Idei de „A fost un Paste de neuitat!”

posted in: Diverse | 0

???????????????????????????????Încă un pic şi iată că vine prima mare sărbătoare a anului, Paştele. Poate că nu este o sărbătoare la fel de distractivă precum este Crăciunul, dar în esenţă este acelaşi lucru.

Consider că Paştele este perfect pentru a ne arăta recunoştinţa unii faţă de alţii. Această sărbătoare este un bun start al faptelor bune, iertării şi al bunei înţelegeri dintre oameni.

De fapt, de sărbătorile Pascale nu se oferă cadouri fizice, ci cadouri sufleteşti pentru ca armonia şi veselia să domnească absolut peste tot. Azi  doresc să îţi arăt câteva modalităţi prin care poţi să creezi o atmosferă de pace şi bine pentru aceste sărbători minunate.

Recomandări Pascale

Te încurajez ca propunerile de mai jos să le pui în aplicare chiar Duminică, când eşti la masă împreună cu cei dragi. Aşa atmosfera se va destinde uşor şi vă veţi simţi că într-o familie mare. Şi nu uita să faci în aşa fel încât fiecare participant să îşi deschidă inima. Asta este foarte important!

1. Oferă câte o floare de primăvară fiecărei femei/ fete care va lua masa cu voi, iar băieţilor o bomboană ambalată.

2. Înainte de ciocnirea a două ouă, fiecare dintre cei doi care le vor sparge să spună un lucru pe care îl apreciază la celălalt.

3. La fiecare fel de mâncare care se pune, fiecare să spună ce îi place cel mai mult la acel fel.

4. În timp ce să vă bucuraţi de toate bunătăţile pe care le aveţi pe masă, spuneţi gospodinei cât de bună este mâncarea, chiar dacă este posibil să nu fie pe gustul tuturor.

5. Între felurile de mâncare, fiecare să mulţumească fiecărui participant în parte pentru ceva ce a făcut la un moment dat.

6. Luaţi o pauză de la înfulecat şi jucaţi un joc amuzant care să vă facă să râdeţi. Alegeţi un joc în care nu există câştigător, ci doar voie bună.

7. După ce aţi terminat de mâncat, lipiţi pe spatele fiecăruia câte o coală A4. Apoi fiecare va scrie pe spatele altuia un cuvânt sau mai multe care-l caracterizează pe cel care are coala pe spate.

8. Mergeţi afară să staţi tolăniţi în iarbă şi să priviţi cerul şi crengile copacilor de deasupra voastră. Nu uitaţi să începeţi şi un joc de cuvinte sau o conversaţie plăcută.

9. Telefonaţi diferiţi prieteni ca să le uraţi sărbători fericite şi să le spuneţi cât de mult îi apreciaţi.

Paştele este cu adevărat fericit

După cum ai observat deja, multe dintre recomandările de mai sus se învârt în jurul cuvintelor. Asta nu este întâmplător.

Cuvintele şi comunicarea sunt o unealtă fantastică care îi unesc pe oameni. Iar cuvintele care dezvăluie aprecierea şi mulţumirea sinceră pentru celălalt este unul dintre cele mai frumoase surprize pe care le poţi face şi primi.

Încearcă ideile de mai sus şi ai să vezi cât de mare va fi uimirea, dar şi bucuria. Eu am încercat săptămâna trecută această „terapie şi am avut rezultate mai mult decât frumoase.

Să ai nişte sărbători minunate şi pline de pace sufletească.

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

 

Leave a Reply