Cum sa surprinzi frumos in timp record

posted in: Diverse | 0

idee-in-timp-recordAici ai cea mai valoroasă idee EVER despre cum poţi să surprinzi plăcut pe cineva în timp record.

În plus, ideea nu necesită deloc timp de pregătire, bani, antrenament sau cine ştie ce calităţi ieşite din comun. Şi crede-mă că ştiu ce spun pentru că este o idee testată şi re-testată de mine.

Mulţumeşte-i şi spune-i despre cum ţi-a schimbat viaţa

Este simplu, aşa-i?

Indiferent că este vorba despre soţie sau soţ, mamă sau tată, soră sau frate, verişor sau verişoară, mătuşă sau unchi, iubit sau iubită, prieten sau prietenă, amic sau amică, coleg sau colegă, angajat sau angajator, omul de la rând sau mulţi alţii, cu toţii merită o surpriză care să îi lase mască: un rezumat al lucrurilor pe care ei le-au făcut la un moment dat pentru tine şi care ţie ţi-au schimbat în bine viaţa, ziua, starea de spirit, încrederea sau altele.

Acest rezumat poate fi spus la o masă liniştită. Sau poate fi aşternut pe o coală de hârtie apoi oferită în dar.

Şi nu te stresa deloc cu imaginea per ansamblu a discursului sau a scrisorii. Nu trebuie să fie perfect! Este suficient ca tu să fii sincer şi să îi spui din inimă exact ce a făcut şi cum pe tine te-a ajutat.

Poate să fie vorba despre orice: că a venit la spital să te îngrijească, că ţi-a oferit un loc de muncă când aveai mare nevoie, că a venit cu tine la întâlnirea care pe tine te înspăimânta, ca s-a băgat cu tine în afacere, că te-a susţinut chiar şi atunci când credeai nu ai nici o şansă, că te-a provocat să nu mai mănânci porcării, că ţi-a făcut cadou împrumutul luat, că a alergat cu tine după sponsori, că ţi-a făcut de mâncare şi multe şi foarte, foarte multe altele.

Eu am făcut această surpriză pentru mai mulţi (familie, angajator, prieteni) şi îţi spun sincer că se merită din plin. Nu am făcut-o cu vreo ocazie specială, ci doar în preajma unor sărbători.

Însă cred că ar merge oricând deoarece important este să facem din fiecare zi obişnuită una extraordinară.

Spor şi curaj la surprize în timp record!

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol sau te-am ajutat în vreun fel, te rog frumos să îl dai mai departe ca să ajuţi şi alţi prieteni care au pană de idei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.