Gesturile mici au vreun efect? Oriunde se uită, vede iubirea ta?

posted in: Diverse | 0

Mesaje de dragosteIubirea nu se vorbeşte. Ea se simte, se observă, se trăieşte

De multe ori i-ai spus “Te iubesc, eşti totul pentru mine”, dar de câte ori a simţit cu adevărat iubirea pe care tu o oferi?  De câte ori ţi-a răspuns cu “Pe zi ce trece, te iubesc tot mai mult”?

Poate că ţi-ar fi plăcut să spună în gura mare şi tuturor ce mare noroc a dat peste voi că sunteţi împreună, însă nu se întâmplă chiar aşa.

Oare de ce relaţia dintre voi devine tensionată şi trage înspre monotonie?

Nu este nici o noutate pentru tine faptul că nu există om pe lumea asta care să îi facă plăcere să amâne iubirea şi relaţia sa de pe o zi pe alta. Numai că se întâmplă, ocazional, ca fiecare dintre noi să o mai neglijăm. Asta faci şi tu, şi nu faci bine.

Deşteaptă-te şi nu te culca pe o ureche pentru că nimeni, absolut nimeni nu va sta cu tine dacă nu îi acorzi atenţia de care are nevoie. Nu îţi recomand să oferi ce îţi vine la îndemână, ci ceea ce este nevoie şi care dovedeşte adevăratele tale sentimente.

Faptele cântăresc mai mult decât vorbele

Bănuiesc că ţi s-a întâmplat să auzi ceva de genul “Tu de ce nu poţi da dovadă de romantism? sau “De ce relaţia noastră nu este ca în filme?”. Ştii prea bine că momentul este destul de enervant. Este frunstrant să încerci să găseşti răspunsul care să nu ducă la o ceartă mare cât toate zilele.

Însă, dacă ar fi să observi care este diferenţa dintre relaţia ta şi cea a personajelor din filme, ai să constaţi că FAPTELE FAC DIFERENŢA. VORBELE PIERD ÎN FAŢA ACŢIUNILOR. Degeaba îi povesteşti marea cu sarea sau îi promiţi luna de pe cer, dacă tu nu îi demonstrezi că asta încerci să faci.

Vrei să auzi: “Oriunde întorc capul, văd că mă iubeşti”!

Certitudinea să ştie cât de mare este iubirea pe care o oferi este scumpă. Din fericire nu îţi trebuie milioane de euro ca să o cumperi ca apoi să o oferi. Este suficient să o construieşti treptat cu paşi mici şi plini de semnificaţie.

Este vorba de mici gesturi care încântă sufletul şi întăreşte orice relaţie. Gestul pe care azi ţi-l propun constă în AMPLASAREA UNUI SIMPLU MESAJ ÎN CÂT MAI MULTE LOCURI PUBLICE.

Ai putea să scrii prin oraş, în diferite locuri, ceva de genul „Dragul meu / Draga mea (de preferat numele lui / ei), te iubesc enorm!„.

Îţi propun ca MESAJUL SĂ FIE SCRIS PE:

– asfalt,

tricoul unui cunoscut,

– cartonul unui cerşetor,

– un panou publicitar,

– un perete de la un bloc,

– un stâlp de iluminat,

– un semn de circulaţie,

– un perete cu un graffiti,

– o cutie poştală,

– nisip sau zăpadă,

– meniul unui restaurant,

– o maşină,

– un cearceaf care flutură de la un geam,

– o bancă dintr-un parc,

– trunchiul unui copac,

– o cutie de carton,

– un balon cu heliu,

– un geam de la un magazin, etc.

Opera ta va fi observată pretutindeni şi încet, încet va realiza că toate mesajele îi sunt destinate. Nu este musai să fiţi împreună când le va vedea. Este important ca mesajele să fie amplasate în locurile pe care el sau eu le frecventează.

Ar fi frumos dacă ai putea filma reacţia sa fără să bănuiască. Ulterior ai putea să faci un filmuleţ cu toate astea şi vei avea posibilitatea să îl dăruieşti peste câţiva ani. O să fie de-a dreptul emoţionant.

Relaţia voastră devine din ce în ce mai prosperă

Cu un minim efort, orice relaţie în care eşti implicat poate să îţi facă viaţa mai frumoasă. Nu ai nevoie de nu ştiu ce resurse ca să faci gesturi minunate. Cu un pic de imaginaţie şi voinţă, totul o să meargă ca pe roate.

Vizualizează unde va ajunge relaţia voastră peste ani de zile dacă nu vei dedica timp şi voinţa ca să o întreţii. Bănuiesc că nu prea departe. Tocmai de asta încerc să te încurajez să laşi lenea de-o parte şi să pui preţ pe momentele extraordinare din viaţa ta şi a celorlalţi.

Dacă tu vei da, te asigur că vei primi înapoi înzecit şi relaţia dintre voi se va întări în scurt timp.

La final te invit să spui părerea ta despre ideea despre azi şi poate îţi faci curaj să ne povesteşti care sunt surprizele pe care le-ai trăit la rândul tău.

O relaţie ca în al nouălea cer îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.