Descoperă cum să oferi clipe unice şi pline de iubire cu un picnic în doi

posted in: Diverse | 0
Picnic in doi

Clipele trec pe lângă tine sau chiar le trăieşti?

În ziua de azi exista o goană din ce în ce mai nebună după tot felul de servicii, lucruri sau experienţe care sunt la modă. Mereu a fost aşa şi o să tot fie.

Problema este că oriunde întorci capul vezi oameni care nu mai ştiu care este adevăratul sens al vieţii. Recunoaşte că şi tu ai uitat să te bucuri de micile plăceri inocente pe care le ai la buna ta dispoziţie.

Zilnic alergi după tot felul le chestii care crezi că îţi vor aduce mulţumire, împlinire şi momente fericite.

Însă dacă te uiţi mai în amănunt, ai să constaţi că fuga după hainele de firmă, ieşirile în cele mai în vogă cluburi sau plimbările gen VIP nu se compară cu o prietenie sinceră, o plimbare în aer liber de dimineaţă sau cu un sărut de la adevărata ta jumate.

Prin urmare, consider că acele clipe unice se pierd atunci când cauţi clipe ce par valoroase şi care de fapt sunt nişte chilipiruri la îndemâna oricui.

Este un sentiment extraordinar să ştii că eşti totul pentru celălalt şi că alături de tine absolut orice vis al său poate deveni realitate.

Este minunat să vezi cum faţa i se luminează când te zăreşte într-o mulţime. De asemenea este uimitor când poţi vorbi cu cineva din priviri şi poţi citi dragostea ce îţi este destinată.

Toate cele de mai sus îmi doresc să le ai sau să le obţii în cel mai scurt timp posibil pentru că valoarea lor este inestimabilă.

Momente unice, simple şi inocente în doi

Ştii că fiecare relaţie cere intimitate, momente unice, surprize plăcute şi, nu în ultimul rând, timp petrecut în doi. Toate astea le poţi obţine fără doar şi poate atunci când ţi-ai găsit jumătatea.

Spun asta pentru că fiecare lucru pe care îl faci pentru cineva care chiar merită ţi se va părea o plăcere şi nu o bătaie de cap.

Azi mi-am propus să îţi prezint o bună modalitate prin care tu şi jumătatea ta vă puteţi petrece timpul într-o manieră relaxantă. Este vorba de o zi petrecută departe de ochii lumii şi în aer liber.

Vrei să auzi: “În braţele tale totul este posibil”

Cuvintele sincere sunt spuse, şi nu ţinute înăuntru, atunci când este creată o anumită atmosferă. Pentru tine şi jumătatea ta este foarte important să ştii cum să creezi o ambiantă unică şi reală.

Este vorba de anumite momente în care toate măştile false sunt date jos astfel încât veţi rămâne inocenţi şi simpli ca doi copii sinceri şi entuziasmaţi.

Ca să ajungi în acel punct, îţi propun să pui la cale un mic picnic surpriză. Aşa veţi avea posibilitatea să vă cunoaşteţi mai bine fără ca nimic să vă întrerupă. Este important să te ocupi din timp de toate pregătirile şi să ştii dinainte cum se va desfăşura toată întâlnirea.

Iată de ce anume trebuie să ţii cont:

locul unde veţi face picnicul – o pajişte înverzită cu doi – trei copăcei umbroşi;

gustările pe care le vei lua – maxim patru sandwish-uri, fructe, două prăjiturele, apă sau suc natural;

păturica şi câteva jocuri – cărţi de joc, şah, remi, pix şi foi de matematică pentru ”avioanele”;

Nu te speria că am pomenit ceva de jocuri. Scopul este să deveniţi inocenţi ca atunci când aveaţi 10 ani. Este musai să vă deschideţi inima şi să ajungeţi să vă bucuraţi, să râdeţi şi să vă prostiţi ca două suflete mici.

După ce totul este bifat, numai rămâne decât să te pregăteşti să petreci timp special cu sufletul tău pereche. Nu îi spune nimic despre planurile tale, ci numai să se îmbrace comod.

Ai grijă să nu vă plictisiţi!

Ajunşi acolo, trebuie să întreţii atmosfera şi să eviţi să intervină monotonia sau momente stânjenitoare. De asemenea, ai putea să faci şi câteva din cele de mai jos:

– să îi spui povestea voastră din propria ta perspectivă;

– să te joci cu părul său sau să îi oferi mângâieri tandre;

– să vă uitaţi pe cer şi să spuneţi cu ce seamănă formele norilor;

– să îi cânţi o melodie de care vă amintiţi cu drag;

– să desenaţi o inimioară sau orice altceva pe picior sau braţ;

– să alergaţi desculţi prin iarbă şi apoi să cădeţi obosiţi şi să vă sărutaţi;

– să spuneţi glume sau să vorbiţi de visurile voastre;

– să povestiţi despre năzbâtiile pe care le-aţi făcut în copilărie;

– să adormiţi unul în braţele celuilalt, etc.

Momente frumoase şi memorabile care vă unesc

Deşi sunt nişte lucruri simple şi deși pentru mulţi par expirate, te asigur că ele cântăresc mai mult decât o ieşire într-un club îmbâcsit cu fum de ţigară. Şi nu uita că moda mereu revine.

Toţi tânjim mai devreme sau mai târziu după momentele ce au trecut. Ăsta poate să fie un asemenea moment şi tu poţi să îl realizezi cu minim efort.

Fă-i surpriza asta şi sigur te va răsplăti cu zâmbete şi sărutări.

La final te invit să spui părerea ta despre ideea despre azi şi poate îţi faci curaj să ne povesteşti care sunt surprizele pe care le-ai trăit la rândul tău.

Momente de vis îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply