sus.

3. Crează regulile jocului şi scrie-le cu multe culori pe o coală. Pe o nouă coală scrie următoarele reguli ale jocului VACUUM:

– Staţi sub formă de cerc

– Toarnă o pungă de bomboane skittles în mijlocul unei farfurii

– Fiecare jucător să ia un pai şi o ceaşcă

– Primul jucător aruncă zarul. Dacă dă dublă, atunci are voie să aspire bomboane skittles cu ajutorul gurii şi a paiului. Bomboanele astfel luate vor fi puse în ceaşcă tot cu paiul şi gura! Face asta până când celălalt jucător aruncă dublă.

– Celălalt jucător continuă să arunce cu zarul. Aruncă cu zarul repede! Dacă noul jucător dă dublă, atunci cel care aspiră bomboanele în acel moment trebuie să se oprească imediat! Acum, cel care a aruncat dublă începe să aspire bomboane skittles.

– Când toate bomboanele se termină din farfurie, fiecare jucător îşi poate mânca sau păstra bomboanele câştigate.

4. Introdu în plic regulile şi materialele de care au nevoie pentru joc. Pe lângă coala cu reguli mai ai nevoie de bomboane Skittles, două zaruri, o farfurie de plastic, ceşti şi paiuri (atâtea câţi jucători sunt).

5. În dimineaţa zilei cu pricina pune plicul într-un loc la vedere. Poate să fie pe o masă, pe blatul de la bucătărie sau în hol.

Avantajul pe care o să îl aveţi este că cei mici se vor pregăti mental că seara vor sta cu altcineva. De asemenea, se vor bucura că îi aşteaptă o surpriză şi vor fi super entuziasmaţi. Vei auzi tot mai des ceva de genul: “A venit momentul să plecaţi?”, “Când începe întâlnirea voastră?”, “Mai staţi mult acasă?”

6. Aşteptaţi să vă spuneţi “Pa, pa, să vă distraţi”. Îţi dai seama că cei mici de abia aşteaptă să îşi ia rămas bun ca să se uite în plic. Doar toată ziua s-au întrebat ce este înăuntru 🙂 .

Copiii vor îndrăgi acest gen de surprize …

… iar voi că veţi bucura din plin de întâlniri romantice.

Ai încredere în ideea de mai sus pentru că este testată şi chiar funcţionează. De asemenea, poţi să inventezi şi tu alte jocuri similare. Însă, stai pe aproape deoarece vom reveni cu noi jocuri pentru cei mici 🙂 .

Pune şi tu în aplicare ideea de azi şi ai să rămâi plăcut surprins de originalitatea ei.

Pentru încheiere: Fiecare zi poate fi extraordinară dacă ştii cum să o faci aşa. Sper că azi ai aflat cum să îţi faci viaţa mai veselă şi împlinită.

Deci, bucură-te de întâlnirile romantice,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply