Cum să emoţionezi o fată: Declaraţie pentru iubitoarele de animale

posted in: Diverse | 0

Catelusi
Ea spera la mici atenţii pe când tu baţi pasul pe loc

Cum bine ştii, o relaţie se construieşte, se îngrijeşte şi necesită timp ca totul să meargă ca pe roate. Asta vrea partenera ta, cel mai bun prieten al tău, eu, TU şi toţi ceilalţi.

Nu este o noutate că cea care te iubeşte cel mai mult are aşteptări de la tine. Scopul este să vadă cât de importantă este pentru tine ca să îţi arate la rândul său cât de important eşti şi tu pentru ea.

Sigur nu vrei să trăieşti situaţii incomode. Nu îţi doreşti ca discuţiile pe care le ai să se transforme în certuri care duc încet, încet la destrămarea unei relaţii de invidiat.

De fiecare dată când se produce o mică ruptura între voi, mereu ea se transformă într-o gaură mare pe unde scapă încrederea, fără de care totul este pierdut.

Mereu există un as în mânecă de care poţi profita

Nu spun că este extraordinar de uşor să menţii sentimentele la un nivel înalt. Dar nici imposibil nu este,  mai ales atunci când îţi cunoşti partenera. Cel mai important lucru într-o relaţie este să te pui în pielea celuilalt şi să încerci să vezi totul din punctul său de vedere.

Nu există soluţie mai bună decât să oferi unei fete exact ce o pasionează sau ce îndrăgeşte cu toată inima.

Am decis ca în articolul de azi să scriu despre surprizele care pot fi făcute pentru acele fete sau femei care iubesc animalele. Asta pentru că de regulă, ele sunt nişte fiinţe blânde, sensibile şi cu foarte mult bun simţ. Ele merită asemenea atenţii.

O declaraţie de dragoste care dezvăluie frumuseţea şi simplitatea sufletului tău

Multe fete sunt de părere că băieţii sunt un pic cam duri şi că ocazional ar fi indicat să fie romantici. Deşi mulţi nu sunt de acord cu asta, uneori schimbarea de atitudine poate să ducă la momente extraordinar de frumoase. Este o vorbă în popor care sugerează faptul că “până nu încerci, nu ai cum să ştii exact cum este”.

O soluţie care îţi dă posibilitatea să arăţi că nu ai inima de piatră şi mai ales care este la îndemâna oricui este să realizezi special pentru ea un mic spectacol ieşit din comun.

Show-ul va avea ca personaj principal nişte căţeluşi îmbrăcaţi haios, sau nu, dar care vor avea obligatoriu câte o literă sau un mic mesaj pe spate. Aceştia vor compune un mesaj potrivit evenimentului pe care îl doreşti.

Bineînţeles că vei avea nevoie de ajutorul unui specialist – dresor, dar rezultatul pe care îl vei obţine va merita din plin.

Prin urmare, tot ce îţi propun să faci este să “angajezi” nişte căţeluşi mititei şi super simpatici care după spectacolul propriu zis se vor alinia şi vor compune mesajul pe care vrei să îl transmiţi. Îţi spun pe cuvânt că absolut toată activitatea pregătită o va impresiona pe prietena, iubita sau soţia ta.

Îţi recomand ca mesajul să fie unul simplu, de genul “TE IUBESC!”, “TE ADOR!”, “EŞTI TOTUL PENTRU MINE!”, etc.

De asemenea nu trebuie să lipsească buchetul de flori şi poza care va rămâne în albumul vostru cu fotografii.

Acest mic spectacol poate fi adaptat pentru orice ocazie şi poate transmite orice mesaj ar fi potrivit. De exemplu:

– dezvăluirea sentimentelor: îţi este greu să îi spui că o placi şi că vrei să deveniţi mai mult decât simpli prieteni;

– realizarea unei declaraţii originale (mai ales în cazul în care ai epuizat declaraţiile la radio, din ziar, karaoke, scrisori, mesaje pe oglindă sau din mâncare, etc.);

– cerere în căsătorie;

– o invitaţie la un eveniment special sau într-o vacanţă în doi.

Îmbrăţişări, sărutări şi multă atenţie şi pentru tine

Cum bine visezi şi îţi imaginezi, vei fi răsplătit cu un val de dragoste care de abia aşteaptă să se reverse asupra ta. Ţine minte că fiecare fată vrea să se simtă specială şi arde de nerăbdare să te facă să te simţi în al nouălea cer. Tot ce ei îi lipseşte sunt dovezi de dragoste şi atenţie.

Dacă tu vei da, te asigur că vei primi înapoi înzecit şi relaţia dintre voi se va întări în scurt timp.

Ideea de azi este în avantajul amândurora şi numai că ea va rămâne impresionată, dar şi tu te vei bucura de un adevărat spectacol. Încearcă numai să îţi imaginezi cum va decurge totul şi cu siguranţă vei găsi motivaţia să o pui în aplicare.

La final te invit să spui părerea ta despre ideea despre azi şi poate îţi faci curaj să ne povesteşti care sunt surprizele pe care le-ai trăit la rândul tău.

O viaţă superbă îţi doresc,

Andru

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te rog frumos să îl dai mai departe printr-un share ca să ajuţi şi alţi prieteni care sunt în pană de idei!

Dacă te-am ajutat în vreun fel, te rog să dai like la această pagină.

Dacă vrei să primeşti idei de surprize si cadouri regulat, te rog abonează-te la Newsletter.

Leave a Reply