Plicul cu surprize doar pentru copii – jocuri noi

posted in: Diverse | 0

Plic-surprize-pentru-copiiÎn articolul trecut spuneam că este greu ca două suflete pereche să îşi ia o seară liberă de la a fi părinţi.

Nu de alta, dar atunci când cei doi spun că pleacă la o întâlnire, copiii pun tot felul de întrebări. De fapt foarte multe întrebări de genul: “De ce????” sau “Putem să venim şi noi?” ori “Nu vrem să plecaţi!” şi nu în ultimul rând “De ce nu vreţi să staţi cu noi?”

Deci, o durere de cap pentru părinţi şi o groază de anxietate pentru copii.

Ca să treci peste acest scenariu neplăcut, îţi prezentăm soluţia ideală. Plicul cu surprize doar pentru copii este exact ce ai nevoie ca să îţi faci copiii să se simtă bine în astfel de momente.

Copiii vă vor ruga să plecaţi mai repede

Exact asta speraţi!!! Ideea de azi are la bază un nou joc distractiv pentru copii, un joc surpriză la care au voie doar atunci când părinţii sunt plecaţi la o întâlnire. Jocul este real, încercat, testat de către copii şi aprobat ca fiind unul dintre cele mai distrative jocuri.

Cum spuneam mai devreme, datorită acestui magic plic, copiii vă vor ruga să mergeţi la cât mai multe întâlniri. Dar, asta se va întâmpla dacă vei urma aceste mici sfaturi:

  ҈҉   Plicul cu surprize va funcţiona doar dacă mergeţi la o întâlnire;

  ҈҉   Jocurile vor fi jucate sub supravegherea unei bone sau surori şi doar atunci când părinţii sunt plecaţi la o întâlnire;

  ҈҉   Nu încălcaţi regulile de mai sus oricâte rugăminţi veţi primi ca să le daţi aprobarea să se joace şi cu altă ocazie.

Cum creez Plicul cu Surprize doar pentru copii

Mai jos îţi prezint câţiva paşi simpli şi buni de urmat ca să aplici ideea de azi. Ţine minte că efortul se merită şi întâlnirile vor fi mai relaxante!

1. Cumpără un plic mare şi încăpător. Îţi sugerez să ai pregătite mai multe plicuri şi pentru alte întâlniri ale voastre.

2. Crează un sticker şi lipeşte-l pe plic. Pe o coală scrie mare şi cu multe culori mesajul “Deschide-l doar când Mama şi Tata sunt plecaţi la o întâlnire”.

3. Crează regulile jocului şi scrie-le cu multe culori pe o coală. Pe o nouă coală scrie următoarele reguli ale jocului NU ÎL MÂNCA PE ALUNEL:

– Pune în fiecare pătrăţel câte o bomboană M&M

– Cere celui mai mic jucător să iasă un pic din cameră

– Între timp, cel mai mare jucător alege ca una dintre bomboanele aşezate pe tablă să fie ALUNEL

– Când Alunel este ales, cel mai mic jucător este chemat şi rugat să mănânce câte o bomboană pe rând

– În timp ce el mănâncă, ceilalţi participanţi îl încurajează şi strigă “Hai, hai , hai că poţi!”

– În momentul în care îl atinge pe Alunel, toţi ţipă: “Nu îl mânca pe Alunel!”, iar el trebuie să se oprească indiferent câte bomboane a mâncat. Aici rândul lui se termină şi altcineva urmează.

4. Crează tabla de joc de care au nevoie. Ia o coală A4 şi desenează 9 pătrate mari. În fiecare pătrat desenează o mare şi amuzantă bomboană M&M (cu ochi, gură, mâini şi picioare). Ţine minte ca fiecare bomboană să aibă altă culoare pentru că aşa va fi mai distractiv.

5. Introdu în plic regulile şi materialele de care au nevoie pentru joc. Pe lângă coala cu reguli şi tabla de joc ai nevoie şi de nişte bomboane M&M.

6. În dimineaţa zilei cu pricina pune plicul într-un loc la vedere. Poate să fie pe o masă, pe blatul de la bucătărie sau în hol.

Avantajul pe care o să îl aveţi este că cei mici se vor pregăti mental că seara vor sta cu altcineva. De asemenea, se vor bucura că îi aşteaptă o surpriză şi vor fi super entuziasmaţi. Vei auzi tot mai des ceva de genul: “A venit momentul să plecaţi?”, “Când începe întâlnirea voastră?”, “Mai staţi mult acasă?”

7. Aşteptaţi să vă spuneţi “Pa, pa, să vă distraţi”. Îţi dai seama că cei mici de abia aşteaptă să îşi ia rămas bun ca să se uite în plic. Doar toată ziua s-au întrebat ce este înăuntru 🙂 .

Copiii vor îndrăgi acest gen de surprize …

… iar voi că veţi bucura din plin de întâlniri romantice.

Ai încredere în ideea de mai sus pentru că este testată şi chiar funcţionează. De asemenea, poţi să inventezi şi tu alte jocuri similare. Însă, stai pe aproape deoarece vom reveni cu noi jocuri pentru cei mici 🙂 .

Pune şi tu în aplicare ideea de azi şi ai să rămâi plăcut surprins de originalitatea ei.

Pentru încheiere: Fiecare zi poate fi extraordinară dacă ştii cum să o faci aşa. Sper că azi ai aflat cum să îţi faci viaţa mai veselă şi împlinită.

Deci, bucură-te de întâlnirile romantice,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Sursa Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.