Moş Nicolae bate la uşă şi te roagă să îi primeşti cadourile

posted in: Diverse | 0

Cadou Mos Nicolae
Deja se simte magia sărbătorilor de iarnă

Se spune că luna decembrie este cea mai frumoasă lună din an (mai ales dacă ninge paşnic) şi pe bună dreptate aşa este. Este luna bucuriei şi a generozităţii în care fiecare simţim nevoia de a aduce bună stare în inimile tuturor.

Ornamentele de Crăciun de prin magazine şi de pe stradă te duc cu gândul la numeroasele cadouri pe care le vei face, dar şi la cele pe care le vei şi primi. Practic se simte mirosul sărbătorilor de iarnă, deşi mai este ceva timp până când colindătorii îşi vor face apariţia pe la uşilor oamenilor şi până când pe stradă se va simţi mirosul minunat al cozonacilor.

Dar până la venirea lui Moş Crăciun trebuie să îi urăm un “Bine ai venit!” lui Moş Nicolaeaducătorul de dulciurele.

Toţi avem ghetuţe, deci Moş Nicolae este aşteptat de mine, de tine, de oricine

Să nu ţi se pară ciudat că până şi adulţii aşteaptă dimineaţa de 6 decembrie ca să vadă cât de “cuminţi” au fost anul care trece. În fiecare dintre noi se ascunde o inimă inocentă de copil. Sunt oameni care speră să retrăiască copilăria frumoasă măcar pentru câteva clipe. Însă sunt oameni care vor să cunoască copilăria magică de care nu au avut parte.

Una peste alta, este important să profităm de absolut tot ce viaţa ne oferă. Să încercăm să trăim frumos şi să facem fiecare zi să merite! Şi mai ales să nu uităm de tradiţii şi importanţa fiecărui moment la care avem onoarea să participăm.

O dimineaţă de 6 decembrie plină de surprize

Sper că eşti de acord cu mine că de Moş Nicolae se primeşte dulciuri, fursecuri, fructe care simbolizează iarna şi tot felul de figurine de ciocolată. Practic este vorba despre copilăria inocentă de care fiecare ne-am bucurat şi încă mai vrem să ne bucurăm.

Vedetele acestei sărbători sunt GHETUŢA ŞI DULCIURELELE

Ca momentul să fie mai frumos şi mai original ai putea să cumperi sau să creezi nişte şosete roşii destul de încăpătoare. Şosetele să fie ornate cu fulgi de zăpadă, săniuţă, brăduţ, crenguţă de soc, căciuliţă, fular şi mănuşi. Să se vadă clar că este iarnă şi că Moş Nicolae bate la uşă.

Dulciurile de tot felul (ciocolate, fursecuri, batoane de fructe sau cereale, biscuiţi, napolitane, jeleuri, alune învelite în ciocolată, acadele, bomboane, etc.), fructele (banane, portocale, grefe, clementine, mineole, pomelo, ananas, etc.) vor fi băgate în aceste maxi-şosete, care la rândul lor vor fi împrăştiate prin casă.

Îţi propun să faci mai multe astfel de şosete şi să le pui în diferite locuri … ceva genul “de-a v-aţi ascunselea” şi să pui în gheata de la uşă un bileţel cu numărul de şosetele pe care trebuie să le găsească.

Şosetele le poţi pune în şifonier, în geantă sau ruxac, în locul unde se află celelalte încălţări, sub pat, în sertare sau dulapuri, în spatele unei canapele sau al unui fotoliu şi tot aşa.

O să fie de-a dreptul distractiv, veţi râde o groază şi vă veţi simţi super.

Eu zic că merită să faci această sărbătoare un pic mai altfel, dar să îi păstrezi esenţa. Fii inventiv, şi nu plictisitor.

Te asigur că rezultatul obţinut va avea un mare efect şi se merită să pui în aplicare ideea de azi. Numai gândeşte-te că amintirile frumoase sunt cele mai de preţ cadouri pe care le poţi face.

Numai sta pe gânduri şi fă-ţi viaţa ta şi a celorlalţi să merite! Bucură-te de fiecare zi şi simte-te binecuvântat pentru ceea ce ai şi ceea ce oferi.

La final te invit să spui părerea ta despre ideea de azi şi să ne povesteşti care sunt surprizele pe care le-ai primit sau făcut până acum.

Multe surprize plăcute îţi doresc,

Andru
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!
Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.
Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.