Adauga un mare plus la orice cadou

posted in: Diverse | 0

Cutie cadou cu bileteleDacă tot suntem în luna bucuriei şi a cadourilor nu vrem să fim mai prejos decât toţi ceilalţi. Vrem să îi surprindem pe cei mai dragi nouă cu nişte super cadouri. Am dreptate?!

Azi vreau să îţi dau nişte idei despre cum să faci ca un simplu cadou să fie de-a dreptul WOW. Asta se poate întâmpla foarte uşor dacă dai puţină atenţie modului de prezentare al cadoului ales … indiferent care ar fi el.

Şi partea cea mai bună este că surprinsul va avea impresia că a primit 2 cadouri într-unul singur 🙂

Completează inteligent cadoul ales

Sigur ai văzut prin filme cum sărbătoritul caută cadoul printr-o cutie/pungă plină cu tot felul de hârtiuţe. Ceva similar îţi propun şi eu azi … numai că este mai mişto 🙂 . Aşa vei schimba banalul cadou într-unul wow care îi va fixa un zâmbet pe faţă şi îi va încânta sufleţelul.

Exact asta am obţinut şi eu când i-am făcut surpriza asta lui Shorin de Crăciunul din 2011 (vezi poza de mai sus). Atunci am ales să completez cadoul cu biletele pline de mesaje simpatice. Momentul a fost super frumos!

De ce să foloseşti ideea din articol?

Pentru că este mult mai bine ca fiecare cadou să fie diferit şi mai ales unic! Când oferi aceleaşi tipuri de cadouri (produse de îngrijire, haine, ornamente sau obiecte de uz) ele devin chiar banale, plictisitoare.

De aceea te sfătuiesc să aduci un plus original la aceste cadouri pentru că în fond şi la urmă astea sunt cadourile … produse pe care le găseşti peste tot. Nu este de condamnat!!!

Cum să aduci un plus la orice cadou

Mai jos îţi prezint câţiva paşi simpli şi buni de urmat ca să aplici ideea de azi. Îţi garantez că totul este atât de simplu că vei vrea să faci asta la fiecare cadou pe care îl vei face în viitor!

1. Cumpără cadoul la care te-ai gândit până acum. Nu mai sta pe gânduri şi fă pasul ăsta. Cu cât termini mai repede, cu atât mai puţin stres.

2. Fă rost, confecţionează sau cumpără o cutie de cadouri. Mă refer la o cutie de cadouri în toată regula care să aibă capac individual, ambalaj exterior, dar şi interior frumos. Sunt destule magazine care au astfel de cutii.

3. Împachetează individual cadoul propriu-zis. Înveleşte frumos în ambalaj de cadouri doar produsul cumpărat la nr. 1. Nu uita să îi pui şi o fundă.

4. Adaugă în cutie cadoul şi plusul despre care tot vorbim. În funcţie de cine primeşte cadoul ai mai multe opţiuni. Îţi propun să alegi între bileţele post-it completate (aici sunt gata de printat), confetti colorate sau sclipicioase, bombonele rotunde de ciocolată ambalate individual sau biluţe din polistiren expandat.

Pune în cutie cadoul împreună cu plusul ales (sau plusurile alese) de tine. Ai grijă să fie toate răvăşite aşa încât să caute cadoul prin cutie 🙂 .

5. Pune capacul la cutie şi leag-o cu o minunată şi imensă fundă. De abia acum poţi să zici că ai un super original cadou.

6. Dăruieşte super cadoul împreună cu nelipsita felicitare. Scrie înăuntru numai gânduri de bine şi urări reuşite!

Un plus la orice cadou atrage voie bună

Ideea de azi merită pusă în aplicare pentru că te scăpa de zâmbetele de politeţe şi îţi aduce numai zâmbete pe bune. Pe lângă asta, surprinsul tău se va simţi special şi aşa va fi super fericit că în sfârşit a primit ceva original.

Ai încredere în ideea de mai sus pentru că este testată şi chiar funcţionează.

Sper să pui şi tu în aplicare ideea de azi şi ai să rămâi plăcut surprins de originalitatea ei.

Pentru încheiere: foloseşte-te de tot ce avem la dispoziţie pentru că este minunat că putem face din puţin atât de multe lucruri frumoase.

Multe cadouri reuşite,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply