Cum să pui zâmbetul pe buzele unei fete

posted in: Diverse | 1

cuplu fericitUneori e mai simplu, alteori e imposibil.

Uneori râde la gluma ta, alteori se uită ciudat la tine. Umorul în sine este destul de greu de realizat fără să ai pretenţia să amuze o fată.

Greu sau uşor, un lucru ştim cu toţii: umorul îţi reînvigorează ziua, face multe probleme să pară mult mai uşoare, sparge gheaţa şi încălzeşte atmosfera. Este un fenomen minunat şi oarecum ciudat în acelaşi timp.

Nu o să fac o analiză a zâmbetului, dar în schimb o să îţi dau câteva ponturi pentru a-l pune pe buzele unei persoane dragi ţie:

1) Trimite-i un mesaj cu „Mă gândesc la tine” când nu se aşteaptă.

2) Din când în când mai renunţă la un plan important doar ca să petreceţi timp împreună.

3) Fă-i o surpriză dulce, la propriu. În majoritatea cazurilor, ciocolata e un pariu sigur, dar e bine să afli şi ce dulciuri preferă.

4) Când faceţi ceva nou, ia tu iniţiativa. Arată-i că nu îţi e frică să râdă lumea de tine.

5) Fă glume pe seama ei, nu miştouri. Tachineaz-o!

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

6) Pup-o! Ştiu că e la mintea cocoşului chestia asta, dar să ştii că acest detaliu chiar contează. Cu cât avansează relaţia, începeţi să vă obişnuiţi unul cu altul şi nu mai eşti chiar aşa de afectiv. Zici că e ceva normal, şi chiar este, dar în timp o să observe şi o va deranja. Aşa că pup-o cu fiecare ocazie posibilă.

7) De 1 sau 8 martie când trebuie să îi aduci flori şi familiei sau prietenelor ei, ai grijă ca floarea ei să fie cea mai cu „moţ”.

8) Fă ceva care crezi tu că e „stupid”, dar care ştii că o să o facă să zâmbească: cântă karaoke, fă-i o declaraţie sau alte lucruri asemănătoare.

9) Scrie-i bileţele. Nu trebuie să fii un poet. În general orice mesaj drăguţ sau propunere devine mult mai interesant dacă e sub forma unui bileţel.

10) Fă haz de necaz. Nu te mai supăra dacă ai stricat ceva sau ea a făcut vreo boacănă. O să aprecieze că încerci să o faci să se simtă bine, chiar şi când nu vrea.

11) Când îi faci cunoştinţă cu alţi oameni prezint-o ca prietena ta (dacă este soţia sau logodnica ta şi o prezinţi ca prietena ta s-ar putea să ţi-o iei pe coajă :D).

12) Dacă vă certaţi şi pleacă de lângă tine, du-te după ea, chiar dacă tu ai dreptate.

13) Când vă jucaţi ceva las-o să câştige mai mult.

14) Când face ceva pentru tine mulţumeşte-i mai mult decât e politicos.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

15) Dă-i un tricou sau un bluzon de al tău. Când îl va purta se va gândi la tine. Ai grijă să fie curat şi dat cu parfumul care îl porţi cel mai des.

16) Car-o în braţe, în cârcă, în casă, pe stradă, către pat :D, oriunde. Se pare că fetelor le e lene să meargă şi se bucură foarte mult, când cineva se oferă să le „transporte”.

17) Fă-i un masaj. De obicei e obosită sau o doare ceva :D. Chiar şi un mini-masaj în fugă poate să o facă să se simtă mai bine.

18) Zâmbeşte-i tu primul. O reacţie automată umană la un zâmbet este un alt zâmbet. Dacă cineva îţi zâmbeşte când nu te aştepţi, prima ta reacţie este să îi zâmbeşti înapoi. Zâmbeşte-i când o vezi prima oară în ziua aceea, zâmbeşte-i când vă luaţi la revedere, zâmbeşte-i fără motiv, îţi va zâmbi înapoi.

Cel mai mare pont care pot să ţi-l dau azi îl ştii deja: ea îţi va spune cum să o faci să zâmbeşti, tu doar trebuie să fii atent. Poate nu îţi va da o lista cum am făcut eu, dar aici apare amuzamentul. Dacă ar fi totul de-a gata, nici tu, nici ea nu aţi mai vrea.

Îţi urez succes şi un zâmbete cât mai mari şi mai dese,

Shorin

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

  1. Oana the Great

    P.S. Nimic nu face o fata sa zambeasca timp de jumatate de ora sau mai mult decat atunci cand prietenul ii danseaza din buric pe o melodie a Shakirei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.