Din nou acel moment frumos si drag

posted in: Diverse | 0

Moment frumos si dragEste perioada vacantelor şi gândul îmi fuge fără să vreau la amintiri dragi. Unele dintre ele mi se par atât de minunate că le-aş retrăi la nesfârşit. Şi chiar îmi propun să le mai trăiesc măcar o dată!

Aşadar, dacă eu simt aşa, cred că la fel ţi se întâmplă şi ţie. Sigur, sigur ai vrea să mai mergi măcar o dată în locul acela magic sau să mai faci aia şi aia (aici depinde de ce ai trăit până acum).

Şi acum dacă suntem doi care ne-ar plăcea asta, cu siguranţă mai este şi un al treilea, un al patrulea şi un al n-lea 🙂 . Iar dacă asta duce la bucurie şi entuziasm, de ce să nu facem din ea o surpriză pe cinste pentru cineva drag?

Va retrăi acel moment frumos

Ideea este super simplă şi extraordinar de wow! Ea constă în recrearea unui moment frumos pentru cel pe care vrei să îl surprinzi plăcut. Acest moment drag despre care tot vorbesc poate fi:

– o vacanţă;

– un mic dejun, un prânz sau o cină;

– o ieşire în oraş;

– o cerere în căsătorie;

– o plimbare;

– o petrecere;

– un eveniment ….

Câţiva paşi simpli

1. Gândeşte-te şi alege acea amintire după care viitorul tău surprins este melancolic. Ai grijă să fie un moment despre care vorbeşte cu drag şi cu părere de rău că s-a terminat.

2. Informează-te şi află cât mai multe detalii despre acea amintire. Cu cât ştii mai multe cu atât îţi va fi mai uşor şi cu atât surpriza va fi mai wow.

3. Fă planul cu multă grijă astfel încât să nu omiţi detalii importante. La acest pas gândeşte-te dacă trebuie să faci rezervări, ce ar trebui să cumperi şi cum să faci ca amintirea respectivă să fie un adevărat déjà vu.

4. Pune planul în aplicare şi asigură-te că totul se va întâmpla exact aşa cum speri.

5. Bucură-te de zâmbetele frumoase pe care surprinsul tău ţi le va dărui fără să îşi dea seama.

Déjà vu şi din nou o realitate frumoasă

Partea ce mai bună a acestei surprize este că nimeni nu se aşteaptă să retrăiască exact acele momente care i-au plăcut super mult. Mulţi au impresia că nu se poate obţine aşa ceva, dar de fapt uneori imposibilul devine posibil dacă într-adevăr asta vrei.

Aşadar, în loc să găseşti scuze, mai bine încercă să-i recreezi acel moment drag şi ai să fii şi tu surprins de cât de frumos a ieşit.

Mult spor la amintiri super dragi!

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize şi cadouri regulat, te rog, abonează-te la Newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.